driverpit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα προσπαθώ να μπω στης αγγελίες και μου βγάζει το εξής σφάλμα http://www.insomnia.gr/classifieds/ Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το insomnia Ευχαριστώ! 1
g_kor06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα , Επίσης & εμένα... Μάλλον κάποιο κεντρικό πρόβλημα...
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γίνονται κάποιες εργασίες στο site, το γράφει και στο twitter του insomnia. 2
vb23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ το είδα στο fb ότι γίνονται εργασίες στο site οπότε υπομονή φίλε μου. 1
maxx71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 να το κανουν γρηγορα τα παιδια γιατι εξ αιτιας των αγγελιων μπαινουμε κυριως εδω μεσα αλλα προφανως το γνωριζουν και θα κανουν αλλαγες προς το καλυτερο
driverpit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα κουμπί στο κάτω μέρος της απάντησης που δίνει το μέλος με βοήθησε οπότε αυτομάτως στο επάνω μέρος του νήματος δείχνει το μέλος που έδωσε την καλύτερη απάντηση. Αυτό το βλέπετε όλοι η μόνο αυτός που ανοίγει το θέμα? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από driverpit 1
vb23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 να το κανουν γρηγορα τα παιδια γιατι εξ αιτιας των αγγελιων μπαινουμε κυριως εδω μεσα αλλα προφανως το γνωριζουν και θα κανουν αλλαγες προς το καλυτερο Κάτι ράγισε μέσα μου... Φίλε μου μόνο να ήξερες πόσος κόσμος “σώθηκε” λόγο του Insomnia. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την καλύτερη απάντησή, όντως,πώς λειτουργεί; Χρήσιμο πάντως.
driverpit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την καλύτερη απάντησή, όντως,πώς λειτουργεί; Χρήσιμο πάντως. Αυτός που ανοίγει το θέμα έχει την δυνατότητα αυτής της επιλογής αν δεν κάνω λάθος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις