gerrardpanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας guys θέλω να κάνω jailbreak σε iPhone 5s. Αλλα δεν ξερω απο ποια εφαρμογή για υπολογιστή. Είδα το pangu αλλα δεν ξερω αν δουλεύει. Καμία ιδέα ?
corsair04 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας guys θέλω να κάνω jailbreak σε iPhone 5s. Αλλα δεν ξερω απο ποια εφαρμογή για υπολογιστή. Είδα το pangu αλλα δεν ξερω αν δουλεύει. Καμία ιδέα ? Είναι fake δεν υπάρχει ακόμα jailbreak για το ios 9.2.1 όταν θα βγει πιστεύω θα είναι στις ειδήσεις του forum γιατί υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για τα Χριστούγεννα για μετά τα Χριστούγεννα και τελικά εχτές κυκλοφόρησε βιντεάκι στο οποίο είχε γίνει jailbreak στην 9.3 πιθανόν να περιμένουν να βγει αυτή η έκδοση και μαζί και το εργαλείο για jailbreak κάπου τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει. διάβασε σχετικά εδώ
SaFiS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πιθανοτατα στην 9.3 να βγει. Προς το παρων περιμενουμε...
corsair04 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχουμε τιποτα καινούργιο ; όχι και δυστυχώς δεν νομίζω να βγει jb πριν το ios 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα