Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να δω από ποια διεύθυνση (mail address ) έρχεται το μήνυμα ΧΩΡΙΣ να το ανοίξω, ΟΥΤΕ να το κάνω προεπισκόπηση κ.λπ.

Στο Outlook Express παλιά έκανα δεξί κλικ και είχε τέτοια επιλογή, στο Outlook δεν βλέπω κάτι… καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν είσαι στα εισερχόμενα, εχει πάνω παράθυρο ανάγνωσης;

Αν ναι, τότε πας εκεί, κανεις κλικ και επιλεγεις "απενεργοποιηση"

(outlook 2010)

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Θέλω να ΒΛΕΠΩ απο ποιο mail (διεύθυνση), μου έρχεται ένα mail πριν το ανοίξω, να ξέρω δηλαδή ποιος μου το έστειλε, ΧΩΡΙΣ να το ανοίξω.

Ναι για OUTLOOK 2010 μιλάμε

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σου λειπει το πεδιο στη μπαρα, κατσε να δω πως το ξαναβαζεις και θα επανελθω εκτος και αν προλαβει καποιος αλλος, η ψαξτο στο google για πιο γρηγορα αν θες.

Ελα......

Κανε δεξι κλικ πανω στη μπαρα>προσαρμογη>πεδια.... βλεπεις ποια εχεις και ποια μπορεις να βαλεις....... καλη τυχη

Δημοσ.

Αδερφέ... ή ξέρεις και μιλάς ή δεν ξέρεις και κάνεις την πάπια.... απο χρήστες που τους αρέσει να απαντάνε στον αέρα έχουμε πήξει.

Κανένας που να είναι γνώστης υπάρχει;;;

Δημοσ.

Αδερφέ... ή ξέρεις και μιλάς ή δεν ξέρεις και κάνεις την πάπια.... απο χρήστες που τους αρέσει να απαντάνε στον αέρα έχουμε πήξει.

alt + F4

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν φταις εσύ, τα forum φταίνε που δεν έχουν αξιολογήσεις στις απαντήσεις.

alt + F4

χα χα χα Ε ναι κανονικά έτσι θέλει... :P 

Δημοσ.

Έχω μια υποψία αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν βρω κάπου Outlook (δύσκολο βέβαια, ποιος χρησιμοποιεί Outlook για eMail client?) θα το τσεκάρω και θα σου πω.

• Like 3
Δημοσ.

Και τι ειναι το φορουμ; η τεχνικη υποστηριξη της μικρομαλακης;

Παρε τους τηλεφωνο ...

Και τι είναι για σένα φίλε μου το Forum?

...δύσκολο βέβαια, ποιος χρησιμοποιεί Outlook για eMail client?)...

Φίλε μου εκτός από yahoo, gmail κ.λπ. όταν έχεις μια επιχείρηση και έχεις δικό σου domain name, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...