tidol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 έχω το εξής πρόβλημα... έχω φτιάξει μια σελίδα index.htm η οποία αποτελείται από 2 frames header.htm main.htm και θέλω από κάποιο link που υπάρχει στην header.htm να φορτωθεί η σελίδα σε όλη την σελίδα(όχι στην περιοχή που έχει οριστεί για την header.htm) χωρίς να ανοίξει καινούργιο παράθυρο. Ποιά πρέπει να είναι η σύνταξη του link που βρίσκεται στο header.htm? ευχαριστώ!
doorsfun24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 ean ftiaxneis mesa apo dreamweaver kai doseis tag sto button tha deis oti sou dinei tis epiloges pos thes na anoiksi to link ayto,se mainframe(main)sto header,se blank h se self,apo ekei epilegeis kai eisai wraios.Se periptosi pou ftiaxneis se frontpage einai pali to idio kai se peiptosi poy kaneis se kodika html sou proteino na pas se lysh frontpage h dreamweaver pou exoun kapoies entoles etoimes.Elpizo na boithisa.
tidol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 ευχαριστώ, η λύση με το target="_top" ήταν αυτό που έψαχνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.