Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου. Θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης προβλημα που μου παρουσιαστηκε απο χθες το βραδυ. Εκει που εβλεπα ενα αρχειο βιντεο σκοτεινιασε σταδιακα η οθονη μεχρι που επιασε πληρη μαυριλα. Και απο τοτε σε καθε log in, αχνοδειχνει για 5-6 δευτερα, μεχρι που ξανασκοτεινιαζει τελειως.

Αλλαξα οθονη και καρτα γραφικων, αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. Εχω φαει ολη μερα σημερα να ψαχνω αρθρα για πιθανες αιτιες και λυσεις. Ετρεξα antivirus και antimalmware και ηταν καθαρος. Εκανα update στις ενημερωσεις των win7 (home edition), δοκιμασα αλλες μπριζες. System restore  δεν γινεται να κανω μιας και μου εμφανιζει ως Restore point μονο ενα σημερινο (?). Απεγκατεστησα τους drivers της καρτας και περαα τους καινουργιους. Ειδα κατι αναφορες για αυτο το Black death και ακολουθησα οδηγιες επιλυσης χωρις αποτελεσμα, αν και μαλλον δεν πρεπει να πετυχε ο μαυρος χαρος στην δικη μου περιπτωση.

Η μητρικη μου ειναι μια ASUS H81M-C,

ενω η καρτα γραφικων μια GT730 της Asus

Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλο καλώδιο σύνδεσης με την οθόνη, ότι έχεις διαθέσιμο αναλόγως... HDMI, DVI, VGA. 

Δημοσ.

Τρέλα!! Εφαγα ολη μερα χθες με μπουρδες για να δω σημερα οτι ηταν το καλωδιο συνδεσης, οντως!!

Να 'σαι καλα πατριωτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...