Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι είναι για σένα φίλε μου το Forum?

Φίλε μου εκτός από yahoo, gmail κ.λπ. όταν έχεις μια επιχείρηση και έχεις δικό σου domain name, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?

To forum για μενα ειναι ενα μερος ανταλλαγης αποψεων.

Σε αυτο το φορουμ συνηθως υπαρχουν ατομα με αποριες και ατομα να τους λυσουν αυτες τις αποριες. Μερικες φορες υπαρχουν ατομα που δεν ειναι σιγουροι για την λυση, την προτεινουν ομως ως δοκιμη.

Υπαρχουν αλλοι χρηστες που θα πουν ευχαριστω, υπαρχουν ομως και αλλοι που θα πουν μια $^$^^$^ αντι για ευχαριστω.

Το εξηγω απλα οπως σε ενα παιδι του δημοτικου, ισως ειναι πιο κατανοητο ετσι αφου προφανως δεν εχεις ιδεα τι ειναι το φορουμ/τροποι ευγενειας/κλπ κλπ..

Τι ειναι για σενα το φορουμ;

• Like 3
Δημοσ.

Γεια μένα φίλε μου απλά ή ξέρω κάτι και το λέω ή δεν ξέρω κάτι και δεν μιλάω τόσο απλά.
Όταν για κάτι δεν είμαι σίγουρος, του στυλ "...τα είπα απο το μυαλό μου..." (όπως είπες), συγνώμη αλλά δεν το λέω καθόλου γιατί ο άλλος τρώει το χρόνο του για να κοιτάξει κάτι το οποίο εγώ που του το πρότεινα και φέρω ευθύνη για αυτό που λέω (εγώ έτσι το βλέπω) δεν μπήκα καν στον κόπο να κοιτάξω  αν δουλεύει ή όχι.

Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά εγώ έτσι το βλέπω, και συγνώμη και πάλι αλλά δεν θεωρό ότι πρέπει να πω ευχαριστώ σε κάποιον που μου είπε κάτι από το μυαλό του του χωρίς να έχει δοκιμάσει (την στιγμή που είναι εφικτό φυσικά να δοκιμαστεί)  πριν το πει και μου έχει χαλάσει χρόνο από τον χρόνο μου.
Γιατί το αν θα πω κάτι απο το μυαλό μου, είναι επιλογή μου, αλλά απο την στιγμή που το λέω, ο άλλος που ψάχνει μια λύση στο πρόβλημά του, τον βάζω ΕΓΩ να ψάχνει αυτό που απλά... είπα απο το μυαλό μου

Δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω την συζήτηση, καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα ο τυπος λεμε........

Από ότι βλέπω δεν υπάρχει εύκολος τρόπος μέσω Outlook (https://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/7196cf81-7822-48bd-8ac5-96ae46566255/how-to-show-email-address-not-just-name-in-from-and-to-fields?forum=outlook) αλλά εδώ δίνει ένα work around που μπορεί να σε βοηθήσει (http://www.howto-outlook.com/howto/viewsenderaddress.htm)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...