SaFiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποια περιοχή είσαι?? Πιθανότατα ο ΟΤΕ έχει Mini-DSLAM και δίνει στους πελάτες του, ενώ η 4net δίνει απο το Α/Κ που έχει απόσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ο TS μας τρολλαρει ασύστολα η ειναι ασχετος. Tην φωτογραφία του ρουτερ αναποδα τι μαs την έβαλες. Oταν λεμε να μπεις στο ρουτερ και να μας δωσεις τα στοιχεία της γραμμης σου αυτο κατάλαβες,το speedtest.......Το 192.168......... ξερεις τι ειναι . Τα στατιστικά του ρουτερ ρώτησες , νόμιζα εννοούσες το μοντέλο . Δεν ξέρω πως το κάνουμε αυτό με το 192.168.... αν μπορείς βοήθησε με δεν ξέρω και πολλά από ίντερνετ . Σε ποια περιοχή είσαι?? Πιθανότατα ο ΟΤΕ έχει Mini-DSLAM και δίνει στους πελάτες του, ενώ η 4net δίνει απο το Α/Κ που έχει απόσταση... Ο ΟΤΕ έχει κουτί 15 μέτρα απο το σπίτι μου , από εκεί έπαιρνα νετ στον ΟΤΕ . Στην forthnet παίρνω από το κεντρικό της που είναι 3 χιλιόμετρα από το σπίτι μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τα στατιστικά του ρουτερ ρώτησες , νόμιζα εννοούσες το μοντέλο . Δεν ξέρω πως το κάνουμε αυτό με το 192.168.... αν μπορείς βοήθησε με δεν ξέρω και πολλά από ίντερνετ . Ο ΟΤΕ έχει κουτί 15 μέτρα απο το σπίτι μου , από εκεί έπαιρνα νετ στον ΟΤΕ . Στην forthnet παίρνω από το κεντρικό της που είναι 3 χιλιόμετρα από το σπίτι μου . Ε ρε φιλαράκι sorry κιόλας, αλλά σε είχανε στην καμπίνα και ενώ το ήξερες πήγες κ άλλαξες πάροχo και πιάνεις με το ζόρι 2 mbs? Ό,τι κ να κάνεις η διαφορά θα είναι χαοτική, ρώτα μέσα σε πόσο καιρό μπορείς να ακυρώσεις το συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ε ρε φιλαράκι sorry κιόλας, αλλά σε είχανε στην καμπίνα και ενώ το ήξερες πήγες κ άλλαξες πάροχo και πιάνεις με το ζόρι 2 mbs? Ό,τι κ να κάνεις η διαφορά θα είναι χαοτική, ρώτα μέσα σε πόσο καιρό μπορείς να ακυρώσεις το συμβόλαιο. Μου ειπαν ότι θα έχω καλύτερη ταχύτητα από τον ΟΤΕ . Τέλος πάντων θα ρωτήσω για vdsl αν θα παίρνω από το κουτί του ΟΤΕ καλώς , αν πάλι παίρνω από 3 χλμ μακριά με βλέπω να την κάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μου ειπαν ότι θα έχω καλύτερη ταχύτητα από τον ΟΤΕ . Τέλος πάντων θα ρωτήσω για vdsl αν θα παίρνω από το κουτί του ΟΤΕ καλώς , αν πάλι παίρνω από 3 χλμ μακριά με βλέπω να την κάνω . Ε καλά ρε συ τι θα σου έλεγαν, πελάτες ψάχνουν όλοι..Λογικά θα παίρνεις από καφάο vdsl κ τόσο κοντά που είσαι θα "βαρέσεις" 50αρι. Ψάξτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι γιατί έχω μεγάλη ανάγκη το ίντερνετ και με αυτό που έχω τωρα ειναι σαν να μην έχω . Άσε που κάνει disconnect κάθε 20 λεπτά και περιμένω κάνα 5 λεπτό για να ξανασυνδεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλά, αυτό προβλέπεται έτσι κ αλλιώς δεν σου κάνανε και χάρη εγώ για 2 μήνες δεν πλήρωνα internet. Από τη στιγμή που το δίνουν στον οτε κ μέχρι να κλείσει η βλάβη δεν πληρώνεις κάτι, και στο τέλος αν δεν φτιαχτεί μπορείς να φύγεις χωρίς να δόσεις μία..! Καρατσεκαρισμένο από την "καμμένη γούνα" μου. δεν ειναι για ολους τοσο δεδομενο οσο αναφερεις...βλεπε οτε (εχει τυχει σε φιλο) Οταν ερχεται τεχνικος σπιτι σου δεν σε επιβαρυναν στον λογαριασμο ? οχι φυσικα...για αυτο εχεις τα συμβολαια και τους πληρωνεις μηνας μπει μηνας βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειναι για ολους τοσο δεδομενο οσο αναφερεις...βλεπε οτε (εχει τυχει σε φιλο) οχι φυσικα...για αυτο εχεις τα συμβολαια και τους πληρωνεις μηνας μπει μηνας βγει Εντάξει φαντάζομαι για μακροχρόνια βλάβη και πάντα θέλει να το παλέψεις κ λίγο δεν είναι όλα αυτονόητα. Τον τεχνικό στην forthnet τον πλήρωνες μόνο αν το πρόβλημα ήταν στη καλωδίωση του σπιτιού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 και παλι δεν νομιζω οτι πληρωνεις τον τεχνικο αλλα τον ανθρωπο που θα σου φτιαξει την καλωδιωση (που δεν θα ειναι ο τεχνικος αλλα αυτος που εφτιαξε την ηλ/κη εγκατασταση στο σπιτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Aν τελικα βρεθει προβλημα μεχρι την ραγκλετα της οικοδομης δεν χρεωνεσαι κατι αν το προβλημα ειναι ειτε στην καλωδιοση της οικοδομης ειτε στην καλοδιωση του σπιτιου τοτε σε χρεωνουν κανονικα ,τα speedtest πραγματικα με αφηνει αδιαφορο το τι νουμερα λεει , να δω ποσο κλειδωνει το modem θελω αλλα για να βγουνε σωστα συμπερασματα θελουμε και τα παλια στατιστικα του modem αν οντως ηξερες οτι ησουν στο καφαο πιο κατω απο το σπιτι σου τοτε κακως αλλαξες , σπανια ενναλακτικος παροχος θα δωσει adsl απο καφαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 και παλι δεν νομιζω οτι πληρωνεις τον τεχνικο αλλα τον ανθρωπο που θα σου φτιαξει την καλωδιωση (που δεν θα ειναι ο τεχνικος αλλα αυτος που εφτιαξε την ηλ/κη εγκατασταση στο σπιτι) 40 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό αν φταίνε τα "του σπιτιού σου". Ο οτε μόνο νομίζω δεν σε χρεώνει για "τα δικά" σου, αλλά αν έρθει και 2η μέσα στο σπίτι τότε πληρώνεις. Βέβαια μου έχει τύχει 2η αλλά με δική τους υπαιτιότητα οπότε κανονίστηκε το θέμα και δεν χρεώθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εμενα παντως που ειχε θεμα το ζευγος μου στην γραμμη και το εφτιαξε ο οτε,μου εστειλε η forthnet λογαριασμο 29.90 (επισκεψη τεχνικου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εμενα παντως που ειχε θεμα το ζευγος μου στην γραμμη και το εφτιαξε ο οτε,μου εστειλε η forthnet λογαριασμο 29.90 (επισκεψη τεχνικου)Αν δεν τα πληρωσες πάρε ζητά να τα αφαιρέσουν γιατί δεν είναι ν δικιά σου βλάβη, και στο σπίτι που μένω και στο πατρικό πότε δεν με χρέωσαν (και στα 2 έχω κάνει αλλαγή ζεύγους - προβλήματα μετά από βροχές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fstergios1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 42 minutes ago, fstergios1 said: ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαρεσουν οι εμπεριστατωμενες αποψεις.μακρια απο το ινσομνια χριστιανοι.το χαραγμα του αντιχρiστου κρυβεται στο insomnia και δεν σας αφηνει να κοιμηθειτε και θα παθετε insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις