Alx1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ας μην ηταν κατι μαλακες σαν και μας να χαριζουμε ποσα δις και θασου λεγα εγω + ευρωπες και πρασινα αλογα μαγαζακι θαταν σημερα Πήξαμε στους αστικούς μύθους. 2
kukukali Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό ότι οι γυναικες δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία...Ίσως να μην έχει ακούσει για το ποιος απογείωσε το facebook και ΔΕΝ ηταν/είναι ο zuckerberg https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sheryl_Sandberg 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι είναι γυναίκα δεν έχει μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι να υπάρχει όραμα για καινοτομιές.
nikosgalis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καταντησε ετσι διοτι εχεις να την χρησιμοποιησεις απο το 96.Προκάλεσα την κατάρρευση της Yahoo ! Καταρχήν που πας με γυναίκα CEO σε τεχνολογική εταιρεία! Δεν το λέω φαλοκρατικά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες σπάνια το "έχουν" στην τεχνολογία. Έπειτα αν το 15% είναι 9000 άτομα (!) μιλάμε ότι διαθέτει δηλαδή 60000 άτομα προσωπικό; Γιατί;;;; Το ότι πριν την γυναίκα, την κατηφόρα επι σειρά ετών την προκάλεσαν άνδρες, δεν σου έχει περάσει από το μυαλό φαντάζομαι ... 3
Regulus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να τους δώσω εγώ μια λύση. Να μειώσουν τα κέρδη τους οι μέτοχοι και τις αποδοχές τους τα μεγαλοστελέχη για να βγει το μαγαζί. Τι λέω τώρα ο ανώμαλος ε. Αφού μπορούν πολύ απλά να μειώσουν τα έξοδα απολύοντας το 15% των "άχρηστων" υπαλλήλων τους. Τέτοια ανάπτυξη θέλουμε κι εμείς.
nikosgalis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να τους δώσω εγώ μια λύση. Να μειώσουν τα κέρδη τους οι μέτοχοι και τις αποδοχές τους τα μεγαλοστελέχη για να βγει το μαγαζί. Τι λέω τώρα ο ανώμαλος ε. Αφού μπορούν πολύ απλά να μειώσουν τα έξοδα απολύοντας το 15% των "άχρηστων" υπαλλήλων τους. Τέτοια ανάπτυξη θέλουμε κι εμείς. Ok, δινε μου κι εσυ 100€ τον μηνα, για να βγαινει το δικο μου μαγαζι. Επίσης, μπορεις να δίνεις άλλα 100€ τον μηνα για να βγαινει ο απέναντι αγρότης, που επιμένει να χρειάζεται 50 μεροκάματα για κάτι που θα μπορούσε να γινει με μια μηχανή (άλλωστε και το τρακτερ που έχει αυτό κάνει). Τέλος μπορείς να δίνεις και άλλα 100€ τον μήνα, για να υπάρχει ένα υπάλληλος σε κάθε δημόσια υπηρεσία και να δίνει αριθμό πρωτοκόλλου (λες και κάθε άιτηση που θα κάνεις σε κάποιο γραφείο δεν μπορεί να πάρει τον αριθμό μέσω του υπολογιστή, χρειάζεται άνθρωπος για να το κάνει). Δεν πιστεύω να σε πειράζει να δίνεις 300€ τον μήνα ενώ θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις αλλού στη ζωή σου. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2016 από nikosgalis
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το email της έχει πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν το διορθώνουν. Όταν έχεις ένα μη αναγνωσμένο και μπεις να το δεις, δεν φαίνεται τίποτα και πρέπει να ξαναπάς στα εισερχόμενα και να το πατήσεις 2η φορά για να μπει. Αυτό το παθαίνω από πολλές διαφορετικές συσκευές εδώ και καιρό. Και μακάρι να ήταν το μοναδικό πρόβλημα. Τα κολήματα και τα προβλήματα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στο Yahoo mail. Με βάση τα παραπάνω, δεν έχω καμία εκτίμηση για την εταιρία. Φίλε δεν μου εχει συμβει ποτε, εχω 2 mail στη γιαχού και περνάω φίνα @zuratharamon αυτό ακριβώς εννοώ που δεν το κάνει κανείς τελικά... Συνδυασμός πολλών email από ένα λογαριασμό και ένα tab στον browser, Πίστεψε με , για επαγγελματική χρήση είναι τέλειο. προσπάθησα και με gmail αλλά δεν την πάλεψα, να ανοιγοκλείνω emails για να συγκεντρώνω πληροφορίες. Απορώ πως δεν έχει γίνει απαιτητό στους άλλους email clients Ναι ρε μαν, High 5 Καταρχήν που πας με γυναίκα CEO σε τεχνολογική εταιρεία! Δεν το λέω φαλοκρατικά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες σπάνια το "έχουν" στην τεχνολογία. Στο χωριό σου ε; Το ότι ήταν άσχετο το σχόλιο μου δεν ξέρω από που το κρίνεις. Φαλοκρατικό επιμένω ότι δεν είναι γιατί θεωρώ ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικούς τομείς που έχουν την δυνατότητα να διαπρέψουν και πιστεύω (γνώμη μου) ότι η τεχνολογία δεν είναι από τα ατού των γυναικών, πάντα φυσικά με τις εξαιρέσεις να υπάρχουν Στο χωριό σου όλα αυτά πάντα.... Όλοι όσοι μου επιτεθήκατε δλδ θεωρείτε ότι άντρες και γυναίκες έχουν ακριβώς τις ίδιες δεξιότητες έτσι; Φίλε φύγε απ' αυτό το χωριό να δεις και τίποτα άλλο, φιλική συμβουλή πάντα
funbreaker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε δεν μου εχει συμβει ποτε, εχω 2 mail στη γιαχού και περνάω φίνα Πολύ παράξενο. Μου συμβαίνει μόνιμα σε όλα μου τα pc. Ποιόν browser χρησιμοποιείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ παράξενο. Μου συμβαίνει μόνιμα σε όλα μου τα pc. Ποιόν browser χρησιμοποιείς? FF
Aztec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν περί άντρων,γυναικων φυσικά και υπάρχουν διάφορες στις δεξιότητες . Οχι ομως με τον τρόπο που τέθηκε. Multitasking , repetition κτλ Όσον αφορά τις θέσεις CEO φυσικα δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι hackeras αλλά να ξερει καλά το προϊόν του , την εταιρεία του , τον ανταγωνισμο και να έχει όραμα. Για τα υπόλοιπα έχει ατομα με δύο PhD που μπορεί να συμβουλευτεί . Οποιος και να μπει στην θέση του Yahoo CEO θα έχει δύσκολο έργο όπως και να έχει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα