Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Στον υπολογιστη μου εχω 3 δισκους.Στον C εχω το λειτουργικο που θα παραμεινει. Στον άλλο ssd εχω τα παιχνιδια που θελω να τα μεταφερω σε μεγαλυτερο γιατι δεν μου αρκει ο χωρος.Μπορω να τα μεταφερω στον καινουριο χωρις όμως να κανω παλι επανεγκατασταση τους γιατι θελω τουλαχιστον 2 ημερες,και πως ,με κλωνοποιηση η με image; Γινεται;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και με απλή αντιγραφή να το κάνεις το ίδιο είναι,τα clone και image είναι για δίσκους με λειτουργικά μιας και έχουν κρυφά διαμερίσματα και αρχεία οπότε η αντιγραφή δεν φτάνει,στα παιχνίδια όμως μιλάμε μόνο για απλά αρχεία.

Τώρα τα περισσότερα παιχνίδια θα συνεχίσουν να τρέχουν κανονικά,αν ορίσεις στον νέο δίσκο το γράμμα που είχε ο παλιός θα δουλεύουν και οι συντομεύσεις,κάποια παιχνίδια όμως μπορεί να βγάλουν πρόβλημα. 

Δημοσ.

Θα κάνεις απλή αντιγραφή. Αν κάποια παιχνίδια έχουν πρόβλημα με συντομεύσεις, registry ή δεν ξέρω τι άλλο, έχεις 2 μεθόδους:

1) Αλλάζεις γράμμα σε δίσκους, ώστε o δίσκος με τα παιχνίδια να έχει το γράμμα που είχε ο SSD

2) Δημιουργείς Junction ή Symbolic link από τον παλιό φάκελο στον καινούργιο (φαντάσου το κάτι σαν συντόμευση για φάκελο). Περισσότερα κι εδώ:

https://techjourney.net/create-symbolic-links-hard-links-and-directory-junction-points-in-windows-with-mklink/

Δημοσ.

καλημερα,

δοκιμασε να κανεις την απλη αντιγραφη οπως σου προτεινε οχι με τa windows αλλα με καποιο προγραμμα οπως αυτο http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29 

ωστε με τις καταλληλες ρυθμισεις να μειωσεις τις πιθανοτητες να μην παιζουν τα παιχνιδια οπως σου προτεινε/εξηγησε ο TheElf....

Δημοσ.

Όπως σου γράφω και πιο πάνω, αν το κάνεις με junctions ή symbolic links, δεν θα έχεις θέμα, καθώς το path που θα υπάρχει στη registry θα οδηγεί στο junction που παραπέμπει στο δίσκο με τα παιχνίδια

Δημοσ.

Σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω αν και ειμαι ψιλοασχετος με τις εντολες,αλλα  πιστευω οτι ο επιμενων νικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...