NenakiT Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω ένα PC με motherboard asus p5g41t-m lx2/gb/lpt. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη παγώνει στο σημείο που μου εμφανίζει την motherboard και δεν μπορώ να μπω ούτε στο BIOS. Τι μπορ;v να κάνω για να διορθωθεί αυτό; Επίσης δεν παίρνει ρεύμα πληκτρολόγιο και ποντίκι. Άλλαξα τροφοδοτικό αλλά γίνεται το ίδιο. Έβγαλα την μπαταρία για να γίνει reset. Δεν άλλαξε τίποτα, όπως επίσης προσπάθησα να resetάρω αλλάζοντας θέση το jumper, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Update το BIOS νομίζω πως δεν μπορώ να κάνω, μιας και δεν μπορώ να αλλάξω το boot.
apostolosl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις μάλλον προβλημα με την μητρική.Τσεκαρε τους πυκνωτές της εναν προς εναν.ισως εχει σκασει καποιος πυκνωτης και γι'υτο δεν τροφοδοτει με ρευμα πληκτρολογιο και ποντικι. αν καποιος πυκνωτης εχει προβλημα φαινεται αμεσως.ειτε ειναι μαυρισμενος ειτε φουσκωμενος και λιγο τσαλακωμενος λες και κάπου τράκαρε.
NenakiT Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Όλοι οι πυκνωτές είναι εντάξει. Μόλις τους τσέκαρα. Έβγαλα επεξεργαστή και τον ξανά έβαλα σε περίπτωση που είχε φάει κανένα σκάλωμα, αλλά τίποτα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα δοκίμαζα να βγάλω σκληρο , μνημες και κάρτα γραφικών (σε περιπτωση που δεν ειναι onboard και για να δω αν λειτουργουν οι ήχοι της μητρικής ότι λείπει κάτι). Για δοκίμασε τα εναλλάξ
Todoras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μαύρη οθόνη και ανεμιστήρια να δουλεύουν? Μάλον BIOS corruption. Άσε μονο CPU, μια μνήμη και συνδεσε το μονιτορ στην onboard καρτα γραφικών. Δοκίμασε force blind flash το BIOS. Το καλο με το mobo σου είναι οτι το bios chip ειναι αποσπώμενο.
panagiotis1974 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 clear έκανες στο bios? Άν δεν πιάσει με το κουμπάκι ή το τζαμπεράκι κάνε τα παρακάτω. Για σωστό reset πρέπει να βγάλεις μπαταρία καλώδια όλα από πάνω από τη μητρική (και του τροφοδοτικού) μνήμες,κάρτα γραφικών και σκληρούς και να το αφήσεις 1 ώρα. Μετά βάζεις πρώτα μπαταρία μετά καλώδια τροφοδοτικού,μνήμες και τέλος κάρτα και βάζεις μπρος.Μια χαρά θα είναι θα δεις.Έχω δει τα άπειρα από motherboard στο ξαφνικό χωρίς να έχω κάνει κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης: Έχεις κανένα PS/2 πληκτρολογιάκι, μήπως και δεν ενεργοποιεί τις USB; Στην ανάγκη, ψώνισε ένα τσιπάκι φλασαρισμένο από εδώ: http://www.ebay.com/itm/BIOS-Chip-ASUS-P5G41T-M-LX2-P5G41T-M-LX2-BR-P5G41T-M-LX2-GB-P5G41T-M-LX2-GB-LPT-/190851479571?hash=item2c6fa27813:g:fQoAAOSwEeFU7fA3 Τον έχω δοκιμάσει το Γερμανό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα