Assassinotetios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σας, (ελπίζω να ποστάρω σε σωστό μέρος του forum) έχω εδώ και αρκετά χρόνια ένα Razer Imperator και τελευταία έχει αρχίσει να μου δημιουργεί προβλήματα. Το βασικό πρόβλημα είναι οτι ο κέρσορας πετιέται από εδώ και από εκεί κάτι που κάνει ιδιαιτέρως δύσκολη την ήρεμη χρήση του Η/Υ. Δεν κάνει κλικ μόνο του αλλά αλλάζει θέση και συχνά αδυνατεί να υπακούσει στις εντολές μου. Ευτυχώς το πρόβλημα δεν καθιστά άχρηστο το mouse, μιας και μπορώ κουτσά κουτσά να τα βγάλω πέρα. Το παράδοξο είναι ότι μετά από πολλές ώρες με απενεργοποιημένο τον H/Y το πρόβλημα δεν υπάρχει. Εμφανίζεται όμως μετά από αρκετές ώρες πάντα. Το πρόβλημα φαίνεται καθαρά στο ακόλουθο βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=kv7hDaVVbFk&ab_channel=ZarniwoopVannHaarl Το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως μετά από πολύωρη χρήση του PC και εξαφανίζεται με ένα restart. Τελευταία όμως το πρόβλημα δεν φτιάχνει με ένα restart και παραμένει εκεί για να μου σπάει τα νεύρα. Έχω προβεί στις εξής κινήσεις που δεν άλλαξαν τίποτα. Έχω αλλάξει drivers στο mouse, τους έχω βγάλει και τους έχω ξαναπεράσει, έχω παίξει με τα sensitivity settings και σχεδόν οτιδήποτε προσφέρει το παράθυρο ρυθμίσεων των windows αλλά και το πρόγραμμα της Razer. Έχω αλλάξει επιφάνειες στο mouse, το έχω δοκιμάσει σε άλλα PC και πάλι το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται μετά από αρκετές ώρες. Έχω ψάξει επίσης online αλλά δεν έχω βρει κάτι που να ταιριάζει με το πρόβλημα που μου παρουσιάζει το mouse μου. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να συνδέσω άλλο mouse στον υπολογιστή μου. Κατανοώ ότι ίσως φτάνει στην ημερομηνία λήξης του το mouse αλλά ελπίζω να μπορέσω να το κρατήσω για κανα χρόνο ακόμα και να μην χρειαστεί να προβώ σε αγορά καινούριου. Έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει ή/και να έχετε κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ!
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά βλέποντας το πρόβλημα, μου φαίνεται πρόβλημα του σένσορα. Λύση δεν νομίζω να υπάρχει πέρα από το αν είσαι σε εγγύηση να μιλήσεις με το support της Razer ( aka Zegetron ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα