savra19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ο χρηστης του insomnia με username KourGeor μου εφαγε τα λεφτα ενω ειχαμε συνενοηθει να του αγορασω ενα laptop και ενα tablet απο τις αγγελιες και ενω εκανα καταθεση στην τραπεζα εκεινως ουτε τα εστειλε και ουτε σηκωνει τηλεφωνα η απανταει σε μυνηματα εδω και δυο μερες που εγινε.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?>Εγω σκεφτηκα την αστυνομια και την διωξη ηλετρονικου εγκληματος για να τον βρουν γιατι εχω ολα τα στοιχεια του και την συνομιλια μας.
nikos1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 αστυνομια και την διωξη ηλετρονικου εγκληματος μην το αργης.αν ηταν να υπηρχε προβλημα θα το ελεγε.αν εχει την αποδείξει κατάθεσης καλο θα ηταν να την διξεις στην αστυνομια με οτι αλλο χριαστης. btw 14/1/2016 εκανε εγγραφη δεν πονηρεύτηκες;;;; 1
girologos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ρε φιλε έλεος έκανες κατάθεση σε τύπο που δεν εχει ούτε μια αξιολόγηση,,,,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ..... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στις περιπτώσεις αυτές η αντιμετώπιση είναι συγκεκριμένη: 1. Δημοσίευση αρνητικής αξιολόγησης στην αγγελία στην οποία συναλλαχθήκατε. 2. Αναφορά στη διαχείριση του forum μέσω του συστήματος αναφορών στις αγγελίες. 3. Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις