Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν έχει κάποιο προϊόν που να την χαρακτηρίζει. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, αν ρωτήσουν τί εταιρία είναι η yahoo δε ξέρεις τί να πεις. Άντε μόνο το email που και αυτό έχει πρόβλημα, δεν τα εμφανίζει αμεσως και πρέπει να ξαναμπείς για να δείξει το μήνυμα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταρχήν που πας με γυναίκα CEO σε τεχνολογική εταιρεία! Δεν το λέω φαλοκρατικά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες σπάνια το "έχουν" στην τεχνολογία. Έπειτα αν το 15% είναι 9000 άτομα (!) μιλάμε ότι διαθέτει δηλαδή 60000 άτομα προσωπικό; Γιατί;;;;

Δεν είναι μόνο φαλοκρατικό το σχόλιο, αλλά ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ!

Αν ΗΣΟΥΝ υπάλληλος ή στέλεχος σε software εταιρεία - όπως εγώ (και μάλιστα πια υπό την "σκέπη" της NOVOMATIC Interactive), θα 'χες πάει σε ΣΥΝΕΔΡΙΑ software ΚΟΛΟΣΣΩΝ... και θα 'χες γνωρίσει ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ γκόμενες (και μάλιστα ΚΑΙ "χοτ") που το 'χουν πραγματικά "μαξάρει" με την τεχνολογία!

Εσύ κρίνεις απ' τις χαζοβιόλες της Ελληνίδες που ξέρεις, γι' αυτό και το σχόλιό σου...

• Like 9
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο φαλοκρατικό το σχόλιο, αλλά ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ!

Αν ΗΣΟΥΝ υπάλληλος ή στέλεχος σε software εταιρεία - όπως εγώ (και μάλιστα πια υπό την "σκέπη" της NOVOMATIC Interactive), θα 'χες πάει σε ΣΥΝΕΔΡΙΑ software ΚΟΛΟΣΣΩΝ... και θα 'χες γνωρίσει ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ γκόμενες (και μάλιστα ΚΑΙ "χοτ") που το 'χουν πραγματικά "μαξάρει" με την τεχνολογία!

Εσύ κρίνεις απ' τις χαζοβιόλες της Ελληνίδες που ξέρεις, γι' αυτό και το σχόλιό σου...

Το ότι ήταν άσχετο το σχόλιο μου δεν ξέρω από που το κρίνεις. Φαλοκρατικό επιμένω ότι δεν είναι γιατί θεωρώ ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικούς τομείς που έχουν την δυνατότητα να διαπρέψουν και πιστεύω (γνώμη μου) ότι η τεχνολογία δεν είναι από τα ατού των γυναικών, πάντα φυσικά με τις εξαιρέσεις να υπάρχουν. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουν και οι γυναίκες όλο και περισσότερο στα πράγματα, αλλά προς το παρόν θεωρώ ότι τουλάχιστον στον τομέα του CEO στην τεχνολογία ένας άντρας μπορεί να είναι πιο κοντά στο τεχνολογικό κοινό (που αποτελείται κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από άντρες) παρά μια γυναίκα...

• Like 3
Δημοσ.
Το ότι ήταν άσχετο το σχόλιο μου δεν ξέρω από που το κρίνεις. Φαλοκρατικό επιμένω ότι δεν είναι γιατί θεωρώ ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικούς τομείς που έχουν την δυνατότητα να διαπρέψουν και πιστεύω (γνώμη μου) ότι η τεχνολογία δεν είναι από τα ατού των γυναικών, πάντα φυσικά με τις εξαιρέσεις να υπάρχουν. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουν και οι γυναίκες όλο και περισσότερο στα πράγματα, αλλά προς το παρόν θεωρώ ότι τουλάχιστον στον τομέα του CEO στην τεχνολογία ένας άντρας μπορεί να είναι πιο κοντά στο τεχνολογικό κοινό (που αποτελείται κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από άντρες) παρά μια γυναίκα...

Τα ίδια λέγανε και για την πολιτική και να σου που έχει φτάσει η Μερκελ τη Γερμανία...

Το ότι θεωρείς ότι ένα φύλλο διαπρέπει κάπου και αντίθετα, είναι από μόνο του φαλοκρατικο.

Όσο για το τεχνολογικό κοινό που αναφέρεις, δεν βλέπει φύλο, τρανη απόδειξη αυτού οι συσκευές της Apple...

• Like 3
Δημοσ.

Ειλικρινά περισσότερο με κάνει εντύπωση που ακόμη υπάρχουν.

Μακράν το χειρότερο email από τα "μεγάλα",day 1 και είχα ήδη spam ενώ το email δεν το είχα δώσει παρά σε ένα ελάχιστο αριθμό αποδεκτών...

Πολύ buggy και δύσχρηστο.

Η search engine τους κάποτε ήταν ανταγωνιστική,την τελευταία δεκαετία δεν ξέρω τι φτιάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχήν που πας με γυναίκα CEO σε τεχνολογική εταιρεία! Δεν το λέω φαλοκρατικά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες σπάνια το "έχουν" στην τεχνολογία. Έπειτα αν το 15% είναι 9000 άτομα (!) μιλάμε ότι διαθέτει δηλαδή 60000 άτομα προσωπικό; Γιατί;;;;

Δηλαδή! Αν η άλλη έχει 3 πτυχία πάνω στην τεχνολογία δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί είναι γυναικά και δεν το έχει.... Δεν είναι μέση Ελληνίδα, και κανε ένα κόπο να δεις πόσες είναι CEO σε τεχνολογικές εταιρίες. 

• Like 2
Δημοσ.

Δες τι θέσεις είχε στην Google από τότε που πήγε μέχρι την στιγμή που έφυγε....

• Like 1
Δημοσ.

Μου θυμίζεις τις φράσεις: 

"Εγώ ρατσιστής δεν είμαι αλλά..."

"Εγώ φασίστας δεν είμαι αλλά..."

... 

Btw.

http://www.huffingtonpost.com/craig-newmark/10-women-to-watch-in-2016_b_9141830.html

(+1 στην Lea Verou)

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχήν που πας με γυναίκα CEO σε τεχνολογική εταιρεία! Δεν το λέω φαλοκρατικά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες σπάνια το "έχουν" στην τεχνολογία...

...καλύτερα να διαβάζεις μόνο...

...κόψε το ποστάρισμα, διότι γράφεις κουταμάρες...

...μετά λύπης μου διαπιστώνω, ότι το επίπεδο του φόρουμ έχει πέσει πολύ...

• Like 3
Δημοσ.

Όντως το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ από τη στιγμή που έχει χαθεί κάθε σεβασμός για την άποψη του άλλου.

Όλοι όσοι μου επιτεθήκατε δλδ θεωρείτε ότι άντρες και γυναίκες έχουν ακριβώς τις ίδιες δεξιότητες έτσι; ΟΚ, γνώμη σας, εγώ θεωρώ ότι σε άλλα πράγματα είναι καλύτερες οι γυναίκες, σε άλλα οι άντρες. Και μιλάω πάντα ποσοστιαία. Σίγουρα υπάρχουν άντρες που είναι πχ διευθυντές σε γυναικεία περιοδικά, θεωρώ όμως ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει καλύτερη άποψη στον συγκεκριμένο τομέα. Έτσι και με την τεχνολογία, σαφώς θα υπάρχει ένα 5-10% άξιων γυναικών πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά είναι ένα ανδοκρατούμενο περιβάλλον από όλες τις απόψεις και θεωρώ την θέση των απόλυτων αποφάσεων μιας τεχνολογικής εταιρείας (βλ.CEO) μια θέση κατά βάση αντρική.

"Θεωρώ" λεω, την γνώμη μου εκφράζω. Σαφώς ο τρόπος έκφρασης μου στο πρώτο post ήταν απλά χιουμοριστικός εκφράζοντας όμως την άποψη μου, την οποία και εξηγώ καλύτερα ως απάντηση στον φίλο lupus_Hegemonia. Από κει και πέρα όποιος έχει τον... πολιτισμό να καταλάβει, κατάλαβε...

@StigmaX & XRHSTOS_: Φίλοι μου ψάξτε τον όρο φαλλοκράτης γιατί κάτι δεν καταλάβατε καλά...

• Like 3
Δημοσ.

η yahoo χρωστά την επιβίωση της σε μια καλή επένδυση που είχε κάνει στο alibaba όταν αυτό ήταν ακόμα "μαγαζάκι της γειτονιάς" σε μέγεθος.

ήταν τόσο καλή η επένδυση που τα τεράστια κέρδη έφεραν και τεράστιους φόρους.

το πρόβλημα με τη Μαρίσα ήταν ακριβώς αυτό, οτι δλδ έκανε κάποια σχέδια για να αποφύγει/μετριάσει αυτούς τους φόρους, αλλά δεν δούλεψαν.

η yahoo τεχνολογικά γίνεται obsolete με ταχύτατο ρυθμό, αλλά τα κεφάλαια που είχε συσσωρεύσει τους καλούς καιρούς της έδωσαν μερίδια σε αρκετές εταιρίες τεχνολογικού κυρίως προσανατολισμού.

οπότε το βασικό ερώτημα είναι αν θα την μετατρέψουν σε holding ή θα τη σπάσουν και θα τη πουλήσουν με το κομμάτι.

οι απολύσεις ήταν αναμενόμενες, η αλλαγή ηγεσίας είναι διαμάχη εξουσίας μεταξύ μετόχων και όχι τόσο κριτήριο αποτελεσματικότητας της Μαρίσα(η οποία προσωπικά μου είναι ασυμπαθής παρότι ξεκάθαρα κομπιουτερού)

• Like 1
Δημοσ.

παντως η κυρια CEO μπορει να διωχνει τα 9,000 ατομα αλλα η ιδια εχει παρει σε αμοιβες 365 εκατομμυρια δολλαρια, δειτε στο παρακατω link, ελεος δηλαδη!!! (αυτα ειναι λεφτα, οχι αστεια!!)

http://www.businessinsider.com/marissa-mayer-365-million-5-year-compensation-package-2015-12

Άσχετο εντελώς το ένα με το άλλο. Στην πραγματική ζωή, όλοι ανεξαιρέτως οι εργοδότες (εκτός από το ελληνικό δημόσιο) πληρώνουν τους εργαζόμενούς τους αποκλειστικά και μόνο ανάλογα με τα χρήματα που τους επιστρέφουν πίσω μέσω της δουλειάς τους, όπου ένας μπακαλίστικος κανόνας είναι σχεδόν ένα ευρώ / δολάριο για κάθε δυο που φέρνεις πίσω. Αν η κυρία αυτή πήρε 365 εκατομμύρια δολάρια, αυτό σημαίνει ότι προηγουμένως έφερε πίσω στην εταιρεία αυτά και άλλα τόσα μέσω της διοίκησης που άσκησε, συμφωνιών που πέτυχε, νέων πελατών που κέρδισε κτλ κτλ. Αλλιώς αυτά τα χρήματα απλά δεν θα υπήρχαν για να της τα δώσει κανείς.

Οι 9.000 υπάλληλοι που αντιπαραθέτεις μπορούν να το καυχηθούν αυτό; Αν ναι πρώτον ναι τότε δικαιούνται να διαμαρτύρονται αφενός και θα ξαναβρούν δουλειά εύκολα αφετέρου. Αν όχι...

• Like 3
Δημοσ.

Τα ίδια λέγανε και για την πολιτική και να σου που έχει φτάσει η Μερκελ τη Γερμανία... Το ότι θεωρείς ότι ένα φύλλο διαπρέπει κάπου και αντίθετα, είναι από μόνο του φαλοκρατικο. Όσο για το τεχνολογικό κοινό που αναφέρεις, δεν βλέπει φύλο, τρανη απόδειξη αυτού οι συσκευές της Apple...

ας μην ηταν κατι μαλακες σαν και μας να χαριζουμε ποσα δις και θασου λεγα εγω + ευρωπες και πρασινα αλογα μαγαζακι θαταν σημερα

Δημοσ.

ενώ με το να κράζεις αντι να σχολιάσεις περί του θέματος είναι υψηλού επιπέδου.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...