abeness Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορώ να δω από ποια διεύθυνση (mail address ) έρχεται το μήνυμα ΧΩΡΙΣ να το ανοίξω, ΟΥΤΕ να το κάνω προεπισκόπηση κ.λπ. Στο Outlook Express παλιά έκανα δεξί κλικ και είχε τέτοια επιλογή, στο Outlook δεν βλέπω κάτι… καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
gregdel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Όταν είσαι στα εισερχόμενα, εχει πάνω παράθυρο ανάγνωσης; Αν ναι, τότε πας εκεί, κανεις κλικ και επιλεγεις "απενεργοποιηση" (outlook 2010)
abeness Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.Θέλω να ΒΛΕΠΩ απο ποιο mail (διεύθυνση), μου έρχεται ένα mail πριν το ανοίξω, να ξέρω δηλαδή ποιος μου το έστειλε, ΧΩΡΙΣ να το ανοίξω. Ναι για OUTLOOK 2010 μιλάμε Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στο δειχνει by default στη μπαρα απο πανω ρε φιλος.
abeness Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Που βρε αδερφε;;; μόνο το όνομα φαίνεται οχι η διεύθυνση του mail!!!
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σου λειπει το πεδιο στη μπαρα, κατσε να δω πως το ξαναβαζεις και θα επανελθω εκτος και αν προλαβει καποιος αλλος, η ψαξτο στο google για πιο γρηγορα αν θες. Ελα...... Κανε δεξι κλικ πανω στη μπαρα>προσαρμογη>πεδια.... βλεπεις ποια εχεις και ποια μπορεις να βαλεις....... καλη τυχη
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για δες στο επιλογη πεδιου επειδη σταπα απο το μυαλο μου....
abeness Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφέ... ή ξέρεις και μιλάς ή δεν ξέρεις και κάνεις την πάπια.... απο χρήστες που τους αρέσει να απαντάνε στον αέρα έχουμε πήξει. Κανένας που να είναι γνώστης υπάρχει;;;
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εγω φταιω που πηγα να σε βοηθησω..... ζησε ετσι μεγαλε τοτε 2
tsakonas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφέ... ή ξέρεις και μιλάς ή δεν ξέρεις και κάνεις την πάπια.... απο χρήστες που τους αρέσει να απαντάνε στον αέρα έχουμε πήξει. Κανένας που να είναι γνώστης υπάρχει;;; alt + F4 1
abeness Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όχι φίλε μου δεν φταις εσύ, τα forum φταίνε που δεν έχουν αξιολογήσεις στις απαντήσεις. alt + F4 χα χα χα Ε ναι κανονικά έτσι θέλει...
tsakonas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και τι ειναι το φορουμ; η τεχνικη υποστηριξη της μικρομαλακης; Παρε τους τηλεφωνο ... 3
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφέ... ή ξέρεις και μιλάς ή δεν ξέρεις και κάνεις την πάπια.... απο χρήστες που τους αρέσει να απαντάνε στον αέρα έχουμε πήξει. Κανένας που να είναι γνώστης υπάρχει;;; Έχω μια υποψία αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν βρω κάπου Outlook (δύσκολο βέβαια, ποιος χρησιμοποιεί Outlook για eMail client?) θα το τσεκάρω και θα σου πω. 3
abeness Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Και τι ειναι το φορουμ; η τεχνικη υποστηριξη της μικρομαλακης; Παρε τους τηλεφωνο ... Και τι είναι για σένα φίλε μου το Forum? ...δύσκολο βέβαια, ποιος χρησιμοποιεί Outlook για eMail client?)... Φίλε μου εκτός από yahoo, gmail κ.λπ. όταν έχεις μια επιχείρηση και έχεις δικό σου domain name, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα