Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 3 Honest Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα αν σκεφτεις οτι το πηρα με DHL οπου ειχε ενα καπελο παραπανω και ειχαν και το Promo με θηκη,screen protector κλπ μια χαρα μου εκατσε και πιο γρηγορα (αν ειχα παραγγειλει παραπανω κομματια θα μου εβγαινε ακομα πιο φτηνα ;) ) και μια η αλλη με τον κλασσικο κινεζο.

Περιμενετε καθαρα για ψυχολογικους λογους.

Οταν στην ιδια τιμη παιζουν Redmi Note 2/3 δεν ειναι το καλυτερο VFM αλλά αν θες 5ιντσο το χτυπας.

Αλλωστε αν κανεις τωρα την παραγγελια θα αρχισουν την διαδικασια το νωριτερο στις 15 Φεβρουαριου που ξανανοιγουν οι Logistics στην Κινα.

Οποτε καλο Πασχα

Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο για πεντάιντσο πάω.

Και το φέρνει το άλλο Σάββατο έμπιστη συμφορουμίτισσα, του κουτιού, με δωράκι tempered glass και θήκη σιλικόνης στα 165 ευρώ.

Το τελευταίο μου δίλημμα είναι αν θα άξιζε να δώσω εξτρά περίπου πενηντάρικο για το Xiaomi Mi4c ή για το Moto G 3d gen, των 2RAM/16ROM. Ενώ δεν είμαι heavy user. Δεν ξέρω ακόμη, όποια γνώμη, δεκτή! Ιδίως για το Moto, μήπως με ξεμπλέξει με ταλαιπωρίες περί κινεζιών ή αν όντως έχει καλύτερη κάμερα απ'όσα διαβάζω στα reviews.

Δημοσ.

Γενικα για ατομα που πουλανε με καπελο χρησιμοποιωντας το "ονομα" τους εδω μεσα δεν μπορω να πω κατι.

Αλλα η διαδικασια ειναι τοσο ευκολη εστω και με καπελο της DHL για να γλυτωνεις μηνες αναμονης αγχος τελωνειου κλπ που δεν δινω ουτε € σε οποιον θελει να κανει μαγαζι του το Insomnia (και η οικονομικη αστυνομια το ξερει ;) )

Το 50αρικο ειναι +1/3 της τιμης του Redmi 3 

Γνωμη μου παρε την συσκευη που σε καλυπτει περισσοτερο με την χαμηλοτερη τιμη.

Αξιζει το MI4c αλλα το 50αρι ειναι 50αρι

Κρατα το,φατο σε ενα τραπεζι με την κοπελα/γυναικα και θα το εκτιμησεις περισσοτερο απο ενα 5%; πιο δυνατο κινητο ;) 

• Like 3
Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα ψάχνω και εγω συσκευή για την γυναίκα μου κ αρχίζω να το ψήνω για τον κινέζο,γτ καλά και χρυσά τα lg-samy αλλά νομίζω ότι με τα ίδια χρήματα θα πάρω πολύ ποιοτικότερο τηλεφωνο.

Απλά υπάρχουν ελληνικές-αγγλικες rom για να του περάσω,γτ με τα κινέζικα δεν θα την παλεύει?

Και εσύ ποια συσκευή θα πρότεινες?Όριο οι 5'' και όσο πιο vfm γίνεται...επίσης ελάχιστο 2ram. 

Δημοσ.

Οι επιλογες στα ιδια λεφτα στην Ελλαδα ειναι απλα για γελια,τοσο απο υλικα κατασκευης αλλα και απο υποστηριξη και Service

(Δες Arvato και τον καθε πονηρο Ελληναρα που τα μεταπωλει με 100€ καπελο και παραμυθια για ελληνικη εγγυηση...)

Το κινητο μολις βγηκε και η ελληνικη κοινοτητα δεν εχει ετοιμασει ελληνικη Rom που την προτιμαμε παντα εναντι της Multilanguage αφου κανουν απιστευτη δουλεια στην παραμετροποιηση.

Αυτο ειδικα στις χρυσες εκδοσεις ειναι οτι πρεπει για δωρο για γυναικα και δεν θα τρως το κραξιμο για μου κολλαει,τρωει την μπαταρια γρηγορα δειχνω την μαρκα και με κοροιδευουν κλπ

Δημοσ.

