navigator0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα! Ψαχνω για καποιο προγραμμα για να παρακολουθω μια καμερα απο το κινητο μου. Για καμερα εχω ενα παλιο κινητο στο οποιο εχω περασει την εφαρμογη ip webcam. Οταν ειμαι στο οικιακο δικτυο βλεπω την καμερα απο ολες τις συσκευες μου. Για απομακρυσμενη παρακολουθηση τι γινεται? Ευχαριστω!
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα “mCamView” στο κινητό σας τηλέφωνο. 2. Ανοίξτε το “mCamView”. 3. Εισάγετε τους κωδικούς αριθμούς (ID και password) της κάμερας.
navigator0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το ειχα δοκιμασει και αυτο αλλα δεν τα καταφερα... το id ποιο ειναι?
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω κατι σαν συχνοτητα... Αλλα εσυ εχεις κινητο για καμερα και οχι καθε αυτου κανονικη καμερα οποτε μαλλον δεν σου κανει. Το TinyCam Monitor το ειδες καθολου! http://fractalbit.gr/ip-camera-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82-2/
navigator0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο πρεπει να κανει! Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Θα το δω αυριο με τις ρυθμισεις και θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολυ!
navigator0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχως και με αυτο μονο απο το ιδιο δικτυο μπορω να μπω και οχι απομακρυσμενα...
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.... Τα περισσοτερα ειναι για κοντα
navigator0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα δοκιμες και με αλλη πορτα,με κλειστο firewall του router και τιποτα παλι. Κανενας που το εχει καταφερει?
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεις να δεις και κατι σαν το TeamViewer Εγω παλια ειχα πει το remodroid apk σε ενα παιδι για κατι παρομοιο. Δες αν κανεις δουλεια και με αυτο....
navigator0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γινεται απο android σε android? Το δοκιμασα αλλα δεν δουλεψε σε μενα...
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το remodroid δοκιμασε. Αυτο απο Android σε Android τουλαχιστων γινετε....
navigator0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Και αυτο θελει το ιδιο wifi σε οδηγο χρησης που βρηκα. Ευχαριστω για το χρονο σου παντως!
Thanostr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κάμερα το παλιό σου κινητό με την εφαρμογή Ipwebcamera Και μπορείς να την παρακολουθείς από την εφαρμογή ivideon.
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση πάνω σε αυτό, έστω ότι έχουμε ένα κλειστό κύκλωμα κάμερας και συνδεθεί κάποιος από smartphone με το mCamView, μπορώ μετά εγώ σαν κάτοχος του κλειστού κυκλώματος να δω ότι η τάδε συσκευή έχει συνδεθεί?
navigator0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Με το ivideon το εκανα τελικα, απλα ειναι αργο -παλιο το κινητο μου μαλλον και κολλαει αρκετα το βιντεο. Ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα