Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω αυτο το case το εχω βαψει μαυρο και θα ηθελα καμια ιδεα για mods, εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα πολλα πραγματα,  εχει λιγο χωρο για cable management αλλα το καπακι οταν το κλεινεις στραβωνει 

post-360232-0-34054800-1454594697_thumb.jpg

post-360232-0-81149000-1454594700_thumb.jpg

Δημοσ.

τρύπα το καπάκι κάτω να βάλεις έναν 120άρη fan και βάρα κι επάνω στο κουτί άλλη μία για 120άρη να τραβάει έξω.

Τώρα για φώτα και σπατανηλίκια δεν θα σου πω να κάνεις.

Δημοσ.

Ενα ειναι το Mod και πανευκολο. Side Panel Plexi Glass. Απλα αγοραζεις ενα Plexi Glass (απο πρακτικερ το πηρα 7€ 50χ50 και 3χιλ.) Μετρησα διαστασεις και το ταιριαξα στο πανελ του κουτιου. Τρυπισα Plexi Glass και την λαμαρινα απο το κουτι και περασα βιδες απο μεσα πιανοντας τες με μπουλωνακια απο εξω.  

Τελος για να γενεται ποιο ομορφο εβαψα απο 2 εκατοστα με μαυρο χρωμα γυρω γυρω απο το Plexi Glass. Το αποτελεσμα? ΒΟΥΑΛΑ!  (Πραγματικα το αποτελεσμα ειναι τελειο και πανευκολο)

post-220897-0-03346200-1454609412_thumb.jpg

post-220897-0-01495000-1454609441_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

τρύπα το καπάκι κάτω να βάλεις έναν 120άρη fan και βάρα κι επάνω στο κουτί άλλη μία για 120άρη να τραβάει έξω.

Τώρα για φώτα και σπατανηλίκια δεν θα σου πω να κάνεις.

στο πανω μερος μαλλον θα βαλω psu cover και εκει θα βαλω και τους σκληρους

Ενα ειναι το Mod και πανευκολο. Side Panel Plexi Glass. Απλα αγοραζεις ενα Plexi Glass (απο πρακτικερ το πηρα 7€ 50χ50 και 3χιλ.) Μετρησα διαστασεις και το ταιριαξα στο πανελ του κουτιου. Τρυπισα Plexi Glass και την λαμαρινα απο το κουτι και περασα βιδες απο μεσα πιανοντας τες με μπουλωνακια απο εξω.  

Τελος για να γενεται ποιο ομορφο εβαψα απο 2 εκατοστα με μαυρο χρωμα γυρω γυρω απο το Plexi Glass. Το αποτελεσμα? ΒΟΥΑΛΑ!  (Πραγματικα το αποτελεσμα ειναι τελειο και πανευκολο)

attachicon.gif20160204_200331.jpg

attachicon.gif20160204_200345.jpg

το εχω κανει αυτο και ξεχασα να το πω :)

Δημοσ.

το εκανα εγω εαν θες φωτογραφια πες μου

Επειδη ειμαι και εγω ανυσηχο πνευμα αν μπορεις βαλε καμια φωτο για το PSU Cover.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι και εγω ανυσηχο πνευμα αν μπορεις βαλε καμια φωτο για το PSU Cover.

http://prntscr.com/a1w84v αυτο εφτιαξα εγω, μια γωνια ειναι απο ενα λεπτο αλουμινιο κομμενη στις διαστασεις που θελω, απ'οτι βλεπω εσυ εχεις κουτι που εχει στο κατω μερος το psu ειναι ακομη πιο ευκολο για εσενα γιατι δεν χρειαζεσαι κατι για να το κραταει, επισης εχω δει καποιους που κοβουν κουτι παπουτσιών και το βαζουν ;)

Δημοσ.

Σχετικά με το psu cover, δεν κόβει τον αέρα που παίρνει το τροφοδοτικό; Σκέφτομαι ότι αν βαράνε κάποιοι ανεμιστήρες στο psu, ή έστω υπάρχει ένα airflow τότε θα κρατήσει παραπάνω.

Δημοσ.

Σχετικά με το psu cover, δεν κόβει τον αέρα που παίρνει το τροφοδοτικό; Σκέφτομαι ότι αν βαράνε κάποιοι ανεμιστήρες στο psu, ή έστω υπάρχει ένα airflow τότε θα κρατήσει παραπάνω.

Ναι όταν το τροφοδοτικό είναι στο κουτί στη πάνω πλευρά δεν ενδεικνύεται για psu cover γιατί κλείνει τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού. Εκτός και αν δεν έχει, αλλά και να μην έχει περιορίζοντας το μέσα σε τόσο λίγο χώρο θέλοντας και μη ανεβάζεις το μέσω όρο θερμοκρασίας που δουλεύει, γιατί δε μπορεί να τη βγάλει εύκολα προς τα έξω και εγκλωβίζεται. Γνώμη μου είναι να ανοίξεις και μια τρύπα στο κουτί στη πάνω πλευρά να βάλεις ένα φουρφούρι να βγάζει αέρα προς τα έξω για να τραβάει τη θερμότητα. 

Δημοσ.

ανοιξα τρυπα στο πανω μερος του κουτιου για να παιρνει αερα το psu ;)

Ναι όταν το τροφοδοτικό είναι στο κουτί στη πάνω πλευρά δεν ενδεικνύεται για psu cover γιατί κλείνει τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού. Εκτός και αν δεν έχει, αλλά και να μην έχει περιορίζοντας το μέσα σε τόσο λίγο χώρο θέλοντας και μη ανεβάζεις το μέσω όρο θερμοκρασίας που δουλεύει, γιατί δε μπορεί να τη βγάλει εύκολα προς τα έξω και εγκλωβίζεται. Γνώμη μου είναι να ανοίξεις και μια τρύπα στο κουτί στη πάνω πλευρά να βάλεις ένα φουρφούρι να βγάζει αέρα προς τα έξω για να τραβάει τη θερμότητα.

εχω ανοιξει τρυπα στο επανω μερος και το psu ειναι αναποδα για να ειναι το ανεμιστηρακι στην επανω πλευρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...