Κάποια συσκευή που να θεωρείς vfm και να υπάρχει ελληνική rom?Και να υποθέσω ότι η rom θα είναι pure android έτσι?

Δημοσ.

Κάποια συσκευή που να θεωρείς vfm και να υπάρχει ελληνική rom?Και να υποθέσω ότι η rom θα είναι pure android έτσι?

Η Xiaomi έχει miui. Redmi Note 2, 2 prime, 3, redmi 3 που είναι 5 ίντσες, έχουν ελληνική ρομ και είναι vfm κινητά.
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο για πεντάιντσο πάω.

Και το φέρνει το άλλο Σάββατο έμπιστη συμφορουμίτισσα, του κουτιού, με δωράκι tempered glass και θήκη σιλικόνης στα 165 ευρώ.

Το τελευταίο μου δίλημμα είναι αν θα άξιζε να δώσω εξτρά περίπου πενηντάρικο για το Xiaomi Mi4c ή για το Moto G 3d gen, των 2RAM/16ROM. Ενώ δεν είμαι heavy user. Δεν ξέρω ακόμη, όποια γνώμη, δεκτή! Ιδίως για το Moto, μήπως με ξεμπλέξει με ταλαιπωρίες περί κινεζιών ή αν όντως έχει καλύτερη κάμερα απ'όσα διαβάζω στα reviews.

welcome to the club στα 5ιντσα.

Κοιταξε εφοσον οι αναγκες σου δεν ειναι power user δεν αξιζει. Αντικειμενικα κ ψυχρα σου απαντησα. Παντοτε αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας ή βασει συγκεκριμενου διαθεσιμου budget. Θα σε καλυψει το redmi 3 οπως με καλυπτει και εμενα αφου η χρηση του ειναι πολυ basic.....δεν εχω ουτε εγω τρελες απαιτησεις. Παιχνιδια βαρια δεν παιζω αντε κανα ταβλι μονο γενικως δεν παιζω games. Παρα πολλες εφαρμογες δεν βαζω.....μονο τα βασικα πανω κατω κ καμια πιο specific εφαρμογη αλλα τπτ το "βαρυ".

Αναφερομαι μόνο στο Mi4c που για εμενα ειναι το κορυφαιο 5ιντσο σε specs. Το 50αρικο απο την αλλη αξιζει το παραπανω (εχει παραπανω χρηματα απο 50) 213 ta 2/16 k 246 eur ta 3/32 εφοσον θες το κατι παραπανω κ σου περισσευουν. Βγαινει και σε 3ram/32 εκδοση που αυτη ειναι η κορυφαια. Αλλα βασει αναγκων καλυτερα κρατησε τα χρηματα για κατι αλλο οπως σου γραψε κ ο σοτος παραπανω.

Μιλαμε παντοτε μόνο για 5ιντσα αυστηρα ουτε πόντο παραπανω :)

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για το review και κυρίως για το μαγαζί.

Το κινητό είναι από τα πιο εύκολα να προτείνεις σε φίλους.

Βέβαια το ότι γίνεται ολόκληρη ιστορία να ξεκλειδώσει πλέον ο bootloader για να μπουν τα ελληνικά, είναι μεγάλη βλακεία.

Δημοσ.

Σημερα το εδιχνα σε Appleλαγνα φιλη μου που δεν εχει αφησει εκδοση για εκδοση.

Τελειο,χαχαχα πολυ ωραιο,εεεεεεεε αι απο δω που με δειχνει 27,χαχαχα beautify,βγαινει και σε χρυσο!,ααααααα και μεγαλη μπαταρια!!

Αρα να σου παραγγειλω ενα μιας και ετοιμαζεσαι παλι να δωσεις 700αρα;

Οχι ρε Iphone <3

Τι να πεις; :) 

Οντως ομως,για αυτους που γουσταρουν 5ιντσα ειναι μονοδρομος.

Αν ψωνισετε απο εκει πειτε οτι ειδατε το βιντεο μπας και κανουν καμια εκπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...