Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε το κινητο με τα καλυτερα χαρακτηριστηκα  γυρω 100-150 ευρω.

Motorola Moto G 3rd gen

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε το κινητο με τα καλυτερα χαρακτηριστηκα  γυρω 100-150 ευρω.

Τσέκαρε και το Meizu. Διπλάσιο storage από το motorola και 2GB ram. ;)

Δημοσ.

P1m (150) ειναι καλο, το moto g 3 (140) ομως ακομη καλυτερο, αν συμβιβαζεσαι με κατι πιο low end (γιατι τα αλλα δυο ουσιαστικα ειναι midrange) το g4c (110 νομιζω)

και τελος αν θες να παρεις wp το 640(στα 120) που ειναι πολυ πολυ καλο και αλαγκαριστο λογω λειτουργικου

Απ ολα αυτα εγω ομως θα πηγαινα στο moto... smooth, stock android, αναβαθμισεις, πολυ καλη καμερα και γερη κατασκευη

Δημοσ.

Έχουμε και λεμε:

Moto G Αρκετά καλό

Meizu M2 Αρκετά καλό

Vibe P1m έτσι κι έτσι διότι οι κάμερες δεν βγαίνουν πολύ καλές και άκουσα ότι βρήκαν κάποιον ιό στο Vibe P1m (δεν ξέρω εάν ή Lenovo έδωσε update, για να διόρθωση το πρόβλημα.

Υπάρχει και το Galaxy J5 εάν θες να το κοιτάξεις. Θα πρότεινα να δεις περισσοτερο τα Moto G και Meizu M2.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχουμε και λεμε:

Moto G Αρκετά καλό

Meizu M2 Αρκετά καλό

Vibe P1m έτσι κι έτσι διότι οι κάμερες δεν βγαίνουν πολύ καλές και άκουσα ότι βρήκαν κάποιον ιό στο Vibe P1m (δεν ξέρω εάν ή Lenovo έδωσε update, για να διόρθωση το πρόβλημα.

Υπάρχει και το Galaxy J5 εάν θες να το κοιτάξεις. Θα πρότεινα να δεις περισσοτερο τα Moto G και Meizu M2.

Να ρωτήσω κάτι(καθαρά από περιέργεια). Γιατί προτείνετε J5 και όχι J3 2016? Τι κάνει το J5 να αξίζει περισσότερο, ενώ έχει 20€ παραπάνω?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι(καθαρά από περιέργεια). Γιατί προτείνετε J5 και όχι J3 2016? Τι κάνει το J5 να αξίζει περισσότερο, ενώ έχει 20€ παραπάνω?

Εγώ πάντως, κινητό με Spreadtrum SoC δεν αγόραζα για κανένα λόγο. Επίσης έχει κατώτερες κάμερες :)
Δημοσ.

Εγώ πάντως, κινητό με Spreadtrum SoC δεν αγόραζα για κανένα λόγο. Επίσης έχει κατώτερες κάμερες :)

post-361417-0-57928800-1467318733_thumb.png

Δημοσ.
Ακόμα και να είναι καλύτερος ο Spreadtrum, ποιος εγγυάται ότι η εταιρία θα τον υποστηρίζει και θα δίνει drivers ώστε το κινητο, να δέχεται και μεθεπόμενες αναβαθμίσεις;;

Αλλά και πάλι πιστεύω ότι ειδικά σε GPU είναι πολύ πιο κάτω από τον SPD410 του J5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...