mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 sos παιδια..οποιος εχει την συσκευη ας βοηθησει γρηγορα..σημερα παρελαβα και αρχησα να το ψαχνω το κινητο..στα εγραφα βρηκα ενα αρχειο π ελεγε zip και ηθελε update..πατησα και εγω να κανω και εκανε επανεκκινηση μου βγαζει το σημα του flyme και φορτωνει εδω και πολυ ωρα..τι να κανω??καμια βοηθεια κανεις?
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 πατησε παρατεταμενα το power button για να σβησει και μπες μεσω recovery αν εχει κ βαλε την rom ξανα
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 πατησε παρατεταμενα το power button για να σβησει και μπες μεσω recovery αν εχει κ βαλε την rom ξανα δεν ξερω πως μπαινω σε recovery το κινητο το δουλευω μολις 2 ωρες
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε τελικα σημερα Σε recovery πιθανον να μπαινεις πατωντας το vol. down + power button πατωντας ταυτοχρονα κ τα 2 κουμπια, Δεν ειμαι σιγουρος αλλα συνηθως στα περισσοτερα ετσι μπαινεις. (power + vol down ή power button k vol.up). Το θεμα ειναι να εχεις και τη ROM μην μπεις απλα κ γινουν χειροτερα τα πραγματα.
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε τελικα σημερα Σε recovery πιθανον να μπαινεις πατωντας το vol. down + power button πατωντας ταυτοχρονα κ τα 2 κουμπια, Δεν ειμαι σιγουρος αλλα συνηθως στα περισσοτερα ετσι μπαινεις. (power + vol down ή power button k vol.up). Το θεμα ειναι να εχεις και τη ROM μην μπεις απλα κ γινουν χειροτερα τα πραγματα. ναι η ηρθε..με volume up + power button μου βγαζει και μ λεει η να κανω system update η να κανω clear data η κ τα 2 τι να κανω?
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ναι η ηρθε..με volume up + power button μου βγαζει και μ λεει η να κανω system update η να κανω clear data η κ τα 2 τι να κανω? Επιασε βασικα κλεισε το (με το power) και κανε restart....να δουμε αν θα (ξανα)κολλησει Επισης δεν ξερω τι αρχειο πατησες (αρχικα) και κολλησε οποτε το clear data θα σβησει οτι ειχες περασμενο, το update δεν ξερουμε τι αρχειο ειναι αν ειναι official rom ή οχι. Τουλαχιστον σου βρηκα τροπο να μπεις εκει. Στο δικο μου OnePlus ειχα κανει wipe cache and data αλλα ειχα και την official rom μετα κ την περασα επιτοπου με επιτυχια. Δοκιμασε restart κ αν ξανακολλησει μπαινεις ξανα εκει (power + vol) και clear data ή αστο κλειστο (off) για λιγο
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 το εκανα και μου εβγαλε την παλια ρομ της μειζυ τωρα πως θα περασω την τελευταια?ξερεις? 1
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν γνωριζω παραπανω. Κ αυτα που σου εγραψα πολλα ειναι για εμενα. Δουλεψε με την παλια αφου ξεκολλησε ή περιμενε καποιον αλλον ή μπες στο xda. Αμα δουλευει 1η μερα δεν χρειαζεται να κανεις πειραματα εκτος αν εχεις την επισημη τελευταια rom κ ξερεις πως γινεται στη συγκεκριμενη συσκευη η διαδικασια.
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 οκ καταλαβα εγινε να σαι καλα και ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εδω θα βρεις την 5.1 και τον τροπο. Αρκει να κανεις μια εγγραφη. http://www.needrom.com/download/meizu-pro-5/
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εδω θα βρεις την 5.1 και τον τροπο. Αρκει να κανεις μια εγγραφη. http://www.needrom.com/download/meizu-pro-5/ βασικα την international rom θελω να περασω τωρα αλλα ειναι λιγο πολυπλοκο αποτι βλεπω!
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 επισης μου λεει οτι πρεπει να κανω install το google play και δεν μπορω..
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορεις βρες την international και περασε την με τον τροπο που λεει το post. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος γιατι και στο post δινει την Official,οποτε να υποθεσω οτι δεν θα εχεις προβλημα....
mike0402 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εχω βρει αυτο αλλα ειναι μπερδεμα η διαδικασια.. https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και γω την ειχα δει αλλα και μενα μου φανηκε λιγο καπως..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα