mike1945 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα Στον υπολογιστη μου εχω 3 δισκους.Στον C εχω το λειτουργικο που θα παραμεινει. Στον άλλο ssd εχω τα παιχνιδια που θελω να τα μεταφερω σε μεγαλυτερο γιατι δεν μου αρκει ο χωρος.Μπορω να τα μεταφερω στον καινουριο χωρις όμως να κανω παλι επανεγκατασταση τους γιατι θελω τουλαχιστον 2 ημερες,και πως ,με κλωνοποιηση η με image; Γινεται; Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Και με απλή αντιγραφή να το κάνεις το ίδιο είναι,τα clone και image είναι για δίσκους με λειτουργικά μιας και έχουν κρυφά διαμερίσματα και αρχεία οπότε η αντιγραφή δεν φτάνει,στα παιχνίδια όμως μιλάμε μόνο για απλά αρχεία. Τώρα τα περισσότερα παιχνίδια θα συνεχίσουν να τρέχουν κανονικά,αν ορίσεις στον νέο δίσκο το γράμμα που είχε ο παλιός θα δουλεύουν και οι συντομεύσεις,κάποια παιχνίδια όμως μπορεί να βγάλουν πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θα κάνεις απλή αντιγραφή. Αν κάποια παιχνίδια έχουν πρόβλημα με συντομεύσεις, registry ή δεν ξέρω τι άλλο, έχεις 2 μεθόδους: 1) Αλλάζεις γράμμα σε δίσκους, ώστε o δίσκος με τα παιχνίδια να έχει το γράμμα που είχε ο SSD 2) Δημιουργείς Junction ή Symbolic link από τον παλιό φάκελο στον καινούργιο (φαντάσου το κάτι σαν συντόμευση για φάκελο). Περισσότερα κι εδώ: https://techjourney.net/create-symbolic-links-hard-links-and-directory-junction-points-in-windows-with-mklink/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα, δοκιμασε να κανεις την απλη αντιγραφη οπως σου προτεινε οχι με τa windows αλλα με καποιο προγραμμα οπως αυτο http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29 ωστε με τις καταλληλες ρυθμισεις να μειωσεις τις πιθανοτητες να μην παιζουν τα παιχνιδια οπως σου προτεινε/εξηγησε ο TheElf....
mike1945 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ΠαράθεσηΑπλως με προβληματιζει το γεγονος οτι ορισμενα εξ αυτων πιστευω, θα εχουν κανει σιγουρα καποιες εγγραφες στην registry οποτε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Όπως σου γράφω και πιο πάνω, αν το κάνεις με junctions ή symbolic links, δεν θα έχεις θέμα, καθώς το path που θα υπάρχει στη registry θα οδηγεί στο junction που παραπέμπει στο δίσκο με τα παιχνίδια
mike1945 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω αν και ειμαι ψιλοασχετος με τις εντολες,αλλα πιστευω οτι ο επιμενων νικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα