Vaggelino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι διατεθιμενος να αγοράσω το παρακάτω αμάξι μετά από πολύ έρευνα στο car.gr. Έχω μερικές απορίες: 1)Είναι αξιόπιστη η μαντρα του μπιστρου στο Κερατσίνι;; 2) το αμάξι έχει 72.000 τι πρέπει να προσέξω και να αλλάξω κατευθείαν; είναι ακριβή η συντήρηση του; 3)Αξιζει γενικά στην τιμή την συγκεκριμένη το αυτοκίνητο αυτο; ευχαριστώ. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7135878/
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι διατεθιμενος να αγοράσω το παρακάτω αμάξι μετά από πολύ έρευνα στο car.gr. Έχω μερικές απορίες: 1)Είναι αξιόπιστη η μαντρα του μπιστρου στο Κερατσίνι;; 2) το αμάξι έχει 72.000 τι πρέπει να προσέξω και να αλλάξω κατευθείαν; είναι ακριβή η συντήρηση του; 3)Αξιζει γενικά στην τιμή την συγκεκριμένη το αυτοκίνητο αυτο; ευχαριστώ. Ποια έκδοση και πόσο θα το πάρεις;
Vaggelino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ας μου πει την γνώμη του κάποιος!
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω το sport 150hp, 2008 μοντέλο και συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για μένα αξίζει αλλά ρίξε μια ματιά και στο 150άρι αν μπορείς.
pano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι αποφασισμένος να το πάρεις,θα σου πρότεινα να δώσεις ένα 45άρι σ΄αυτούς https://www.spotmechanic.gr/για να έχεις το κεφάλι σου λίγο ήσυχο. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 +1 για spotmechanic. +1 για bravo. Πέρα απ τον φιλο zio10, το έχω κι εγω (sport 150hp του 2008). Του έχω ήδη κάνει 15000km και δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα. Ο προηγουμενος κατοχος του ειχε κανει άλλα 67000 αλλα ηταν σε αψογη κατασταση. Ο,τι ακριβώς του είχε βρει το spotmechanic ειχε, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Αν θες απλα ενα φθηνο οικογενειακο αυτοκινητο με συγχρονα συστηματα και αξιοπρεπεις επιδοσεις, αυτο ειναι για σενα. Τσεκαρε το ομως πρωτα ενδελεχως. Εγω service του κανω σε εξουσιοδοτημενο. Τιμες αναλογα: Σε λαδια και λοιπα αναλωσιμα ειναι μια χαρα. Αν θες να βαλεις εργοστασιακα (fiat) μπουζι ή μαμα τακακια για τις 4πιστονες δαγκανες του 150, τσιμπαει λιγο. Ειναι ομως και αρκετα αξιοπιστο. Καμια σχεση με το "fiat = αναξιοπιστια", οπως επισης και με το "fiat = παμφθηνη συντηρηση". 1
Ioannis1908 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Mακρια απο bitro ανθρωπε ,κοιτα αλλες μαντες κ φυσικα καλυτερα ιδιωτη. 1
Hyphen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ας μου πει την γνώμη του κάποιος! οχι απο BITRO 2/2 αμαξια που ηθελε να μου πασαρει ηταν τρακαρισμενα δεν μπορουσα τεστ drive παρα μονο συνεργειο ,ΔΕΝ το πηγαινε σε αντιπροσωπεια για ελεγχο, ελεγε καπου εκει κοντα. Ο πωλητης(αφεντικο) δεν ηταν ευγενικος γενικα , ειδικα οταν του ειπα μου ειπε ατρακαριστο αβαφο και ειχε φαει χοντρο στουκο (εχω γνωσεις και ηξερα να του απαντησω μολις το ειδα live) τσαντιστηκε και μου μιλαγε με υφακι! και το 2ο αμαξι μου πηγε να μου πασαρει παλι την ειχε φαει , παλι αβαφο ατρακαριστο. Ε τσαντιζομαι και του λεω -ρε φιλε με δουλευεις? αφου ειναι και βαμμενο και αυτο και εχει παντου τζογους. απαντηση -μην μου λες παλι τα ιδια ολα τρακαρισμενα σου φαινονται ενω δεν ειναι του αποδεικνύω οτι το ενα φτερο ειναι αλλαγμενο και δεν ειναι το μαμα και το μπουκωνει! και μου λεει μετα επειδη δεν ηξερε τι να πει ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΣ! Υ.Γ τελικα ειναι τρομερο! δεν εχει αμαξι πανω απο 110.000χλμ !!!! τυχαιο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! 1
Hyphen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 απλα μακρια απο κατι τετοιους υπαρχουν τιμιοι μαντραδες που δεν πηραζουν βιδα! καρατσεκαρισμενο! επειδη αγοραζουμε συνεχεια αμαξια το καρνε μου εχει 2 μαντρες που δεν γυριζουν σιγουρα χλμ!
dimitrisOP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 υπαρχουν τιμιοι μαντραδες που δεν πηραζουν βιδα! καρατσεκαρισμενο! επειδη αγοραζουμε συνεχεια αμαξια το καρνε μου εχει 2 μαντρες που δεν γυριζουν σιγουρα χλμ! το κακο ειναι κατι τυποι σαν τον μπιρτο κανουν μαλακιες και τις πληρωνουν ολοι την νυφη Γενικα πρωτα θα κοιταζα σε ιδιωτη, οχι οτι θα ειναι 100% καθαρα αμαξια αλλα οι πιθανοτητες λαμογιας ειναι λιγοτερες
TheAccountant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 έχω το Emotion 120 (2010), το αμάξι είναι μια χαρά. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Σαν μοντέλο η μόνη αδυναμία που εχει δειξει ειναι η μπροστά αντιστρεπτική ράβδος, που σε κάποια χτυπάει οταν πέφτεις σε λάκα και η λυση ειναι η αλλαγή της. Κατα τα λοιπά, ηλεκτρολογικα/μηχανολογικά ειναι πολυ εντάξει. Αν φορά τις μαμά λάμπες χρήζουν αλλαγής με αλλες καλυτερης αποδοσης. Απο εκει πέρα στο δρόμο πατά ομορφα, το 120αρι έχει λιγο ποιο ενδοτικές αναρτήσεις απο 150αρι (πραγμα καλό για τους καροδρομους), οι κλισεις στις στροφές ειναι περιορισμενες αν το πιέσεις, σε προδιαθέτει βασικά να το χώσεις. Το γκάζι ειναι συμπαθητικό. Turbo δεν προκειτε να καταλαβεις. Το 120 συμπεριφέρεται σαν ατμοσφαίρικο, ενω το 150αρι έχει μπαμ δυνατό. Γενικά ειναι σβέλτο αμάξι. Το κόστος του σερβις ειναι αρκετά χαμηλο. Εγώ με οριτζιναλ ανταλλακτικα πριν λιγους μήνες πληρωσα για αλλαγη ιμάντα χρονισμου/ιμαντα δυναμο/αντλια νερου, μπουζί, λαδια, ολα τα φιλτρα (χ3), υγρά φρενων, γύρω στα 320 ευρώ μαζί με τα εργατικά (αποδειξάτα ολα). Για μέγαλο σερβις το κόστος ηταν παραπάνω απο καλο. Απο εκει και πέρα... ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟ. Ψάξε βρες ΙΔΙΩΤΗ στο Car.gr. Σε καμία περίπτωση εμπορο. Τα κρουσματα απάτης ειναι τόσα πολλά πλέον που τους παίρνει ολους η μπαλλα. 1
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 έχω το Emotion 120 (2010), το αμάξι είναι μια χαρά. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Σαν μοντέλο η μόνη αδυναμία που εχει δειξει ειναι η μπροστά αντιστρεπτική ράβδος, που σε κάποια χτυπάει οταν πέφτεις σε λάκα και η λυση ειναι η αλλαγή της. Κατα τα λοιπά, ηλεκτρολογικα/μηχανολογικά ειναι πολυ εντάξει. Αν φορά τις μαμά λάμπες χρήζουν αλλαγής με αλλες καλυτερης αποδοσης. Απο εκει πέρα στο δρόμο πατά ομορφα, το 120αρι έχει λιγο ποιο ενδοτικές αναρτήσεις απο 150αρι (πραγμα καλό για τους καροδρομους), οι κλισεις στις στροφές ειναι περιορισμενες αν το πιέσεις, σε προδιαθέτει βασικά να το χώσεις. Το γκάζι ειναι συμπαθητικό. Turbo δεν προκειτε να καταλαβεις. Το 120 συμπεριφέρεται σαν ατμοσφαίρικο, ενω το 150αρι έχει μπαμ δυνατό. Γενικά ειναι σβέλτο αμάξι. Το κόστος του σερβις ειναι αρκετά χαμηλο. Εγώ με οριτζιναλ ανταλλακτικα πριν λιγους μήνες πληρωσα για αλλαγη ιμάντα χρονισμου/ιμαντα δυναμο/αντλια νερου, μπουζί, λαδια, ολα τα φιλτρα (χ3), υγρά φρενων, γύρω στα 320 ευρώ μαζί με τα εργατικά (αποδειξάτα ολα). Για μέγαλο σερβις το κόστος ηταν παραπάνω απο καλο. Απο εκει και πέρα... ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟ. Ψάξε βρες ΙΔΙΩΤΗ στο Car.gr. Σε καμία περίπτωση εμπορο. Τα κρουσματα απάτης ειναι τόσα πολλά πλέον που τους παίρνει ολους η μπαλλα. Τι λάμπες του έχεις βάλει;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και οι ιδιώτες πειράζουν χλμ. Και δεν μπορώ και την καραμέλα είναι απο γυναίκα ή γερο κτλπ. Όχι δεν θέλω αμάξι απο γυναίκα γιατί 95% εχει συντηρηθεί λάθος ( και θα θέλει και σετ συμπλέκτη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα