Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τηλεοραση;;;Χαχα ας γελασω λιγο....Ποιος βλεπει τηλεοραση τη σημερον ημερα;;! Τοση παραπληροφορηση που πεφτει,κατι εκπομπες γτπ(οτι να ναι),κατι πρωιναδικα αχρηστα,κατι Αθανασια Νταβαρινου :-D  :-D (νταξει μας τα χετε πρηξει) και οτι αλλο τελοςπαντων...Σπανια θα δω τηλεοραση(βασικα δεν βλεπω καθολου) εκτος και αν βαλει καμια εργαρα στο star...

Πλεον η 'τηλεοραση μου' ειναι το youtube! :)

Και TS οσο για τις κοπελες που λες, Ελλαδα βλεπεις!Οσο για το ντιβες καραϊσχυει!!

Δημοσ.

Τηλεοραση;;;Χαχα ας γελασω λιγο....Ποιος βλεπει τηλεοραση τη σημερον ημερα;;! Τοση παραπληροφορηση που πεφτει,κατι εκπομπες γτπ(οτι να ναι),κατι πρωιναδικα αχρηστα,κατι Αθανασια Νταβαρινου :-D  :-D (νταξει μας τα χετε πρηξει) και οτι αλλο τελοςπαντων...Σπανια θα δω τηλεοραση(βασικα δεν βλεπω καθολου) εκτος και αν βαλει καμια εργαρα στο star...

Και TS οσο για τις κοπελες που λες, Ελλαδα βλεπεις!Οσο για το ντιβες καραϊσχυει!!

εγώ , βλέπω ειδήσεις στο star 

• Like 2
Δημοσ.

Ε καλά παραπληροφόρηση υπάρχει παντού, στο ίντερνετ μπορεί και περισσότερη!

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο εγώ νόμιζα ότι το νήμα ήταν για κάποια δυσαρεστημένη γυναίκα που έκανε παράπονα για τον μαμάκια σύζυγό της και το φαγητό της πεθεράς της;

Ναι, δεν βλέπω ούτε εγώ τηλεόραση... στο internet φιλτράρω καλύτερα το περιεχόμενο. Μόνο αν πάω επίσκεψη κάπου θα δω.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο εγώ νόμιζα ότι το νήμα ήταν για κάποια δυσαρεστημένη γυναίκα που έκανε παράπονα για τον μαμάκια σύζυγό της και το φαγητό της πεθεράς της;

Ναι, δεν βλέπω ούτε εγώ τηλεόραση... στο internet φιλτράρω καλύτερα το περιεχόμενο. Μόνο αν πάω επίσκεψη κάπου θα δω.

Πως το καταφέρνεις αυτό; Ο μόνος τρόπος που σκέφτομαι (για μια είδηση πχ) είναι να τσεκάρεις αν το λένε οι "μεγάλοι", στην ουσία σαν την τηλεόραση δηλαδή. Αλλιώς πως να βγάλεις άκρη μέσα στη σαβούρα και την αντιγραφή;

Δημοσ.

Καλα zio εννοειται ναι!Οντως ειναι περισσοτερη αλλα ειναι και πως το φιλτραρει ο καθενας!

Του τυπου troktiko-net ή (δειτε τι εγινε σοκ και μπλα μπλα...που ουσιαστικα δεν εγινε τιποτα) τετοια φαση blogs κανουν μπαμ πως ειναι αχρηστα, πως να στο πω!

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, όλοι όσοι λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση βλέπουν ένα κάρο σειρές, τηλεοπτικές! Άρα πρέπει να υπάρχει διευκρίνιση, να λένε ας πούμε δεν βλέπουμε ελληνική τηλεόραση ή δεν βλέπουμε εκπομπές - ειδήσεις στην τηλεόραση. :)

Δημοσ.

Πως το καταφέρνεις αυτό; Ο μόνος τρόπος που σκέφτομαι (για μια είδηση πχ) είναι να τσεκάρεις αν το λένε οι "μεγάλοι", στην ουσία σαν την τηλεόραση δηλαδή. Αλλιώς πως να βγάλεις άκρη μέσα στη σαβούρα και την αντιγραφή;

Στο ίντερνετ τουλάχιστον μπορείς να φύγεις από τα ελληνικά σάπια site και να πας σε έγκυρα ξένα που δεν τους συμφέρει να πουν μαλακίες, επίσης και σε ελληνικά μπορεί να βρεις κάτι καλό μετά έχεις και την ευκολία να το ψάξεις...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ίντερνετ τουλάχιστον μπορείς να φύγεις από τα ελληνικά σάπια site και να πας σε έγκυρα ξένα που δεν τους συμφέρει να πουν μαλακίες, επίσης και σε ελληνικά μπορεί να βρεις κάτι καλό μετά έχεις και την ευκολία να το ψάξεις...

Έγκυρα ξένα είναι συνήθως αρκετά μεγάλα και γνωστά. Σαν να βάζεις δορυφορική τηλεόραση δηλαδή :P

Πέρα από την πλάκα, νομίζω ένας συνδυασμός των δύο είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Η καλυτερη χρηση της τηλεορασης στο σαλονι γινεται οταν ειναι συνδεδεμενο της πανω ενω mini pc.

Και γ@μω τις οθοναρες γινεται!

• Like 6
Δημοσ.

Ναι μεν σωστός, αλλά στο internet μπορείς να επιλέξεις τι θα δεις, καθώς επίσης και να κάνεις και διασταύρωση πληροφοριών. Στην τηλεόραση μπορείς να δεις μόνο ότι θέλουν να σου πλασάρουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...