Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιτάει κατάματα την SAMSUNG και δεν φοβάται. Η SAMSUNG να αλλάξει ημερομηνία αν θέλει.

Δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση η LG φέτος με το G5...

Για να δουμε...

Ούτε σαν κακόγουστο αστείο δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες.....όχι γιατί δεν είναι καλό το G4 αλλά γιατί εκανε κακές πωλήσεις και τα "μαπα" κινητά της σαμμυ πούλησαν πολλαπλάσια

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ θέλει να χτυπήσει στα ίσια το αντίπαλο δέος στο Android, πρέπει -και νομίζω πως θα το κάνει φέτος- να βάλει οπωσδήποτε AMOLED οθόνη στο G5 και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο software της. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι κοινά για τους περισσότερους σε θέμα hardware.

Όσο για το "magic" slot, προσωρινά θα είναι περιορισμένη η λειτουργικότητά του, προβλέπω κανένα επιπλέον φλας ή κανένας καλός φακός φωτογραφικής. Και πιστεύω ότι θα είναι απλά η USB 3.1 θύρα και όχι κάποια έξτρα, απλά θα έχει δουλέψει στο software αρχικά.

• Like 1
Δημοσ.

Στην LG είναι ηλίθιοι. Καλώς η κακώς ολοκληρη η αγορά ασχολείται με τις Apple και Samsung. Η σειρά G είναι πολύ καλά τηλέφωνα. Σε πολλές περιπτώσεις και ανώτερα της Samsung. Που πας ρε φίλε και το παρουσιάζεις ίδια μέρα;

Ειχα ακουσει πως η Lg θα ανακοινωσει το g5 πολυ πριν απο την Samsung με το s7 ....επομενως η samsung ειναι αυτη που εβαλε την ημερομηνια της την ιδια μερα με την Lg Και οχι το αντιθετο 

Δημοσ.

Όσο για το "magic" slot, προσωρινά θα είναι περιορισμένη η λειτουργικότητά του, προβλέπω κανένα επιπλέον φλας ή κανένας καλός φακός φωτογραφικής. Και πιστεύω ότι θα είναι απλά η USB 3.1 θύρα και όχι κάποια έξτρα, απλά θα έχει δουλέψει στο software αρχικά.

Αυτο ακριβως θα ειναι και το "στοιχημα" του G5 πιστευω.

Αν θα υποστηριχτει απο αρκετα και χρησιμα modules ή απλα θα ειναι ενα slot που θα ανεβαζει την τιμη και παει... απατο.

Η λεξη "Play" στο teaser μπορει να σημαινει την συνδεση του με χειρηστηρια gaming ή πληκτρολογια κλπ

Ειδωμεν...

• Like 1
Δημοσ.

Αποτυχια ειναι ο 810 το ολο concept εμενα μου αρεσε

​Εσενα....σωστα το έθεσες.....

Τι πωλήσεις εκανε ?

Εδώ το G4 που ομολογουμένως είναι αξιοπρεπής συσκευή και απογοητευσε σε πωλήσεις

Να σε ενημερώσω πως μια εταιρεία κοιτάει τις πωλήσεις έτσι το λέω αν τυχόν το ξεχασες

Δημοσ.

Βασικά κοιτάει την κερδοφορία αν τυχόν το ξέχασες εσύ. Και η Samsung έχει μεν τις υψηλότερες πωλήσεις αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι από κινητά του σωρού τα οποία έχουν όλα την ίδια φάτσα και την λέξη Galaxy στην ονομασία τους.

Προσωπικά πάντως αν και για εμένα δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Mate 7 περισσότερο περιμένω να δω τις υπόλοιπες εταιρίες τι θα παρουσιάσουν πάρα την Samsung (και την Apple) που κλασσικά θα είναι μια από τα ίδια.

Δημοσ.

Πάντως το έκανε το μαγικό της πάλι η lg με το g4,αρχίζουν και πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο σε bootloop από πρόβλημα στο hardware και θέλει αλλαγή πλακέτας,μαζί και το δικό μου και του αδερφού μου,για να μη μιλήσω για το g3 τα ξέρουμε όλοι,ελπίζω να μην κάνει τα ίδια με το g5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...