voltmod Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η Ιαπωνική εταιρεία VAIO που δημιουργήθηκε όταν η Sony πούλησε το τμήμα προσωπικών υπολογιστών της σε ένα επενδυτικό fund, ανακοίνωσε ένα νέο Windows 10 Mobile phone για την Ιαπωνική αγορά . Το VAIO Phone Biz που είναι μία μεταλλική κατασκευή, απευθύνεται σε business users και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Είναι το δεύτερο smartphone της εταιρείας, μετά την κυκλοφορία του VAIO Phone (VA-10J) την περασμένη χρονιά που βασίζεται στο Android. Στο εσωτερικό του, το VAIO Phone Biz διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 617 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, 3GB RAM και 16GB επεκτάσιμου –έως και κατά 64GB μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels και κύρια κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Επίσης υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Windows Continuum και διαθέτει WiFi, Bluetooth 4.0 ενώ υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Η συσκευή που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, θα κοστίζει στην Ιαπωνική αγορά περίπου $430. Site: Engadget 1
Καρκίνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πανέμορφο (αν εξαιρέσεις το κάτω bezel) Και έχει και continuum
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.engadget.com/2016/02/04/vaio-windows-10-phone-biz-impressions/κακη οθονη λεει ομως :/
kostasfalcon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Να χαρώ εγώ την κάτω μπεζελαρα ..... Tragic..... 1
Καρκίνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.engadget.com/2016/02/04/vaio-windows-10-phone-biz-impressions/ κακη οθονη λεει ομως :/ Αυτοί οι καραγκιόζηδες ας λενε ότι θέλουν. Αυτά θα τα δουμε από κοντα
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτοί οι καραγκιόζηδες ας λενε ότι θέλουν. Αυτά θα τα δουμε από κοντα ισχυει οτι θα το δουμε απο κοντα. αλλα γιατι καραγκιοζηδες?
Petros267 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Vaio υπολογιστη αναμενουμε καποια στιγμη κ εδω ελλαδα
haHa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Επιτελους μετα απο καιρο, ενα μεταλλικο Windows Phone! Πηξαμε στα πλαστικα , φθηνιαρικα (χωρις να ειναι φθηνα) Windows Phone. Οχι αλλη πολυχρωμη πλαστικουρα..
coffeex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πανέμορφο (αν εξαιρέσεις το κάτω bezel) Και έχει και continuum Συμφωνώ για το bezel αλλά και το πίσω μέρος είναι χάλια.. Λογικά για τα λεφτά του ίσως να υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για WP.
Καρκίνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ισχυει οτι θα το δουμε απο κοντα. αλλα γιατι καραγκιοζηδες?Γιατί οι περισσότεροι ειναι Συμφωνώ για το bezel αλλά και το πίσω μέρος είναι χάλια.. Λογικά για τα λεφτά του ίσως να υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για WP. Μωρε αν βγει στο σκρουτζ σε 2 μήνες θα έχει ενδιαφέρον τιμή Επιτελους μετα απο καιρο ενα μεταλλικο windows phone, πηξαμε στα φθηνιαρικα, πλαστικα Windows phone. Οχι αλλη πολυχρωμη πλαστικουρα..Ειναι το τι προτιμάει ο καθενας Εγω πχ, δεν θα ήθελα φουλ μεταλλικό κινητό γιατί σε 5 μερες θα ήταν φουλ γρατζουνισμένο. Ενώ στο Orange 640 Xl έχω βάλει απλα ενα προστατευτικό τζαμακι στην οθόνη και το πετάω ανετα στην τσέπη με κλειδια και λεφτα και δεν με απασχόλει. Ούτε θήκες χρειάζομαι ουτε τίποτα + τα εντονα Lumia Χρώματα κάνουν μπαμ και όπου πάω ειναι σε φάση "Wow,τι κινητό ειναι αυτο; Θήκη του εχεις βάλει;" και οταν τους λέω πως δεν χρειάζονται θήκη τα Lumia γιατι έτσι λειτουργούν τα καπακια τους παθαίνουν πλακα. 2
dali13gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ισχυει οτι θα το δουμε απο κοντα. αλλα γιατι καραγκιοζηδες? Είναι αυτό που λέμε"γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες". Δεν ξέρεις ότι οποίος γράφει αρνητικά σχόλια για συσκευές με WM είναι εγκάθετος και καραγκιόζης για κάποιους;! 1
Καρκίνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Είναι αυτό που λέμε"γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες". Δεν ξέρεις ότι οποίος γράφει αρνητικά σχόλια για συσκευές με WM είναι εγκάθετος και καραγκιόζης για κάποιους;!Καμια σχέση, απλα οι reviewers πλέον, δεν είναι τόσο σωστοί. Το βλέπω καθημερινά. Γιαυτο και έχουν χάσει το respect μου. Εκθειάζουν προϊόντα που αυτοί αγαπάνε και παραβλεπουν/δικαιολογούν τα ελαττώματα τους, και σε αντίστοιχα προϊόντα κάνουν ντόρο και βγάζουν ελαττώματα που δεν ισχύουν καν στον βαθμό που τα παρουσιάζουν απλα και μόνο γιατί δεν γουστάρουν την εταιρια του προϊόντος η το λογισμικό στο οποίο βασίζεται. 2
alxlightning Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καμια σχέση, απλα οι reviewers πλέον, δεν είναι τόσο σωστοί. Το βλέπω καθημερινά. Γιαυτο και έχουν χάσει το respect μου. Εκθειάζουν προϊόντα που αυτοί αγαπάνε και παραβλεπουν/δικαιολογούν τα ελαττώματα τους, και σε αντίστοιχα προϊόντα κάνουν ντόρο και βγάζουν ελαττώματα που δεν ισχύουν καν στον βαθμό που τα παρουσιάζουν απλα και μόνο γιατί δεν γουστάρουν την εταιρια του προϊόντος η το λογισμικό στο οποίο βασίζεται. εγω γενικα ενγκατζετ δεν εχω διαβασει καποια ανακριβεια ως τωρα
Καρκίνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εγω γενικα ενγκατζετ δεν εχω διαβασει καποια ανακριβεια ως τωραΔεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα, πέρα από το Verge που μπαίνω απλα για να γελάω επειδή είναι τα πιο μεγάλα fanboys, αλλα έχω πάψει να ασχολούμαι με το τι λενε τα σαιτς. Μέχρι να δω αρκετά reviews από διάφορους στο YouTube ή να δοκιμάσω εγω ο ιδιος. 3
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Από όταν ανεξαρτητοποιήθηκε το VAIO brand από την Sony μου θυμίζει λαική αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα