Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρε οποια μητρικη θες. αλλα τι διαφορα ειδες στην μια απο την αλλη? ειναι η μαρκα που προτιμας? παντως επειδη εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα.

οσο για το κουτι να εχεις κατα νου οτι ειναι πραγματικα mini. ειναι παρα πολυ μικρουτσικο.

δεν θα εχεις κανενα θεμα συμβατοτητας με τιποτα απλα μπορει να εχεις θερμοκρασια κανα-δυο βαθμους επανω σε σχεση με ενα full tower.

Δημοσ.

παρε οποια μητρικη θες. αλλα τι διαφορα ειδες στην μια απο την αλλη? ειναι η μαρκα που προτιμας? παντως επειδη εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα.

οσο για το κουτι να εχεις κατα νου οτι ειναι πραγματικα mini. ειναι παρα πολυ μικρουτσικο.

δεν θα εχεις κανενα θεμα συμβατοτητας με τιποτα απλα μπορει να εχεις θερμοκρασια κανα-δυο βαθμους επανω σε σχεση με ενα fulεχε

εχει μικρες διαφορες η δικια μου απτην δικια σου..

αυτη που παρεθεσα εγω εχει ενσωματομενη καρτα δικτυου πραγμα που θελω για να μην τραβαω καλωδια κ περνω εξωτερικες συσκευες..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει τιποτα τετοιο κ ουτε εχω κανα γνωστο..Οποτε θα το αποφυγω, εξαλλου δν θελω κ κατι τετοιο προτιμω ενα desktop

ναι καλη η συνθεση του αλλα αν ειναι θελω μια κλτρη mobo (να εχει καρτα δικτυου θελω), σκεφτομαι για αυτην την συνθεση

image.jpg

οσο για κουτι δν ξερω, θα με κανει ενα mini tower οπως εβαλε ο @vaiosgtr?

Οκ φοβάσαι τους νεωτερισμούς πάω πάσο.....

Μεγια σου η κουταρα λοιπόν για να κάνεις 5 απλά πραγματάκια.....

Δημοσ.

Οκ φοβάσαι τους νεωτερισμούς πάω πάσο.....

Μεγια σου η κουταρα λοιπόν για να κάνεις 5 απλά πραγματάκια.....

WTF... κουτάρα το συγκεκριμένο Zalman; Είσαι σίγουρος;

Και εγώ στην θέση του θα προτιμούσα μια τέτοια σύνθεση με τα χίλια σε σύγκριση με το compute stick.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...