thelos257 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σας παιδια εδω και 3 χρονια ειμαι με την Κυπριακη εταιρια PrimeTel τα μονα θεματα που εχουμε στο σπιτι ειναι οτι το τηλεφωνο καποτε που δουλευει μας μιλανε δεν μας ακουνε ομως (ειναι πανω στο ρουτερ το τηλεφωνο) και οταν τους περνω τηλεφωνο μου λενε χαζα οτι πρεπει να βαλω περιορισμο στα τορρεντσ μ καλα τι σχεση εχουν τα τορρεντσ μ με την τηλεφωνικη γραμμη ; Επισης τους εχω πει να μου κανουν στατικο το ip μου και να πληρωνω 7 ευρω επιπλεον στον λογαριασμο μου το πρωι προχθες μιλησα με ενα παιδι στο κεντρο εξυπηρετισης πελατων το οποιο με βοηθησε μου τα εδωσε ολα και ειναι αυτα εδω: About the ports on the Primetel's modem:All the ports from 1025 until 60000 are open and forwarded on the internal ip 192.168.2.10. (If you want you can call them on 133 and ask them to open the rest ports from 1-1024 also)So just make sure that your pc has this ip, its better to set it manually:IP Address:192.168.2.10Subnet Mask:255.255.255.0Default Gateway:192.168.2.1DNS Servers:217.27.32.196 and 217.27.50.125 Οπου τα καταχωρω στο ρουτερ μου (στο δικο μου που ειναι tp link wr741nd): καποιες φορες πεφτει το ιντερνετ και δεν εχω καποιες φορες ομως οχι. Ο Ανθρωπος ο δευτερος που του μιλησα στο τηλεφωνο μου ειπε πως οι πορτες μου ειναι ανοιχτες προς την εξοδο 2.10 τι λαθος κανω ; Επισης δεν ξερω αν χρειαστηκε ωρα για να συγχωνηστει το ρουτερ μ (επειδη το κανουν απο το συστημα της primetel μεσα και τα χουν κλειδωμενα τα ρουτερσ τους ελεοςςςςςςς εν 2016 και να ναι η μονη εταιρια στην Κυπρο που κλειδωνει το ρουτερ της ; ) Η cyta και η cablenet που ειμουν δεν το ειχαν κλειδωμενο. Πραγματικα σκεφτομαι να φυγω και να παω με Cyta αλλα ειναι αυτο το παγιο για το ενα παγιο για το αλλο. Τι να κανω ;
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ενωνεις το modem στην εισοδο WAN του tp-link ;
jkoukos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά μπορεί να επηρεάζεται η voip τηλεφωνία που έχεις στην Primetel από την διακίνηση των αρχείων Torrents. Πρέπει να ορίσεις μικρότερο αριθμό connections ή bandwidth στην αντίστοιχη εφαρμογή.
thelos257 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ενωνεις το modem στην εισοδο WAN του tp-link ; Ναι φιλε μου. Φυσικά μπορεί να επηρεάζεται η voip τηλεφωνία που έχεις στην Primetel από την διακίνηση των αρχείων Torrents. Πρέπει να ορίσεις μικρότερο αριθμό connections ή bandwidth στην αντίστοιχη εφαρμογή. Δηλ τι αριθμο να βαλω ; και γιατι επηριαζεται ;
jkoukos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το voip διακινείται μέσω πακέτων δεδομένων όπως και τα Torrents. Όμως σε αντίθεση με αυτά, θέλει κάποιο διαθέσιμο bandwidth ώστε να δουλεύει σωστά η τηλεφωνία. Πρέπει λοιπόν να περιορίζουμε τα Torrents ώστε να μην έχουμε προβλήματα με την επικοινωνία. Πόσο περιορισμό θα ορίσουμε, εξαρτάται από την ταχύτητα που συγχρονίζει η γραμμή μας. Πχ. αν έχεις ταχύτητα συγχρονισμού 10/1 Mbps και κατεβάζεις με ταχύτητα 1MBps, βάλε τιμή 800 και 50 στα αντίστοιχα πεδία 1 και 3 της πρώτης εικόνας. 1
thelos257 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το voip διακινείται μέσω πακέτων δεδομένων όπως και τα Torrents. Όμως σε αντίθεση με αυτά, θέλει κάποιο διαθέσιμο bandwidth ώστε να δουλεύει σωστά η τηλεφωνία. Πρέπει λοιπόν να περιορίζουμε τα Torrents ώστε να μην έχουμε προβλήματα με την επικοινωνία. Πόσο περιορισμό θα ορίσουμε, εξαρτάται από την ταχύτητα που συγχρονίζει η γραμμή μας. Πχ. αν έχεις ταχύτητα συγχρονισμού 10/1 Mbps και κατεβάζεις με ταχύτητα 1MBps, βάλε τιμή 800 και 50 στα αντίστοιχα πεδία 1 και 3 της πρώτης εικόνας. Καλημερα να σαι καλα αλλα εχω 16αρα ταχυτητα.
jkoukos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Βάλε τιμή 50, 50 και 1600 στα αντίστοιχα πεδία 1, 2 και 3 της πρώτης εικόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα