anamenos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εν σχέση με άλλα windows phones που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες, το κινητό της VAIO σχεδιαστικά φαίνεται ένα επίπεδο πάνω.
toyo73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα πάλι μου φαίνεται πολύ καλυτερη. Τα Sony vaio δεν τα συμπάθησα ποτε. Πολύ ελλαττωματικά Μαλλον πλακα κανεις.Εχω 2 και δουλευουν σαν σκυλια, χωρις το παραμικρο.Εαν ερθουν Ελλαδα παλι τετοια θα παρω.Η SONY νομιζω εχει το 10% τις νεας εταιρειας και οι τεχνικοι και γραμμες παραγωγης περασαν στην αρχη αυτουσια στην νεα εταιρεια.
Καρκίνος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον πλακα κανεις.Εχω 2 και δουλευουν σαν σκυλια, χωρις το παραμικρο.Εαν ερθουν Ελλαδα παλι τετοια θα παρω.Η SONY νομιζω εχει το 10% τις νεας εταιρειας και οι τεχνικοι και γραμμες παραγωγης περασαν στην αρχη αυτουσια στην νεα εταιρεια.Νταξει. Δε. Λέω ότι δεν είναι ποιοτικά. Άπλα σε 3 εκαψε πιξελς στην οθόνη. Σε 3 διαφορετικά λαπτοπς. Καλά συμβαίνουν αυτά θα μου πεις. Παντως τωρα που εφυγε η Sony από τη μέση περιμένω πολύ καλυτερα πραγματα σε ολους τους τομείς
mad_apo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα, πέρα από το Verge που μπαίνω απλα για να γελάω επειδή είναι τα πιο μεγάλα fanboys, αλλα έχω πάψει να ασχολούμαι με το τι λενε τα σαιτς. Μέχρι να δω αρκετά reviews από διάφορους στο YouTube ή να δοκιμάσω εγω ο ιδιος. To theverge είναι μόνο για γέλια. Κάνει μπαμ ότι είναι apple user και ότι έχει σχέση ειδικά με Windows ρίχνουν μπηχτές. 1
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω vaio laptop (το πρωτο μου οταν ημουν φοιτητης απο τον αυγουστο του 2005) και ακομα ζει. Του εχω βαλει ubuntu μια εκδοση και πεταει σχετικά για απλες δουλειες. Επισης καπου στο 2007 επεσε μια κουπα καφε και ειχε χαλασει το πληκτολογιο, ειχα βαλει ενα με usb αλλα μετα απο χρονια επανηλθε. Κομψο design απο τοτε, λεπτο σασί, ασπρο που ολα τα λαπτοπς τοτε ηταν με τετραγωνες οθονες, χοδρα και μαυρα. Μονο ram του προσθεσα απο τοτε. Το χρησιμοποιει η μανα μου μια στο τοσο. Μην λετε οτι δεν ειναι ποιοτικα, τοτε εσπερναν, τα mac της εποχης με windows xp ηταν!
Καρκίνος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω vaio laptop (το πρωτο μου οταν ημουν φοιτητης απο τον αυγουστο του 2005) και ακομα ζει. Του εχω βαλει ubuntu μια εκδοση και πεταει σχετικά για απλες δουλειες. Επισης καπου στο 2007 επεσε μια κουπα καφε και ειχε χαλασει το πληκτολογιο, ειχα βαλει ενα με usb αλλα μετα απο χρονια επανηλθε. Κομψο design απο τοτε, λεπτο σασί, ασπρο που ολα τα λαπτοπς τοτε ηταν με τετραγωνες οθονες, χοδρα και μαυρα. Μονο ram του προσθεσα απο τοτε. Το χρησιμοποιει η μανα μου μια στο τοσο. Μην λετε οτι δεν ειναι ποιοτικα, τοτε εσπερναν, τα mac της εποχης με windows xp ηταν! Έχουμε 2016To theverge είναι μόνο για γέλια. Κάνει μπαμ ότι είναι apple user και ότι έχει σχέση ειδικά με Windows ρίχνουν μπηχτές.Ναι ρε.Πιο ερασιτέχνες πεθαίνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα