trelo alani Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 :@ exw ena acer zg5 το οποιο μου δουλευε μια χαρα αλλα ξαφνικα μου μαυρισε η οθονη Και τωρα καθε φορα που το ανοιγω δεν μ διχνει τπτ απολυτως αλλα ανοίγει δουλευει και το ανεμιστηρακι και το φωτάκι ! Τι μπορει να φταιει ? Σημειωση η μπαταρια του ειναι νεκρη δουλευει σε φορτισει μονο !
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Για δοκίμασε με ενα εξωτερικό monitor να δείς αν δείχνει κατι , αν δεν τοτε υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ή στην motherboard
trelo alani Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) χμμ δυστυχώς δεν μου δείχνει ουτε εκει τπτ δεν ξέρω γτ? ..... λες να φταίει ο φορτιστής του ? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από trelo alani
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν ηταν ο φορτιστής δεν θα έπαιρνε καν ρεύμα ουτε θα δούλευε οποτε λογικά υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών η την motherboard , για να βρείς την λύση του προβλήματος πρέπει να το πάς να στο κοιτάξουν καπου
trelo alani Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ligo akyro λες να ειναι απο τη μπαταρια του bios γτ δεν κραταγε τις αλλαγες ωρα ημερα και αυτα.....και εδω μπορεις να την αλλαξεις διοτι αφαιρειτε ευκολα !
trelo alani Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Γ**μω το bios του μεσα αυτο εφταιγε πως κρασαρε στα καλα καθουμενα δεν ξερω αλλα τωρα ολα κομπλε δουλευουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα