Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τους πήρα τηλέφωνο αλλά τίποτα . Για το ίντερνετ είπα ότι είναι τρομερά χαμηλό και μου είπαν ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να έχω είναι 2,5 mbps ενώ μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι θα έχω την ίδια , μπορεί και καλύτερη ταχύτητα από αυτήν του ΟΤΕ ( 18kbps έπιανα ). Τέλος πάντων ο ΟΤΕ πιστεύω πως είναι μονοπώλιο στο ίντερνετ .Εξήγησε τους ότι πριν κλειδωνες στα 18 και αν δεν μπορούν να το φτιάξουν να το δώσουν βλάβη στον ΟΤΕ, εγώ με forthnet μετά από αλλαγή ΟΤΕ κέρδισα περίπου 1,5 mb (από 6,5 στα 8 και κάτι) άρα είναι πως θα τύχει, πιστεύω ότι έβαλες το modem που σου έστειλαν έστω και για δοκιμή?Μπες στη σελίδα του modem και βγάλε μια φωτογραφία να δούμε τα στατιστικά της γραμμής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τους πήρα τηλέφωνο αλλά τίποτα . Για το ίντερνετ είπα ότι είναι τρομερά χαμηλό και μου είπαν ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να έχω είναι 2,5 mbps ενώ μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι θα έχω την ίδια , μπορεί και καλύτερη ταχύτητα από αυτήν του ΟΤΕ ( 18kbps έπιανα ). Τέλος πάντων ο ΟΤΕ πιστεύω πως είναι μονοπώλιο στο ίντερνετ . Μηπως ο ΟΤΕ σε ειχε συνδεσει σε κανενα KV εκει κοντα σου και επιανες 18mbps, και τωρα με την forthnet γυρισες στο A.K που ειναι χιλιομετρα μακρια ??? Κατι τετοιο συμβαινει και στην περιοχη μου (οπως και σε αρκετες αλλες "προβληματικες" περιοχες), που ολοι με ΟΤΕ κλειδωνουν απο 14-20 mbps ενω με τους υπολοιπους εναλλακτικους 2-4mbps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κάντην όσο προλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ratata πως σε λένε, πάρτο αλλιώς. Εχω το full pack+ απεριόριστες κλήσεις στο εξωτερικό. Ποτε κανένα πρόβλημα. Με τον ΟΤΕ είχα υπερχρεώσεις και ποτε δεν έβγαζα άκρη τι χρεώνουν και τελικά έφυγα. 14 download πιάνω εγώ. Και 0.9 upload. Δώσε βλάβη, παίζει ρόλο και η καλωδίωση και εντός του σπιτιού σου. Oσο για τα κανάλια της νοβα δεν σε εξαπατήσαν. Πήρες το μικρό πρόγραμμα με τα βασικά καναλια. Προσέχουμε τι υπογράφουμε. επικοινώνησε το τμήμα προσφορών της forthnet να σου κάνουν άλλη προσφορά αν θες full, με λίγα περισσότερα χρήματα 50 το μήνα δίνω εγώ *επίσης που είναι η φωτογραφία που είπες οτι θα μας δείξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbconan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πολλα χρονια πελατης της forthnet μιας και ηταν η μονη λυση στην περιοχη ,μετα τον ΟΤΕ.Τα πρωτα 2 χρονια ηταν πολυ καλοι,σε ολα τους,επειτα δεν ξερω τι στραβωσε και εγιναν χειροτεροι και απο τον ΟΤΕ...Περιμενες 1 ωρα για να βρεις καποιον στην γραμμη σου,δεν καταφερναν να δινουν λυσεις σχεδον ποτε τους και παντα προβληματα στα συμβολαια τους,παντα ομως και στις χρεωσεις τους..Και παλι εκατσα σχεδον αλλα 6 χρονια,αλλα καθε χρονος και χειροτερος,δυστηχως. Ακομα και τωρα που μιλαω με παιδια απο την περιοχη,οσοι εχουν forthnet ,τρεχουν και δεν φτανουν...Προσφατα εβαλαν σε φιλο VDSL,ΚΛΕΙΔΩΣΕ στα 30.000 και μετα απο 3 μερες τον αλλαξαν προφιλ σε ADSL και του ειπαν οτι δεν εχει διαθεσιμοτητα η περιοχη..χαχαχαχα θα μας τρελανουν τελειως.Του κουμπαρου μου δεν του βρισκαν την διευθυνση για να δουν αν εχουν διαθεσημοτητα.. Για εμενα,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet ,και μαλιστα οταν αυτες οι 2 ειναι σε (πολεμο) μεταξυ τους για την ΤV που προσφερουν στους πελατες τους..Ο μεν ΟΤΕ γραφει την forthnet στις βλαβες για να χανει πελατες η forthnet και η forthnet κανει και κατι παραπανω για να τους χανουν και μονοι τους... Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα για τον καθενα μας και τι ζορια εχει περασει σαν πελατης,αλλα οταν φτανουν να σου λενε οτι περιμενε να ερθει η τεκτονικη πλακα της Αφρικης πιο κοντα στην Ευρωπη για να ερθει και το τηλεφνικο κεντρο πιο κοντα στο σπιτι σου για να εχεις και ιντερνετ,τοτε νομιζω οτι ειναι απλα για τον τσιου.... Αλλα ας μην ξεχναμε οτι το δικιο ειναι σαν τον ΠΟΠΟ....εχεις ο καθενας μας απο εναν...χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πολλα χρονια πελατης της forthnet μιας και ηταν η μονη λυση στην περιοχη ,μετα τον ΟΤΕ.Τα πρωτα 2 χρονια ηταν πολυ καλοι,σε ολα τους,επειτα δεν ξερω τι στραβωσε και εγιναν χειροτεροι και απο τον ΟΤΕ...Περιμενες 1 ωρα για να βρεις καποιον στην γραμμη σου,δεν καταφερναν να δινουν λυσεις σχεδον ποτε τους και παντα προβληματα στα συμβολαια τους,παντα ομως και στις χρεωσεις τους..Και παλι εκατσα σχεδον αλλα 6 χρονια,αλλα καθε χρονος και χειροτερος,δυστηχως. Ακομα και τωρα που μιλαω με παιδια απο την περιοχη,οσοι εχουν forthnet ,τρεχουν και δεν φτανουν...Προσφατα εβαλαν σε φιλο VDSL,ΚΛΕΙΔΩΣΕ στα 30.000 και μετα απο 3 μερες τον αλλαξαν προφιλ σε ADSL και του ειπαν οτι δεν εχει διαθεσιμοτητα η περιοχη..χαχαχαχα θα μας τρελανουν τελειως.Του κουμπαρου μου δεν του βρισκαν την διευθυνση για να δουν αν εχουν διαθεσημοτητα.. Για εμενα,μακρια απο ΟΤΕ και forthnet ,και μαλιστα οταν αυτες οι 2 ειναι σε (πολεμο) μεταξυ τους για την ΤV που προσφερουν στους πελατες τους..Ο μεν ΟΤΕ γραφει την forthnet στις βλαβες για να χανει πελατες η forthnet και η forthnet κανει και κατι παραπανω για να τους χανουν και μονοι τους... Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα για τον καθενα μας και τι ζορια εχει περασει σαν πελατης,αλλα οταν φτανουν να σου λενε οτι περιμενε να ερθει η τεκτονικη πλακα της Αφρικης πιο κοντα στην Ευρωπη για να ερθει και το τηλεφνικο κεντρο πιο κοντα στο σπιτι σου για να εχεις και ιντερνετ,τοτε νομιζω οτι ειναι απλα για τον τσιου.... Αλλα ας μην ξεχναμε οτι το δικιο ειναι σαν τον ΠΟΠΟ....εχεις ο καθενας μας απο εναν...χαχαχαχα Εγώ είχα forthnet-nova 4 χρόνια και ποτέ δεν με κορόιδεψαν με τα συμβόλαια, ότι λέγαμε αυτό μου πρόσφεραν. Επίσης, ποτέ δεν είχα παράλογες χρεώσεις. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν υπήρξε τεχνικό θέμα με υπαιτιότητα υποτίθεται του οτε, εκεί άρχισε το πανηγύρι από εξυπηρέτηση κτλ και εκεί καταλαβαίνεις οτί στην Ελλάδα πρέπει να έχεις μόνο οτε..(αν σου τύχει βέβαια έτσι? Αν πάνε όλα ρολόι μπορεί να μην το καταλάβεις και ποτέ). Δεν καταλαβάινω γιατί βάζεις τον οτε στο ίδιο επίπεδο με την forthnet αυτή την εποχή. Οι περισσότεροι πήγαμε σε εναλλακτικό λόγω τιμών και λόγω εξυπηρέτησης από τον οτε, επιπέδου δημόσια υπηρεσίας. Τώρα πιάνεις γραμμή σε 1 δευτερόλεπτο, συνήθως βγάζεις άκρη μέσω τηλεφώνου και αν δηλώσεις βλάβη έρχονται την επόμενη μέρα, ποια άλλη εταιρία το κάνει αυτό? Όσο για την συνδρομητική γιατί να μην πάει κάποιος σε μία από της 2 εταιρίες επειδή ανταγωνίζονται μεταξύ τους?Τι βάση έχει αυτό που λες? Αν και για μένα δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός στην τηλεόραση, εγώ το θεωρώ ήδη μονοπώλειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει θεμα στην γραμμη σου 99.9%! Επικοινωνησε μαζι τους να ερθει τεχνικος,εγω ειμαι απο το 2007 πελατης της forthnet και αν εξαιρεσεις το πρωτο 6μηνο που ειχα διακοπες απο κει και περα ηταν ολα οκ.Δεν κλειδωνα στα 18 βεβαια αλλα γυρω στα 6-7 αλλα δεν με πολυ πειραζε...μετα ανεβηκε και τωρα κλειδωνω στα 10.Μιας και παιρνω απο Α.Κ. δεν μπορουσε να γινει κατι αλλο...γενικα ολα αυτα τα χρονια και με βλαβες που υπηρχαν και με ολα δεν ειχα ιδαιτερα προβλημα. Μεχρι και μειωσεις στους λογαριασμους μου εκαναν οταν ειχε βλαβη ο οτε και δεν ειχαμε ιτνερνετ και τηλεφωνο για πανω απο 1-2 μερες... Εχουν στειλει εντος 1-2 ημερων τεχνικο σπιτι 2 φορες που ειχα προβλημα και γενικα μου εχουν φτιαξει παντα προβληματα που ειχα.Το μονο θεμα ηταν η αναμονη στο τηλεφωνο που συνηθως ειναι ανω του 20λεπτου. Τελος με τα συμβολαια τους ηταν παντα τυπικη και σωστοι και καθε φορα που κλειναμε κατι μεσω τηλεφωνου γινοταν και ηχογραφηση!Αν εχεις και εσυ μπορεις να την ζητησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μεχρι και μειωσεις στους λογαριασμους μου εκαναν οταν ειχε βλαβη ο οτε και δεν ειχαμε ιτνερνετ και τηλεφωνο για πανω απο 1-2 μερες.. Καλά, αυτό προβλέπεται έτσι κ αλλιώς δεν σου κάνανε και χάρη εγώ για 2 μήνες δεν πλήρωνα internet. Από τη στιγμή που το δίνουν στον οτε κ μέχρι να κλείσει η βλάβη δεν πληρώνεις κάτι, και στο τέλος αν δεν φτιαχτεί μπορείς να φύγεις χωρίς να δόσεις μία..! Καρατσεκαρισμένο από την "καμμένη γούνα" μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα βαλε αυτη την γαμημε@η φωτογραφία με τα σταστιστικα του ρουτερ.Με τα στοιχεια που δινεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν εινα βλαβη η σου αλαξανε την αποσταση απο το κεντρο...Ετσι κουβεντα δεν γινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι καλύτερο είναι όμως και μια φωτογραφία από πριν για να μπορεί να γίνει σύγκριση η απόκλιση που λέει είναι τεράστια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.Andrew Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ πιθανο στην αλλαγη να εγινε το μπερδεμα και να σε πήγανε αλλου. Εγω ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με forthnet ουτε με την εξυπηρέτηση, μακαρι να μπορούσα να πω το ιδιο και για τον ΟΤΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbconan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα forthnet-nova 4 χρόνια και ποτέ δεν με κορόιδεψαν με τα συμβόλαια, ότι λέγαμε αυτό μου πρόσφεραν. Επίσης, ποτέ δεν είχα παράλογες χρεώσεις. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν υπήρξε τεχνικό θέμα με υπαιτιότητα υποτίθεται του οτε, εκεί άρχισε το πανηγύρι από εξυπηρέτηση κτλ και εκεί καταλαβαίνεις οτί στην Ελλάδα πρέπει να έχεις μόνο οτε..(αν σου τύχει βέβαια έτσι? Αν πάνε όλα ρολόι μπορεί να μην το καταλάβεις και ποτέ). Δεν καταλαβάινω γιατί βάζεις τον οτε στο ίδιο επίπεδο με την forthnet αυτή την εποχή. Οι περισσότεροι πήγαμε σε εναλλακτικό λόγω τιμών και λόγω εξυπηρέτησης από τον οτε, επιπέδου δημόσια υπηρεσίας. Τώρα πιάνεις γραμμή σε 1 δευτερόλεπτο, συνήθως βγάζεις άκρη μέσω τηλεφώνου και αν δηλώσεις βλάβη έρχονται την επόμενη μέρα, ποια άλλη εταιρία το κάνει αυτό? Όσο για την συνδρομητική γιατί να μην πάει κάποιος σε μία από της 2 εταιρίες επειδή ανταγωνίζονται μεταξύ τους?Τι βάση έχει αυτό που λες? Αν και για μένα δεν υπάρχει πλέον ανταγωνισμός στην τηλεόραση, εγώ το θεωρώ ήδη μονοπώλειο.. Kαλησπερα... Οταν εληγε το συμβολαιο σου,σε επεστρεφαν στην τιμη του παλιου.? η κανω λαθος.? 10 φορες εγινε μονο σε εμενα,και ποσες φορες σε φιλους... Επερναν τηλ 3 μηνες πριν,σε ενημερωναν οτι την ταδε ληγη και οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ τηλ ξανα για ανανεωση και δεν επερναν ποτε,η κανω λαθος...Και παλια αφαιρουσαν τα χρηματα,τωρα οχι ...πλεον. Γιατι να μην τους βαζω στο ιδιο χαλι και τους 2 αυτους.?? Δεν βλεπω πλεον διαφορες,οπως ηταν ο ΟΤΕ παντα καταφερε να γινει και η forthnet ,ειτε μονοι τους η με την βοηθεια του ΟΤΕ...Σιγα τις οικονομικες διαφορες που εχουν και μαλιστα η μια ειναι και ιδιωτικη και θα επρεπε να το παλευει πιο καλα,αλλα πανε να γινουν και χειροτεροι.. Τωρα αυτο για δευτερολεπτο οτι τους πιανεις,θα το παρω ως το αστειο της εβδομαδας,χαχαχα σορρυ κιολας. Τωρα για βλαβη ερχονται απο τον ΟΤΕ ,αν εχεις ΟΤΕ μονο τοτε. ..Αν εισαι στην forthnet και δωσεις βλαβη και πρεπει να ερθει ο ΟΤΕ ,τοτε καλο ειναι να παρεις ξηρα τροφη και νερο....8 χρονια εδινα στην forthnet υπογεια βλαβη ,που ειχε βρει ο ιδιος ο ΟΤΕ και δεν ηρθαν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ...τι να λεμε τωρα...Πληρωσα Ανθρωπο στον ΟΤΕ για να ερθουν να μαζεψουν τα χαλια τους..ασε με τωρα... Τωρα και σε αυτο που λες για την συνδρομητικη μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει...Η forthnet εχει την δικια της και ο ΟΤΕ εχει την δικια του,σωστα.?? σωστα.. Η forthnet τα παει καλα και ο ΟΤΕ το βλεπει....εχει ολες τις υποδομες και την αρχη και το τελος σε ολα ο ΟΤΕ και θες να μου πεις οτι δεν τους κλανει κανονικα σε καθε βλαβη που δινει η forthnet ,χαχαχαχα..Πιστεψε με κανουν οτι μπορουν να μην πανε,χαχαχα κανονικοτατα. Ασε που κανουν πασα οτι γραμμη με τον πιο πολυ θορυβο και κρατανε τις καλες για παρτη τους,η κανω λαθος.?? Εδω δεν τους αφηνει να ανεβουν ουτε 1 μετρο σε κολωνα να δουν τα καλωδια(πανε αυτοφωρο) αν τους πιασουν και τωρα μου λες για πολεμο μεταξυ τους.?? Χαχαχαχαχα Συμπερασμα δικο μου... Αν η τσεπη σου κραταει βαζεις ΟΤΕ...με οτι χαλια εχει,γιατι εχει πολλα... Αν δεν εχει η τσεπη σου,τοτε καλο στην forthnet να μην μπεις,γιατι πολυ απλα ο ΟΤΕ τον εχει πρωτο (στοχο) σε ολα..απο γραμμες μεχρι βλαβες και οτι μπορουν να κανουν.. 2 κοκορια σε ενα κοτετσι δεν χωρανε φιλε μου,δυστηχως και ισως δεν φταιει τοσο πολυ(για τις υποδομες) η forthnet ,αλλα φταει σαν εξυπηρετηση πελατων .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ratata Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως ο ΟΤΕ σε ειχε συνδεσει σε κανενα KV εκει κοντα σου και επιανες 18mbps, και τωρα με την forthnet γυρισες στο A.K που ειναι χιλιομετρα μακρια ??? Κατι τετοιο συμβαινει και στην περιοχη μου (οπως και σε αρκετες αλλες "προβληματικες" περιοχες), που ολοι με ΟΤΕ κλειδωνουν απο 14-20 mbps ενω με τους υπολοιπους εναλλακτικους 2-4mbps... Αυτο ειναι . Στον ΟΤΕ επιανα απο κουτι που ηταν καμια 20αρια μετρα απο το σπιτι μου και με την forthnet μου ειπαν οτι πιανω απο το κεντρικο που ειναι περιπου 3 χιλιομετρα μακρια . Ratata πως σε λένε, πάρτο αλλιώς. Εχω το full pack+ απεριόριστες κλήσεις στο εξωτερικό. Ποτε κανένα πρόβλημα. Με τον ΟΤΕ είχα υπερχρεώσεις και ποτε δεν έβγαζα άκρη τι χρεώνουν και τελικά έφυγα. 14 download πιάνω εγώ. Και 0.9 upload. Δώσε βλάβη, παίζει ρόλο και η καλωδίωση και εντός του σπιτιού σου. Oσο για τα κανάλια της νοβα δεν σε εξαπατήσαν. Πήρες το μικρό πρόγραμμα με τα βασικά καναλια. Προσέχουμε τι υπογράφουμε. επικοινώνησε το τμήμα προσφορών της forthnet να σου κάνουν άλλη προσφορά αν θες full, με λίγα περισσότερα χρήματα 50 το μήνα δίνω εγώ *επίσης που είναι η φωτογραφία που είπες οτι θα μας δείξεις; Οι παρακατω φωτογραφιες πριν και μετα τα παραπονα μου . Υπαρχει θεμα στην γραμμη σου 99.9%! Επικοινωνησε μαζι τους να ερθει τεχνικος,εγω ειμαι απο το 2007 πελατης της forthnet και αν εξαιρεσεις το πρωτο 6μηνο που ειχα διακοπες απο κει και περα ηταν ολα οκ.Δεν κλειδωνα στα 18 βεβαια αλλα γυρω στα 6-7 αλλα δεν με πολυ πειραζε...μετα ανεβηκε και τωρα κλειδωνω στα 10.Μιας και παιρνω απο Α.Κ. δεν μπορουσε να γινει κατι αλλο...γενικα ολα αυτα τα χρονια και με βλαβες που υπηρχαν και με ολα δεν ειχα ιδαιτερα προβλημα. Μεχρι και μειωσεις στους λογαριασμους μου εκαναν οταν ειχε βλαβη ο οτε και δεν ειχαμε ιτνερνετ και τηλεφωνο για πανω απο 1-2 μερες... Εχουν στειλει εντος 1-2 ημερων τεχνικο σπιτι 2 φορες που ειχα προβλημα και γενικα μου εχουν φτιαξει παντα προβληματα που ειχα.Το μονο θεμα ηταν η αναμονη στο τηλεφωνο που συνηθως ειναι ανω του 20λεπτου. Τελος με τα συμβολαια τους ηταν παντα τυπικη και σωστοι και καθε φορα που κλειναμε κατι μεσω τηλεφωνου γινοταν και ηχογραφηση!Αν εχεις και εσυ μπορεις να την ζητησεις! Οταν ερχεται τεχνικος σπιτι σου δεν σε επιβαρυναν στον λογαριασμο ? Βασικα βαλε αυτη την γαμημε@η φωτογραφία με τα σταστιστικα του ρουτερ.Με τα στοιχεια που δινεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν εινα βλαβη η σου αλαξανε την αποσταση απο το κεντρο...Ετσι κουβεντα δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπερα... Οταν εληγε το συμβολαιο σου,σε επεστρεφαν στην τιμη του παλιου.? η κανω λαθος.? 10 φορες εγινε μονο σε εμενα,και ποσες φορες σε φιλους... Επερναν τηλ 3 μηνες πριν,σε ενημερωναν οτι την ταδε ληγη και οτι ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ τηλ ξανα για ανανεωση και δεν επερναν ποτε,η κανω λαθος...Και παλια αφαιρουσαν τα χρηματα,τωρα οχι ...πλεον. Γιατι να μην τους βαζω στο ιδιο χαλι και τους 2 αυτους.?? Δεν βλεπω πλεον διαφορες,οπως ηταν ο ΟΤΕ παντα καταφερε να γινει και η forthnet ,ειτε μονοι τους η με την βοηθεια του ΟΤΕ...Σιγα τις οικονομικες διαφορες που εχουν και μαλιστα η μια ειναι και ιδιωτικη και θα επρεπε να το παλευει πιο καλα,αλλα πανε να γινουν και χειροτεροι.. Τωρα αυτο για δευτερολεπτο οτι τους πιανεις,θα το παρω ως το αστειο της εβδομαδας,χαχαχα σορρυ κιολας. Τωρα για βλαβη ερχονται απο τον ΟΤΕ ,αν εχεις ΟΤΕ μονο τοτε. ..Αν εισαι στην forthnet και δωσεις βλαβη και πρεπει να ερθει ο ΟΤΕ ,τοτε καλο ειναι να παρεις ξηρα τροφη και νερο....8 χρονια εδινα στην forthnet υπογεια βλαβη ,που ειχε βρει ο ιδιος ο ΟΤΕ και δεν ηρθαν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ...τι να λεμε τωρα...Πληρωσα Ανθρωπο στον ΟΤΕ για να ερθουν να μαζεψουν τα χαλια τους..ασε με τωρα... Τωρα και σε αυτο που λες για την συνδρομητικη μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει...Η forthnet εχει την δικια της και ο ΟΤΕ εχει την δικια του,σωστα.?? σωστα.. Η forthnet τα παει καλα και ο ΟΤΕ το βλεπει....εχει ολες τις υποδομες και την αρχη και το τελος σε ολα ο ΟΤΕ και θες να μου πεις οτι δεν τους κλανει κανονικα σε καθε βλαβη που δινει η forthnet ,χαχαχαχα..Πιστεψε με κανουν οτι μπορουν να μην πανε,χαχαχα κανονικοτατα. Ασε που κανουν πασα οτι γραμμη με τον πιο πολυ θορυβο και κρατανε τις καλες για παρτη τους,η κανω λαθος.?? Εδω δεν τους αφηνει να ανεβουν ουτε 1 μετρο σε κολωνα να δουν τα καλωδια(πανε αυτοφωρο) αν τους πιασουν και τωρα μου λες για πολεμο μεταξυ τους.?? Χαχαχαχαχα Συμπερασμα δικο μου... Αν η τσεπη σου κραταει βαζεις ΟΤΕ...με οτι χαλια εχει,γιατι εχει πολλα... Αν δεν εχει η τσεπη σου,τοτε καλο στην forthnet να μην μπεις,γιατι πολυ απλα ο ΟΤΕ τον εχει πρωτο (στοχο) σε ολα..απο γραμμες μεχρι βλαβες και οτι μπορουν να κανουν.. 2 κοκορια σε ενα κοτετσι δεν χωρανε φιλε μου,δυστηχως και ισως δεν φταιει τοσο πολυ(για τις υποδομες) η forthnet ,αλλα φταει σαν εξυπηρετηση πελατων .... Λοιπόν ένα ένα! Ποτέ η forthnet δεν με πήρε να με ενημερώσει για ανανέωση, πάντα εγώ έπερνα και μου κρατούσαν τουλάχιστον την ίδια προσφορά, γενικά όπως όλοι τους υφιστάμενους τους είχε γραμμένους, αλλά προς τιμήν τους δεν με πήγαιναν σε τιμή καταλόγου. Αν έχεις cosmote one ναι, πιάνεις γραμμή σε 1 δευτερόλεπτο, τουλάχιστον τις καθημερινές και αν δηλώσεις βλάβη τουλάχιστον στην περιοχή μου την επόμενη είναι σπίτι σου. Όσο για τη συνδρομητική tv δεν είπα κυριολεκτικά ότι είναι μονοπώλειο, αλλά ότι για μένα είναι μονοπώλειο, καθώς το περιεχόμενο δεν συγκρίνεται κατά τη γνώμη μου. Η nova μια superleague έχει κ αυτή δεν είναι κ το ποιο ποιοτικό προιόν τα τελευταία χρόνια και κάτσε να δούμε πόσο θα την κρατήσει. Να μην πω για τις πανάκριβες τιμές της nova.. Γενικά σε παροχή internet θεωρώ ότι ο οτε είναι τουλάχιστον 1 κλικ πάνω βάσει αντικειμενικών δεδομένων της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών, όλοι πανάκριβοι είναι για αυτά που προσφέρουν σε τηλεφωνία και ιντερνετ,γιατί οι ταχύτητες στην πλειοψηφία τους είναι τραγικά χαμηλές, αλλά ο οτε τουλάχιστον, αν φτάνει το καλώδιο σπίτι σου θα σου βρει λύση στο τεχνικό πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις, σε εναλλακτικό αν μπλέξεις κάηκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ο TS μας τρολλαρει ασύστολα η ειναι ασχετος. Tην φωτογραφία του ρουτερ αναποδα τι μαs την έβαλες. Oταν λεμε να μπεις στο ρουτερ και να μας δωσεις τα στοιχεία της γραμμης σου αυτο κατάλαβες,το speedtest.......Το 192.168......... ξερεις τι ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις