astral_cyborg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Το συγκεκριμένο μόντεμ πρέπει να έχει ενεργοποιημένες διάφορες ρυθμίσεις για την ασφάλεια στο δίκτυο. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να συνδεθώ αν δεν έχω τρέξει πρώτα το firewall, δεν μπορώ να κάνω έναν ftp server με βάση το ip και δεν μπορώ να κάνω broadcast μουσική από το winamp. Φαντάζομαι ότι θα εμποδίζει κι άλλες λειτουργίες, τις οποίες προς το παρόν δεν τις έχω χρειαστεί. Με το παλιό το modem, αυτό του ΟΤΕ (Speedstream 4060) μπορούσα να κάνω όλα τα παραπάνω χωρίς πρόβλημα. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω όλα αυτά τα μέτρα προστασίας του συγκεκριμένου modem; Οι ρυθμίσεις που έχω βάλει ως τώρα είναι οι ακόλουθες: ===LAN - Setup=== DHCP: Server Client IP Pool Starting Address: 192.168.1.33 (default) Size of Client IP Pool: 32 (default) Primary DNS Server 0 (default) Secondary DNS Server 0 (default) Remote DHCP Server: N/A (default) TCP/IP IP Address: 192.168.1.1 (default) IP Subnet Mask: 255.255.255.0 (default) RIP Direction: Both RIP Version: RIP-2B Multicast: None ===WAN Setup=== Mode: Routing Encapsulation: PPPoA Multiplex: VC Virtual Circuit ID: 8-VPI 35-VCI ATM QoS Type: CBR Cell Rate: 0 όλα IP Address: Obtain an IP Address Automatically Connection: Nailed-Up Connection ===NAT=== SUA Only Start Port No: All End Port No: All IP Address: 192.168.1.33 ===Security=== Όλα απενεργοποιημένα. ===Remote Management Control === Telnet, FTP και Web με τα Access Status στο "All", τα default ports και Secured Client IP default στα 0.
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum του http://www.adslgr.com που ειδικεύεται στα θέματα του ADSL στην Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.