Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μεχρι στιγμης ολα καλα με τα  win 10  αλλα αυτο το προβληματακι το εχει εμφανησει καποιες φορες ειτε μετα απο επανεκκινηση, η σπανια σε κανονικη εκκινηση του υπολογυστη οταν πρωτομπαινεις,
δηλαδη αυτο που κανει,, δεν εμφανιζει κανενα εικονιδιο στη γραμμη εργασιων παρα μονο το κουμπι εναρξης της αναζητησης και αυτο που βλεπεις ποσες επιφανειες εργασιας εχεις,
και επισης το εικονιδιο που δειχνει ειδοποιησεις,   και κανενα απο αυτα δνε δουλευει ενω τα δειχνει,
με επανεκκινηση αυτο λυνεται,
γνωριζει κανεις τι να φταιει που το κανει αυτο?

Δημοσ.

Welcome to the club.

Μόλις ανακάλυψες το μεγαλύτερο πρόβλημα των 10 και το ποιο επίμονο.

Εγώ δεν τερματίζω το λάπτοπ και το βάζω πάντα σε αδράνεια. Όταν μπλοκάρει η taskbar κάνω επανεκκίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι κατι το τρομερο, αυτο δεν ειναι και κατι σιγουρο οτι μπορει να φταινει τα 10, μπορει και ο σκληρος να φταιει,  αλλα και τα 10 να φταινε σιγα το προβλημα σπανια το κανει, οπως και να χει  εκτος απο αυτο εμενα τα 10 μου φαινοντε προσωπικα πιο γρηγορα και απο τα 7 ακομη δε το συζητω απο τα 8, απλα
 το συνιστω ανεπιφυλακτα να πανε ολοι στα 10 αν εχουν σπασμενα 7 η σπασμενα αθεντικα 8, αν εχουν αθεντικα τα 7 ας μεινουν εκει, δεν συμφερει να πανε στα 10,  εκτος αν θελουν να πανε οι ιδιοι

Δημοσ.

Τα 10άρια φταίνε. Καρατσεκαρισμένο!

Συνήθως εμφανίζεται σε συστήματα που έχουν αναβαθμιστεί από τα 8/8.1 αλλά δεν αποκλείει και την εμφάνιση σε καθαρή εγκατάσταση των 10.

Τώρα που γράφω, είδα ότι πάλι μου μπλόκαρε η taskbar (w10 b1511) και θα πάω για επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Τα 10άρια φταίνε. Καρατσεκαρισμένο!

Συνήθως εμφανίζεται σε συστήματα που έχουν αναβαθμιστεί από τα 8/8.1 αλλά δεν αποκλείει και την εμφάνιση σε καθαρή εγκατάσταση των 10.

Τώρα που γράφω, είδα ότι πάλι μου μπλόκαρε η taskbar (w10 b1511) και θα πάω για επανεκκίνηση.

εμενα με επανεκκινηση  μπορει να το εμφανισει αυτο, κοιτα αυτο το θεμα αν ειναι διορθωνεται λογικα με κανενα Update  των 10  απο τη Microsoft.  μπορει και να φτιαχτει κιολας απο μονο του με αναβαθμισεις οσο κανουμε, επειδη ειναι φρεσκα τα 10 γιαυτο ισως το κανει, αλλα 1 μιση μηνα που τα εχω δεν παρουσιαζουν θεματα  σοβαρα, θα δειξει η συνεχεια, αλλα εμενα προσωπικα μου φαινοντε πιο γρηγορα απο τα 7, σε μερικους οπως εχω διαβασει,

δεν καταλαβαινω γιατι εχουν προβληματα με τα 10 οπως με ηχο, με οδηγους της καρτας γραφικων, μπλε οθονες κλπ, ισως μποορει να φταινε πολλα ειτε απο λαθος ρυθμισεις τους η φταιει ο υπολογυστης, και χιλια  δυο

Δημοσ.

Αφού οι περισσότεροι δεν κάνετε ΚΑΝ clean εγκατάσταση. Φυσικό είναι να έχετε προβλήματα και να σας φταίνε τα συγκεκριμένα windows. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα; 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού οι περισσότεροι δεν κάνετε ΚΑΝ clean εγκατάσταση. Φυσικό είναι να έχετε προβλήματα και να σας φταίνε τα συγκεκριμένα windows. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα; 

Μήπως ΔΕΝ κάνουμε καθαρή εγκατάσταση επειδή θέλουμε να έχουμε το λειτουργικό νόμιμα μέσω της αναβάθμισης ΚΑΙ γιατί έχουμε ήδη ένα λειτουργικό σύστημα με εγκατεστημένα προγράμματα και ρυθμίσεις και η καθαρή εγκατάσταση θα μας έβαζε σε αρκετούς μπελάδες;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εσεις οι υπολοιποι εισαστε πιο εξυπνοι, υπερβολικα πιο ομορφοι και πολυ cool θα ελεγα............

Φιλε και σε καθαρη εγκατασταση 1000 δυο θεματα βγαζει παλι αν δεν εισαι............. πιο εξυπνος, υπερβολικα πιο ομορφος και πολυ cool.......

Δημοσ.

@micos000 ο πρώτος λόγος δεν ισχύει από τη στιγμή που έχεις κάνει ήδη την αναβάθμιση (άσε που πλέον δέχεται τον κωδικό από 8.x και μετά απευθείας σε καθαρή εγκατάσταση των 10) ;) 

Για τον 2ο, well, πάσο :P 

Δημοσ.

Μήπως ΔΕΝ κάνουμε καθαρή εγκατάσταση επειδή θέλουμε να έχουμε το λειτουργικό νόμιμα μέσω της αναβάθμισης ΚΑΙ γιατί έχουμε ήδη ένα λειτουργικό σύστημα με εγκατεστημένα προγράμματα και ρυθμίσεις και η καθαρή εγκατάσταση θα μας έβαζε σε αρκετούς μπελάδες;

Να μην κλαίγεστε τότε. Όλοι το ίδιο πράγμα και μόλις σας ρωτήσουμε αν κάνατε clean install μας λέτε μα και μου. Άξιοι της μοίρας σας είστε καημένοι. 

Επειδη εσεις οι υπολοιποι εισαστε πιο εξυπνοι, υπερβολικα πιο ομορφοι και πολυ cool θα ελεγα............

Φιλε και σε καθαρη εγκατασταση 1000 δυο θεματα βγαζει παλι αν δεν εισαι............. πιο εξυπνος, υπερβολικα πιο ομορφος και πολυ cool.......

Ξεκάθαρα είμαστε πιο έξυπνοι, αλλιώς δεν θα είχαμε τα προβλήματα που έχετε εσείς. Ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά. 

Δημοσ.

Να μην κλαίγεστε τότε. Όλοι το ίδιο πράγμα και μόλις σας ρωτήσουμε αν κάνατε clean install μας λέτε μα και μου. Άξιοι της μοίρας σας είστε καημένοι. 

Ξεκάθαρα είμαστε πιο έξυπνοι, αλλιώς δεν θα είχαμε τα προβλήματα που έχετε εσείς. Ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά. 

Καλα εσυ ειδικα εισαι οχι μονο πιο εξυπνος, αλλα και πιο ομορφος και πιο cool απο οσο ειπα.........

• Like 2
Δημοσ.

Κι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε (λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά δεν είμαστε χαζοί) αλλά αν κατάλαβες τι έγραψα πριν (που μάλλον δεν κατάλαβες), δεν είναι και τόσο απλό.

Τα 10άρια η ms τα κυκλοφόρησε υπό το καθεστώς της δωρεάν και νόμιμης αναβάθμισης κι αυτό ακριβώς απαιτούμε σαν τελικοί χρήστες. Να μην πω ότι και σε καθαρή εγκατάσταση έχουν θέματα και σε κάποιους παρουσιάζουν το ίδιο θέμα με την taskbar, οπότε δεν είναι θέμα καθαρής εγκατάστασης ή όχι.

Στην τελική, είναι απαράδεκτο μετά από 1 χρόνο σε δοκιμαστική έκδοση και 5 μήνες στην τελική έκδοση τους τα 10άρια να παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα και να μην έχει βρεθεί λύση.

Υ.Γ. Στην αρχή ήθελα να απαντήσω στο ίδιο ύφος με το δικό σου, αλλά δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Αν κατάλαβες τι έγραψα έχει καλώς, αν όχι άσε μας στη μοίρα μας και ακολούθησε εσύ τη δικιά σου.

Δημοσ.

Μη του την χαλας ρε μικε, αστον να νομιζει οτι ειναι πιο εξυπνος ομορφος και cool, επειδη αυτο του δινει και την ουτοπικη ευτυχια που ζει τωρα, ουτως η αλλως δε προκειται να υποβιβαστει και να καταλαβει αυτο που γραφουμε διοτι ειναι σε αλλο επιπεδο νοημοσυνης.

Αλλωστε που να τα γνωριζουμε ολα αυτα τα βασικα εμεις, που απλα μια εταιρεια πληροφορικης κατεχουμε.......

Δημοσ.

Ανέκδοτο...

Ήταν δύο πληροφορικάριοι μέσα σε ένα αμάξι και λέει ο ένας...

-Ρε συ, δε δουλεύουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Απαντάει ο άλλος.

-Ε, βγες και ξαναμπες.

Το κάνει ο 1ος και βγαίνει από το αυτοκίνητο αλλά όταν πάει να ξαναμπει δεν ανοίγει η πόρτα.

Φωνάζει στον 2ο που είναι μέσα...

-Θα τρελαθώ! τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου.

και απαντάει ο μέσα...

-Κάνε φορμάτ τότε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...