Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ενθουσιάστηκα πάντως.

Έλεγα να αγοράσω το λάπτοπ του γερμανού(Hp ή lenovo) για να το παίρνω μαζί μου αλλά αυτό φαίνεται τουμπανάκι.

Έχει διαβάσει κανείς τίποτα?

Βρίσκω καλά reviews μέχρι τώρα!

Επεξ/σία από rounsmith
  • Like 2
Δημοσ.

Κι εσύ μπορείς να το κάνεις ;)

Δεν μπορώ :(

Πολύ ωραίο φαίνεται! Είναι touch screen; Θα προτιμούσα να μην είναι κλώνος βέβαια...

Όχι αλλά έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και το + του είναι το βάρος του. Μόνο 1.5kg. Εγώ το θέλω για εξωτερικές δουλειές και ρύθμιση πραγμάτων μέσω web browser. Φαίνεται δυνατό με τον cherry trail. Και η 10 χίλιαρη μπαταρία του πρέπει να βγάζει μέρα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ :(

Όχι αλλά έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και το + του είναι το βάρος του. Μόνο 1.5kg. Εγώ το θέλω για εξωτερικές δουλειές και ρύθμιση πραγμάτων μέσω web browser. Φαίνεται δυνατό με τον cherry trail. Και η 10 χίλιαρη μπαταρία του πρέπει να βγάζει μέρα.

Αν πατήσεις επεξεργασία στο πρώτο μήνυμα και μετά χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου σε αφήνει να αλλάξεις τον τίτλο.

Νομίζω αξίζει αυτό με τα 4gb ram, είναι μικρή η διαφορά στην τιμή.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το παρέλαβε κανένας?

Χρειάζομαι καποιους drivers Γιατί έχω κάνει ξανά εγκατάσταση τα Windows και δεν μπορώ να βρω πουθενά.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ειμαστε ενα καινουργιο καναλι στο Υοutube με τεχνολογικη θεματολογια.Αυτο ειναι το link για το review που καναμε για το Pipo W9S.Στο καναλι μας θα βρειτε διαφορα videos σχετικα με υπολογιστες,κινητα και tutorials.Oποιαδηποτε παρατηρηση,υποδειξη ή σχολιο ειναι ευπροσδεκτο.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=AhohKlts_2o

Facebook page: https://www.facebook.com/SonsOfTechGR/?fref=ts

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...