ALXIOA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωωχχχ.. Ακόμη δεν πήρα το g4 με βλέπω να το δίνω για το G5....!! LG life is good... Μόνο αυτο
ALXIOA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωωχχχ.. Ακόμη δεν πήρα το g4 με βλέπω να το δίνω για το G5....!! LG life is good... Μόνο αυτο
kostasfalcon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτάει κατάματα την SAMSUNG και δεν φοβάται. Η SAMSUNG να αλλάξει ημερομηνία αν θέλει. Δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση η LG φέτος με το G5... Για να δουμε... Ούτε σαν κακόγουστο αστείο δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες.....όχι γιατί δεν είναι καλό το G4 αλλά γιατί εκανε κακές πωλήσεις και τα "μαπα" κινητά της σαμμυ πούλησαν πολλαπλάσια 1
renosval Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλο το lg g5 αλλα ξερει κανεις αμα βγει το flex 3?
kostasfalcon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλο το lg g5 αλλα ξερει κανεις αμα βγει το flex 3? Έχω τις αμφιβολίες μου αν θα βγει και 3ο.... Αποτυχία η σειρά.....
CaMp3on Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να είχε τις διαστάσεις του g2 αλλα και το screen-to-body ratio του που ήταν και είναι κορυφαίο
renosval Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχω τις αμφιβολίες μου αν θα βγει και 3ο.... Αποτυχία η σειρά..... Αποτυχια ειναι ο 810 το ολο concept εμενα μου αρεσε
dali13gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ΑΝ θέλει να χτυπήσει στα ίσια το αντίπαλο δέος στο Android, πρέπει -και νομίζω πως θα το κάνει φέτος- να βάλει οπωσδήποτε AMOLED οθόνη στο G5 και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο software της. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι κοινά για τους περισσότερους σε θέμα hardware. Όσο για το "magic" slot, προσωρινά θα είναι περιορισμένη η λειτουργικότητά του, προβλέπω κανένα επιπλέον φλας ή κανένας καλός φακός φωτογραφικής. Και πιστεύω ότι θα είναι απλά η USB 3.1 θύρα και όχι κάποια έξτρα, απλά θα έχει δουλέψει στο software αρχικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στην LG είναι ηλίθιοι. Καλώς η κακώς ολοκληρη η αγορά ασχολείται με τις Apple και Samsung. Η σειρά G είναι πολύ καλά τηλέφωνα. Σε πολλές περιπτώσεις και ανώτερα της Samsung. Που πας ρε φίλε και το παρουσιάζεις ίδια μέρα; Ειχα ακουσει πως η Lg θα ανακοινωσει το g5 πολυ πριν απο την Samsung με το s7 ....επομενως η samsung ειναι αυτη που εβαλε την ημερομηνια της την ιδια μερα με την Lg Και οχι το αντιθετο
DrStein Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Όσο για το "magic" slot, προσωρινά θα είναι περιορισμένη η λειτουργικότητά του, προβλέπω κανένα επιπλέον φλας ή κανένας καλός φακός φωτογραφικής. Και πιστεύω ότι θα είναι απλά η USB 3.1 θύρα και όχι κάποια έξτρα, απλά θα έχει δουλέψει στο software αρχικά. Αυτο ακριβως θα ειναι και το "στοιχημα" του G5 πιστευω. Αν θα υποστηριχτει απο αρκετα και χρησιμα modules ή απλα θα ειναι ενα slot που θα ανεβαζει την τιμη και παει... απατο. Η λεξη "Play" στο teaser μπορει να σημαινει την συνδεση του με χειρηστηρια gaming ή πληκτρολογια κλπ Ειδωμεν... 1
kostasfalcon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αποτυχια ειναι ο 810 το ολο concept εμενα μου αρεσε Εσενα....σωστα το έθεσες..... Τι πωλήσεις εκανε ? Εδώ το G4 που ομολογουμένως είναι αξιοπρεπής συσκευή και απογοητευσε σε πωλήσεις Να σε ενημερώσω πως μια εταιρεία κοιτάει τις πωλήσεις έτσι το λέω αν τυχόν το ξεχασες
gpgalanis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά κοιτάει την κερδοφορία αν τυχόν το ξέχασες εσύ. Και η Samsung έχει μεν τις υψηλότερες πωλήσεις αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι από κινητά του σωρού τα οποία έχουν όλα την ίδια φάτσα και την λέξη Galaxy στην ονομασία τους. Προσωπικά πάντως αν και για εμένα δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Mate 7 περισσότερο περιμένω να δω τις υπόλοιπες εταιρίες τι θα παρουσιάσουν πάρα την Samsung (και την Apple) που κλασσικά θα είναι μια από τα ίδια.
hall2001 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως το έκανε το μαγικό της πάλι η lg με το g4,αρχίζουν και πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο σε bootloop από πρόβλημα στο hardware και θέλει αλλαγή πλακέτας,μαζί και το δικό μου και του αδερφού μου,για να μη μιλήσω για το g3 τα ξέρουμε όλοι,ελπίζω να μην κάνει τα ίδια με το g5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα