victor@ss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η Homtom απ'όσο έχω καταλάβει είναι θυγατρική της Doogee, την οποία και θεωρώ σχετικά αξιόπιστη οπότε θεωρώ και τη θυγατρική της. Λοιπόν σκέφτομαι που να επενδύσω τα χρήματά μου και σκέφτομαι άμα το Homtom HT7 Pro αξίζει τον κόπο. 2 γίγα ραμ με καλύπτουν, όπως και τα 16 του αποθηκευτικού χώρου. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ο επεξεργαστής: τετραπύρηνος ΜΤ6735 χρονισμένος στο 1GHz. Ακόμα έχει 4G, επέκταση μνήμης, Android Lolipop, μπαταρία 3000mAh μπλα, μπλα.. Αλλά κοστίζει γύρω στα 85€ άμα το παραγγείλω από κίνα, οπότε τι προτείνετε, να πάρω κάτι άλλο, ή θα την παλέψει (δεν έχω πολλές απαιτήσεις). Άμα έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο επεξεργαστή ή παραπάνω γνώσεις ας βοηθήσει. Εμφανισιακά πάντως με ψήνει
newsformobiles Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 80€ έχει στο banggood βάση το kimovil http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-homtom-ht7-pro Η Doogee γενικώς θεωρείται καλή εταιρεία στα φθηνά τηλέφωνα. Τώρα αν το συγκεκριμένο είναι καλό, δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα