Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας.Δεν εμεινα ικανοποιημενος απο το λειτυργικο αλλα απο τα χαρακτηριστικα του Lumia 640 ειμαι πληρεις.Ψαχνω ενα αντιστοιχο σε android.Και μικροτερο σε ιντσες να ειναι δεν με πειραζει.Κυριως θελω dual sim αλλα και να μν ειναι δεν τρεχει μεγαλο θεμα.Επισης επειδη θελω να δουλεψω marsmallow η αναβαθμιση ειναι σημαντικη.Και απο κινα μερια δεν εχω θεμα απλα δεν θελω να εχω μπλεξιματα με την εγκατασταση rom με Ελληνικα και αλλα τετοια.
Fronimitis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα για κανα motorola.Τωρα βεβαια δεν ξερω το budget σου αλλα ολο και καποιο moto G ή moto X θα σε καλυψει.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, κοίταξε αυτό και θα μείνεις Ευχαριστημενος MOTOROLA NEW MOTO G 3RD GEN 2015 8GB 4G LTE BLACK GR ακυρο θελεις dual sim.. akyro το ακυρο δεν εχεις προβλημα
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Eυχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Κυριως ναι dual sim θελω αλλα και χωρις εαν αξιζει ειναι καλοδεχουμενο.Εχω δει απο κοντα το μοτορολα και μ φανηκε οτι εχει πολυ ογκο και δεν ειναι καθολου μαζεμενο.Απο τιμη ειναι σουπερ και χαρακτηριστικα.Σκεφτομουν για galaxy a3 και M4 aqua απο μη dual sim και απο dual huawei honor 4x απο Ελλαδα.Απο κινα ειδα απο το vickmall το Lenovo K3 Note.Απλα απο Κινα δεν μ καθετε καλα να μου ανοιξουν το κιντο και να το ρουταρουν μια στις 100 εαν γινει κατι θα περιμενω μισο μηνα και για να ερθει και αλλο ποσο να το στειλω πισω.
heavyrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 p8 lite dual sim ειναι αυτο που ψαχνεις
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ωραιο κινητο αλλα το θεμα ειναι πως η θα εχεις micro και μια sim η και τις 2 χωρις micro
BACK12345 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Eυχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Κυριως ναι dual sim θελω αλλα και χωρις εαν αξιζει ειναι καλοδεχουμενο.Εχω δει απο κοντα το μοτορολα και μ φανηκε οτι εχει πολυ ογκο και δεν ειναι καθολου μαζεμενο.Απο τιμη ειναι σουπερ και χαρακτηριστικα.Σκεφτομουν για galaxy a3 και M4 aqua απο μη dual sim και απο dual huawei honor 4x απο Ελλαδα.Απο κινα ειδα απο το vickmall το Lenovo K3 Note.Απλα απο Κινα δεν μ καθετε καλα να μου ανοιξουν το κιντο και να το ρουταρουν μια στις 100 εαν γινει κατι θα περιμενω μισο μηνα και για να ερθει και αλλο ποσο να το στειλω πισω. To moto ειναι χοντρο αλλα ομως ειναι γερο και αδιαβροχο Το Μ4 δεν αξιζει μην το κοιτας. Στα λεφτα του α3 που λες, νομιχω πως το meizu m2 note ειναι οτι πρεπει, αν θες πιο φτηνα υπαρχει το μοτο που σου ειπαν ή το g4c μονο που εκει ξεχνας την ομαλοτητα που ειχε το 640
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 To m4 ισχυει κατι για υπερθερμανεις και τετοια?εχω διαβασει σε ξενα φορουμ δεν το αναφερουν πολυ ομως σε ελληνικα λενε πως εχουν προβλημα.Ξερετε εαν παρει αναβαθμιση το meizu?
haHa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν τελικως δεν σε ενδιαφερει τοσο το dual sim, δωσε κατι παραπανω και παρε το moto x 2nd edition στα 234€. Φοράει ηδη android 6.0 , εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης κ ειναι μακραν το πιο γρηγορο σε αυτην την κατηγορια τιμης.
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ψαχνωντας πολυ σημερα ειπα να ασχοληθω λιγο με το μικρο α3 να δω πως παει με τραβηξε πολυ το design Και το μεγεθος οθονης ελπιζω να μν με περιορισει(πολυ κοντα ειναι και το M4 aqua μ αρεσε αρκετα ασ ακουγονται διαφορα θα παρει και την 6 σιγουρα το α3 χλωμο το κοβω!).Ελπιζω οταν χρειαστει να το πουλησω να πιανει τπτ
Fronimitis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εισαι σιγουρος οτι θα παρει το Α3 android 6;Κι αν ναι πιστευεις οτι θα μπορει να το υποστηριξει; Αυτα τα μικρα,φτηνα,ειδικα απο samsung δεν ξερω αλλα δεν τα εμπιστευομαι για μελλοντικη χρηση… Μολις πρωτοβγαινουν δουλευουν ικανοποιητικα και μολις παλιωσουν λιγο αρχιζουν τα κολληματα και βγαζουν κουσουρια. Σιγουρα θα προτιμουσα καποιο motorola. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τ κακο ειναι αυτο με το android καλα μου τα ελεγε ενα φιλαρακι μν παρεις φθηνο android αμα θες δωσε κατι παραπανω να παρεις κανα g3 g flex ,αλλιως μοτορολα.Για αυτο και τοτε πηγα σε windows αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος
BACK12345 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τ κακο ειναι αυτο με το android καλα μου τα ελεγε ενα φιλαρακι μν παρεις φθηνο android αμα θες δωσε κατι παραπανω να παρεις κανα g3 g flex ,αλλιως μοτορολα.Για αυτο και τοτε πηγα σε windows αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος Αυτο δεν ισχυει απολυτα πλεον... αν ξερεις υπαρχουν πολλα φτηνα ανδροιδ που ειναι καλα πχ meizu m2 note
Βασιλης 123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Xαμος γινετε με αυτο το meizu!Στο θεμα μ τωρα επειδη αυριο θα προβω σε αγορα να ξεχασω εντελος το α3 και το m4 aqua?Nα κοιταξω δλδ Motorola το παραπανω meizu και κανα P8 lite?Aλλιως g3 και g flex? lenovo a7000 λεει τπτ?
BACK12345 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Xαμος γινετε με αυτο το meizu!Στο θεμα μ τωρα επειδη αυριο θα προβω σε αγορα να ξεχασω εντελος το α3 και το m4 aqua?Nα κοιταξω δλδ Motorola το παραπανω meizu και κανα P8 lite?Aλλιως g3 και g flex? lenovo a7000 λεει τπτ? Aκριβως αυτα που ειπες , βγαζεις α3 και μ4 και κοιτας τα αλλα που λες Το α 7000 δεν πολυλεει καλυτερα μειζου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα