Προς το περιεχόμενο

Μακρια απο forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ! Αρκετα δυσαρεστημενος απο την forthnet μια και μου ειπαν ψεματα για να με κανουν πελατη τους . Αρχικα ημουνπελατης στον ΟΤΕ 20+ χρονια και τωρα τελευταια ο λογαριασμος ερχονταν ολο και πιο φουσκωμενος . Αποφασισα να βαλω το 3play της forthnet με nova,τηλεφωνο,24αρι ιντερνετ . Αρχικα μου ειχαν πει στο τηλεφωνο οτι θα εχω ολα τα καναλια nova εκτος απο τα novasports + ιντερνετ μεχρι 24mbps . Σημερα που μου εκαναν τη συνδεση nova ειδα πως δεν ποιανει ουτε novasports , οπως μου ειχαν πει , αλλα ουτε και novacinema . Δηλαδη ποιανω αυτα που εποιανα πριν + καμια 15αρια βλακιες ακομα . Οσον αφορα το ιντερνετ η παρακατω φωτογραφια μιλαει απο μονη της . Με τον ΟΤΕ εποιανα 18-20 mbps download και 1 upload . Θα παρω αυριο 1 τηλεφωνο να δω αν γινεται να κανω κατι για το ιντερνετ , αλλιως αν δε γινει κατι θα περιμενω αναγκαστικα 1 χρονο μεχρι να ληξει το συμβολαιο .

Αυτο το post ειναι για να πληροφορησω καποια ατομα τα οποια θελουν να πανε σε forthnet .

Ευχαριστω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα ειμαι τουλαχιστον 10 χρονια στην forthnet τα πρωτα 2 χρονια ειχα προβλημα που ειχε θεμα με της γραμμες στην περιοχη μου εκτοτε εβαλα και νοβα ...σημερα πληρωνω 39.90 φουλ nova απεριορηστα σταθερα,αστικη χρεωση κινητα και 24 γραμμη ιντερνετ..δεν θελω να ερθω σε αντυπαραθεση μαζι σου..αλλα εγω ειμαι υπερευχαριστημενος πελατης ...

• Moderators

Δεν βλέπω κάποια φωτογραφία,

Τώρα για τα κανάλια αν έβαλες starter pack δεν έχει ούτε cinema ούτε sports που το starter είναι στα 29,9 συνήθως αν επέλεξες και τα cinema η τα sport είναι +10 ευρώ, δεν μπορείς να βάλεις και τα 2 όμως αν τα θες όλα πας στο full pack κοντά στο 70 αρι (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά που είχαν)

Δεν αναφέρεις πουθενά σε τι πακέτο ζήτησες ώστε να δούμε αν σε κοροιδεψαν η όχι

• Like 1

Τώρα για τα κανάλια αν έβαλες starter pack δεν έχει ούτε cinema ούτε sports που το starter είναι στα 29,9 συνήθως αν επέλεξες και τα cinema η τα sport είναι +10 ευρώ, δεν μπορείς να βάλεις και τα 2 όμως αν τα θες όλα πας στο full pack κοντά στο 70 αρι (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά που είχαν)

εχω το full pack στα 39.90.

• Moderators

εχω το full pack στα 39.90.

Τον ts ρώτησα, γιατί και φίλος την πάτησε νομίζε ότι στα 30 έχει και τα cinema μέσα

Εγώ πχ με 39.90 έχω cinema + novasport 12 +όλα τα HD

φιλε μου και εγω εχω 6 χρονια σταθερο+ιντερνετ και 10 ωρες στα κινητα με 23 ευρω το μηνα και ειμαι υπερευχαριστημενος

το ιντερνετ σταθερο και χωρις προβληματα οπως και το τηλεφωνο και γενικα μια χαρα ολα..

μια φορα που χρειαστηκε να παρω να ρωτησω κατι μονο ειχε μεγαλη ωρα αναμονη αλλα με εξυπηρετησαν επιτοπου...

Ειναι τι θα κατσει στον καθενα, σε οποιονδηποτε παροχο και τι εχει συνεννοηθει η τι εχει καταλαβει. Αν ολοι ειχαν προβλημα η εταιρια θα ειχε λουκετο εδω και χρονια.

Αλλοι κανουν συνδεση και 10 χρονια δεν εχουν καποιο προβλημα και αλλοι απο την πρωτη στιγμη αντιμετωπιζουν προβληματα. Γι'αυτο λεω και παραπανω, οτι κατσει στον καθενα!

Και δεν εχω forthnet εγω :-)

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία είναι το ίντερνετ που είχα τώρα . Με τον ΟΤΕ είχα 18-20 download και 1 upload και το είχα και ασύρματο . Όσον αφορά την τηλεόραση δεν μου είπαν τίποτα για starter pack , full pack κλπ , μου είπαν απλά ότι δεν θα έχω ελληνικό πρωτάθλημα και αφησε να εννοηθεί ότι θα έχω το novacinema . Τέλος πάντων αφού η κλήση ηχογραφείται μπορώ να κάνω καταγγελία και να γλιτώσω το πρόστιμο επειδή θα σπάσω το συμβόλαιο .

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία είναι το ίντερνετ που είχα τώρα . Με τον ΟΤΕ είχα 18-20 download και 1 upload και το είχα και ασύρματο . Όσον αφορά την τηλεόραση δεν μου είπαν τίποτα για starter pack , full pack κλπ , μου είπαν απλά ότι δεν θα έχω ελληνικό πρωτάθλημα και αφησε να εννοηθεί ότι θα έχω το novacinema . Τέλος πάντων αφού η κλήση ηχογραφείται μπορώ να κάνω καταγγελία και να γλιτώσω το πρόστιμο επειδή θα σπάσω το συμβόλαιο .

Τέλος πάντων η φωτογραφία δεν πρόκειται να ανέβει πότε λόγω του μηδενικού upload , θα στα γράψω εδώ

Ping:242

Download :1,24

Upload : 0,11 .

Δεν είναι ταχύτητες αυτές για το 2016 .

• Moderators

Τέλος πάντων η φωτογραφία δεν πρόκειται να ανέβει πότε λόγω του μηδενικού upload , θα στα γράψω εδώ

Ping:242

Download :1,24

Upload : 0,11 .

Δεν είναι ταχύτητες αυτές για το 2016 .

Πάρε και δήλωσε βλάβη κάτι παίζει, το άφησε να εννοηθεί με το σου είπε θα έχεις nova cinema έχει τεράστια διαφορά, το συμβόλαιο έγινε τηλεφωνικά? Η σου έστειλαν και υπέγραψες?

Πάρε και δήλωσε βλάβη κάτι παίζει, το άφησε να εννοηθεί με το σου είπε θα έχεις nova cinema έχει τεράστια διαφορά, το συμβόλαιο έγινε τηλεφωνικά? Η σου έστειλαν και υπέγραψες?

Είπε ότι δεν θα έχω novasports , αλλά μου είπε ότι θα έχω ταινίες (λογικά θα εννοούσε το cinema) δεν ηξερά και τι καναλάβει εχει γία να ρωτησω . Το συμβόλαιο έγινε με υπογραφή .

Καναλια*

Οπως ρωτησε παραπανω ο inuyasha τι εγραφε το συμβολαιο που υπεγραψες; Ο,τι γραφει το συμβολαιο αυτο και ισχυει. Το τι νομιζες οτι εννοουσε προφανως και δεν σε καλυπτει, οπως επισης το οτι δεν ηξερες (και λογικο να μην ξερεις) τί καναλια παρεχονται δε σε εμποδιζε να ρωτησεις να σου πουν αναλυτικα τα καναλια, το αντιθετο μαλιστα. Το βασικο πακετο με τα 29,90 οπως ηδη ειπωθηκε δεν περιεχει τα novacinema και novasports.

Στα της γραμμης τωρα, δηλωσε το ως βλαβη και δες απο κει και περα πως θα κινηθουν. Εαν δε δεις σοβαρη βελτιωση, τοτε απαιτησε απο τους ιδιους να αποχωρησεις χωρις κοστος τελων απενεργοποιησης λογω της χαμηλης ταχυτητας.

• Moderators

Είπε ότι δεν θα έχω novasports , αλλά μου είπε ότι θα έχω ταινίες (λογικά θα εννοούσε το cinema) δεν ηξερά και τι καναλάβει εχει γία να ρωτησω . Το συμβόλαιο έγινε με υπογραφή .

Καναλια*

Ταινιες εχουν και τα foxlife/fox/novalife

To ξανα ρωτησα σε thread προσφατα , οταν περνετε ενα συμβολαιο και το υπογραφετε δεν το διαβαζετε?Απο την στιγμη που υπεγραψες συμβολαιο δεν μπορεις να φυγεις γιατι ΝΟΜΙΖΕΣ οτι σου ειπε οτι θα εχει και τα Nova cinema ,

• Like 2

Ταινιες εχουν και τα foxlife/fox/novalife

To ξανα ρωτησα σε thread προσφατα , οταν περνετε ενα συμβολαιο και το υπογραφετε δεν το διαβαζετε?Απο την στιγμη που υπεγραψες συμβολαιο δεν μπορεις να φυγεις γιατι ΝΟΜΙΖΕΣ οτι σου ειπε οτι θα εχει και τα Nova cinema ,

Φυσικά και μπορείς εφόσον δεν ήξερε τα πακέτα και κανένας δεν του τα εξήγησε και φυσικά αν τους πεις ότι θα πας στον συνήγορο του καταναλωτή θα δεις άμεσος την αλλαγή της στάσης τους παρόλα αυτά νομίζω ότι ο πολίτης ίσος σε μπέρδεψε και αυτό είναι καλο να το συζήτηση με την forthnet ώστε να λήθη αν δεις ότι σου κάνουν νερά πάνε στον συνήγορο του καταναλωτή όσο για της ταχύτητες είναι ξεκάθαρα τεχνικό θέμα θα στο φτιάξουν θέλουν δεν θέλουν απλά πάρε ένα τηλ στην υποστήριξη

• Moderators

Φυσικά και μπορείς εφόσον δεν ήξερε τα πακέτα και κανένας δεν του τα εξήγησε και φυσικά αν τους πεις ότι θα πας στον συνήγορο του καταναλωτή θα δεις άμεσος την αλλαγή της στάσης τους παρόλα αυτά νομίζω ότι ο πολίτης ίσος σε μπέρδεψε και αυτό είναι καλο να το συζήτηση με την forthnet ώστε να λήθη αν δεις ότι σου κάνουν νερά πάνε στον συνήγορο του καταναλωτή όσο για της ταχύτητες είναι ξεκάθαρα τεχνικό θέμα θα στο φτιάξουν θέλουν δεν θέλουν απλά πάρε ένα τηλ στην υποστήριξη

Εάν δεν ρώτησε τι κανάλια είναι με τι νόμιζα δεν θα δικαιωθει πουθενά επεισης από την στιγμή που υπέγραψε συμβόλαιο στο τηλέφωνο μπορεί να του έλεγαν ότι θα του κάνουν δώρο ένα εξωγήινο, το τηλέφωνο δεν έχει κανένα νόημα υπέγραψε συμβόλαιο αν δεν τι διάβασε και απλά έβαλε μια υπογραφή δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως, αν ο ts ούτε εψαξε αλλά ούτε ρώτησε τι κανάλια είναι αυτά τα δωρεάν δεν φταει ο πωλητής στο τηλέφωνο πόσο μάλλον όταν από ότι κατάλαβα ο πωλητής δεν του είπε ξες θα έχεις και τα nova cinema αλλά του είπε θα βλέπεις και ταινίες ταινίες βλέπει και στα ελληνικά κανάλια που είναι μέσα στο βασικό πακέτο, όπως και να έχει ας διαβάσει το συμβόλαιο και αν δεν αναφέρει nova cinema τότε δεν τα πλήρωσε και αφού υπέγραψε σημαίνει ότι συμφώνησε σε ότι έλεγε το συμβόλαιο, το Internet είναι άλλη ιστορία πρέπει να δηλωθεί βλάβη

Τους πήρα τηλέφωνο αλλά τίποτα . Για το ίντερνετ είπα ότι είναι τρομερά χαμηλό και μου είπαν ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να έχω είναι 2,5 mbps ενώ μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι θα έχω την ίδια , μπορεί και καλύτερη ταχύτητα από αυτήν του ΟΤΕ ( 18kbps έπιανα ). Τέλος πάντων ο ΟΤΕ πιστεύω πως είναι μονοπώλιο στο ίντερνετ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...