Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καλα ακουστικά τα piston 3; εχω τα sony mh1c μου αρεσει πολυ ο ήχος που παράγουν αλλά δεν θα έλεγα οχι και σε κατι καλύτερο.

Δημοσ.

Είναι καλα ακουστικά τα piston 3; εχω τα sony mh1c μου αρεσει πολυ ο ήχος που παράγουν αλλά δεν θα έλεγα οχι και σε κατι καλύτερο.

Δεν ξέρω για τα 3, αλλά ως κάτοχος των 2 (της νεώτερης έκδοσης, της 2.1) δεν τα προτιμώ σε σχέση με τα Sony που επίσης έχω. Εϊναι και θέμα γούστου, προτιμώ το ελαφρώς αυξημένο μπάσο των Sony. Αλλά είναι και θέμα ακροατή, από ένα σημείο ποιότητας και πάνω κάποιος πρέπει να είναι ψαγμένος και να έχει τον αντίστοιχο εξοπλισμό για να εντοπίσει και να εκτιμήσει τις διαφορές. Για εμένα τα Sony είναι επαρκέστατα. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα τα pistons μου φαινονται εμφανως χειροτερα απο τα  JVC HA-FX1X που ειχα και τα πληρωσα και 25ε

αυτα να ειναι αυθεντικα ?

http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-FX1X-XTREME-XPLOSIVES-In-Ear-Canal-Deep-Bass-Headphones-Earphones-Earbuds-/281964633256?var=&hash=item41a666dca8:m:mDCuPKGyRHk-60OIrP0D3gw

Στα €4 και πωλητή με ~97% feedback σε 35 αγοραπωλησίες δεν θα το διακινδύνευα!

Δημοσ.

Απλά γράφω γιατί ανοίχτηκε τέτοιο θέμα ,έιχα αγοράσει πέρσι τα xiaomi pistons 2 απο skroutzομαγαζο, τα ηχεία? τα λόγια περιττά , καθαρή μουσική,τέλειο design,καθόλου θόρυβο, έιχαν και τα αρνητικά τους τα οποία διορθώθηκαν, τώρα πήρα τα xiaomi pistons 3 (επειδη τα αλλα τα εφαγε ο σκυλος ) και πραγματικά μιλάμε για ακουστικά πέρα απο τον ανταγωνισμό, ενα θετικό ( για κάποιους αρνητικό ) έχει σχεδόν πλήρης "μονωση" απο τους εξωτερικούς ήχους , είναι κεντητά απο το ενα σημειο και κατω ( χωρις να ξερω που εξυπηρετει αυτο ) η ευαισθησια τους ειναι στα 32Ω ,και εχουν 98dB, η απόκριση του ς είναι 20-20,000hz.(αν γραφω κατι λάθος συγχωρέστε με δεν είμαι ειδική ) .Πιστεύω αξίζουν τα 30€ (τιμη skroutz ) για κάποιον που ακούει μουσική πολλές ώρες την ημέρα ,γιατι δεν εχουν καθόλου θόρυβο για να σε κουράσουν.Εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ κατα μέσο όρο 4 ώρες την ημέρα.
Κρυστάλλινος ήχος.Βαθύ μπάσο.( που δεν τα είχαν τα pistons 2 )Αυτό.

υγ. στο δικό μου κινητό , το "τέρμα" στη μουσική με τα συγκεκριμένα ακουστικά γίνεται πάρτυ στον εγκέφαλο :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δε μου φαίνονται τόσο καλά πάντως. Προσοχή στην ένταση όμως. Μην τη βάζετε τέρμα γιατί προκαλούνται τεράστιες βλάβες στην ακοη και ποτέ πολύ ώρα. Βλέπω κάποιους στο δρόμο και από τα 5 μέτρα ακούω τη μουσική και φρικαρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...