Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το ivideon το εκανα τελικα, απλα ειναι αργο -παλιο το κινητο μου μαλλον και κολλαει αρκετα το βιντεο. Ευχαριστω παντως!

Κοίταξε μπορείς να κατεβάσεις την ποιότητα του βίντεο Και τα frames όπως επίσης να απενεργοποιήσεις κάποιες λειτουργίες και να το βάλεις σε κάποιο σημείο με καλό wifi. Επίσης μπορείς να του κάνεις ρουτ για να τρέχει πιο γρήγορα. Εμένα που μου είχαν κάνει σε ένα παλιό Samsung πήγαινε πιο γρήγορα άλλα έτρωγε πολύ μπαταρια αν το έχεις συνέχεια συνδεμενο στην πρίζα θα είσαι κομπλέ.

Ερώτηση πάνω σε αυτό, έστω ότι έχουμε ένα κλειστό κύκλωμα κάμερας και συνδεθεί κάποιος από smartphone με το mCamView, μπορώ μετά εγώ σαν κάτοχος του κλειστού κυκλώματος να δω ότι η τάδε συσκευή έχει συνδεθεί?

Λογικά θα πρέπει να ασφαλίσεις το σύστημα σου με κάποιο κωδικό ή με έναν λογαριασμό το mcamview Πρέπει να τα έχει και τα δύο και έτσι είσαι σχετικά ασφαλείς αλλά δεν νομίζω να μπορείς να δεις αν κάποιος συνδέθηκε. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις κωδικό σΕ Κάθε κάμερα του κυκλώματος έτσι ώστε για να τις εγκαταστήσουν τρίτοι θα πρέπει να τον ξέρουν ή να τον βρουν.
Δημοσ.

Ερώτηση πάνω σε αυτό, έστω ότι έχουμε ένα κλειστό κύκλωμα κάμερας και συνδεθεί κάποιος από smartphone με το mCamView, μπορώ μετά εγώ σαν κάτοχος του κλειστού κυκλώματος να δω ότι η τάδε συσκευή έχει συνδεθεί?

Αν έχεις cctv δικό σου θα το ασφαλίσεις..

αλλαγή default user και κωδικού.(δυνατό κωδικό) αν το καταγραφικό σου παίρνει μόνο νούμερα πετά το.

καλό θα είναι ένας μόνο  user να έχει δικαιώματα για απομακρυσμένη παρακολούθηση και να μην μπορεί να κάνει αντίγραφο  και αλλαγή ρυθμίσεων.

καλό είναι να αλλάξεις και τις πόρτες...πχ όλοι ξέρουν την 80 8080 554 κτλ κτλ

και ναι τα περισσότερα καταγραφικά (ακόμα και τα κινέζικα) έχουν ένα log κάπου όπου φαίνονται οι διάφορες κινήσεις που έχουν γίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...