hi tech 30 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα στα μέλη είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο meizu mx5 και huawei mate s, είμαι 50/50 θέλω γνώμες
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 gorilla glass 3 vs 4,διαστασεις κ βαρος πανομοιοτυπες, Tο meizu ειναι καλυτερης αναλυσης στα βιντεο χωρις να σημαινει κατι αυτο αλλα εχει καλυτερη αυτονομια. Το mate εχει επεκταση καρτας κ χανει οριακα στα σημεια αν και εχει καλυτερη μπροστινη καμερα χανει ελαχιστα στη κυρια καμερα. Κοινως οποιο σου αρεσει περισσοτερο. Αν θες οπωσδηποτε επεκταση χωρου (θυσιαζοντας τη 2η SIM) πας στο Mate. Αν θες μικροτερο κοστος αγορας κ οριακα καλυτερη αυτονομια (μπαταρια) πας στο meizu. Τιμες 410 το meizu (το 32αρι το 16αρι παει 360ε) k 460/480+ to mate.(τιμες σκρουτζ αν και το meizu to 32ari δεν υπαρχει ευκολα ελλαδα) Εμφανισιακα μ αρεσει το mate περισσοτερο αλλα πρωτιστα δες αν χρειαζεσαι επεκταση SD. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θεωρω πως το mate s εχει καλυτερο επεξεργαστη ,απο καμερα δεν ξερω Ποσο τα βρισκεις αυτα φιλε;;
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 η γνωμη μου πας σε meizu η huawei δεν δινει ενημερωσεις μολις βγει το επομενο μοντελο αμεσως ξεχναει το προηγουμενο + το mx5 ειναι πιο vfm το mate εναι πανακριβο για αυτο που ειναι
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 το mx5 ειναι πιο vfm το mate εναι πανακριβο για αυτο που ειναι Υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ειναι η αληθεια σε σχεση με το mx5 που ειναι σχεδον πανομοιοτυπο (χανει σε εμφανιση κ στη 2η καμερα κ sd) αλλα πλεον η huawei κοστολογει πανακριβα τις συσκευες τις defacto περα απο την αναρμοστη πολιτικη περι update......που αγνοει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα