Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθαρά στημένη εκπομπή. Κρατάνε μόνο όσους πουλάνε στον φακό και αμφιβάλλω αν πραγματικά γίνεται τυφλή δοκιμή.

Βασικά έκανα αυτό το ποστ γιατί βλέπω αυτή τη βδομάδα 2 αδερφές... στην αρχή μου άρεσαν αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι αρκετά πονηρές, και γενικά είναι αυτό που συχαίνομαι στους ανθρώπους...

Βασικά θέλω να πω, καλά τα λεφτά, αλλά τι να τα κάνεις άμα σε βλέπει όλη η Ελλάδα ότι είσαι πονηρή και αυτό σε στιγματίσει.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σου κρατώ το χέρι γι να αντέξεις το δραμα.

Κοίτα... ναι οκ ασχολούμαι με μλκιες αλλά δεν μπορώ με τπτ τους πονηρούς ανθρώπους... και οι 2 κοπέλες (αδερφές) πραγματικά σου σπάνε τα νεύρα.

Είναι το κλασικό, γλυκιές και άβγαλτες-αθώες. Με ένα 2ο μάτι κάνουν μπαμ ότι είναι πονηρές... συχένομαι τέτοιες γυναίκες.

Βασικά ξέρεις γιατί έχω νεύρα? γιατί είναι όλο φαρμάκι στους αντιπάλους. όλο ειρωνεία πετάνε και το παίζουν ντίβες. Και το κακό είναι ότι η εκπομπή Νούμερα θέλει... 

Δεν κρίνουν καθόλου αντικειμενικά.

Προσωπικά αν δω αυτές τις κοπέλες μπροστά μου, παίζει να τις κοροϊδέψω. (πλάκα κάνω. δεν έχω τα κότσια)

Δημοσ.

1.τέτοιοι υπάρχουν πολύ 

2. θέλουν λεφτά , η τηλεόραση είναι μέσο 

3. δεν τους νοιάζει καν αυτά που τους λες -> + εχουν όμοιες τους για συμπαράσταση σε τέτοια σχόλια 

4.απαντάς μόνος σου : Προσωπικά αν δω αυτές τις κοπέλες μπροστά μου, παίζει να τις κοροϊδέψω. (πλάκα κάνω. δεν έχω τα κότσια) -> κανένας σοβαρός δεν ασχολείται 

5. κακός βλέπεις τηλεόραση ακόμα , υπάρχουν πολύ ωραία βιντεο στο youtube...

• Like 1
Δημοσ.

το potential του net ειναι τοσο μεγαλο που μου κανει εντυπωση καθε φορα που ανοιγετε θεμα σχετικα με την τηλεοραση

ποιος σκατα βλεπει τηλεοραση? δεν ξερω απο που να το παρω απο ενημερωση μεχρι οπου φτανει ο νους σας.

Δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα 3-4 καναλια θα μεινουν, και αυτα αν τα ζει καποιος ειναι το 50-60+ group

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα... ναι οκ ασχολούμαι με μλκιες αλλά δεν μπορώ με τπτ τους πονηρούς ανθρώπους... και οι 2 κοπέλες (αδερφές) πραγματικά σου σπάνε τα νεύρα.

Είναι το κλασικό, γλυκιές και άβγαλτες-αθώες. Με ένα 2ο μάτι κάνουν μπαμ ότι είναι πονηρές... συχένομαι τέτοιες γυναίκες.

Βασικά ξέρεις γιατί έχω νεύρα? γιατί είναι όλο φαρμάκι στους αντιπάλους. όλο ειρωνεία πετάνε και το παίζουν ντίβες. Και το κακό είναι ότι η εκπομπή Νούμερα θέλει... 

Δεν κρίνουν καθόλου αντικειμενικά.

Προσωπικά αν δω αυτές τις κοπέλες μπροστά μου, παίζει να τις κοροϊδέψω. (πλάκα κάνω. δεν έχω τα κότσια)

Βγες από το internet γρήγορα, κινδυνεύεις πολύ περισσότερο εδώ.

Δημοσ.

το potential του net ειναι τοσο μεγαλο που μου κανει εντυπωση καθε φορα που ανοιγετε θεμα σχετικα με την τηλεοραση

ποιος σκατα βλεπει τηλεοραση? δεν ξερω απο που να το παρω απο ενημερωση μεχρι οπου φτανει ο νους σας.

Δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα 3-4 καναλια θα μεινουν, και αυτα αν τα ζει καποιος ειναι το 50-60+ group

Καθόλου τηλεόραση δεν ξέρω κανέναν που να μην βλέπει προσωπικά. Λίγο τηλεόραση οκ (κι εγώ σ'αυτούς είμαι).

Δημοσ.

παιδιά τι λέει ο τόπικ στάρτερ δε γκαταλαβαίνω πού γίνονται αυτά

Δημοσ.

Καθόλου τηλεόραση δεν ξέρω κανέναν που να μην βλέπει προσωπικά. Λίγο τηλεόραση οκ (κι εγώ σ'αυτούς είμαι).

Tωρα ξερεις. 8 χρονια off. Οτι καλυτερο για τα ματια και την ψυχικη υγεια. 

• Like 4
Δημοσ.

Tωρα ξερεις. 8 χρονια off. Οτι καλυτερο για τα ματια και την ψυχικη υγεια. 

Εδώ οκ ξέρω κι άλλους, εννοώ δεν ξέρω κανέναν in real life που λένε :)

Δημοσ.

Η απορία βασικά είναι, υπάρχει έλληνας κάτω από 35 που βλέπει ακόμα tv και δεν έχει βγάλει τα μάτια του με σκουριασμένο πιρούνι;

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά να πούμε εσείς... δεν βλέπετε τηλεόραση... σιγά!

Και όσο για το πόσο για το πεος έχουν γίνει... ο καθένας πρέπει να κρίνει ότι ακούει και να μην είναι πρόβατο.

Νταξ... οι ειδήσεις και οι πρωινες/μεσημεριανές εκπομπές μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτικά αλλά η τηλεόραση δεν είναι μόνο αυτά. Ο περισσότερος κόσμος κοιτάει τηλεόραση για τις ταινίες/σειρές να γελάσει λίγο το χειλάκι του.

Και όσο για αυτό το σουπερ Internet, που βγαίνετε και λέτε "δεν κοιτάω ειδήσεις τηλεόραση, διαβάζω από το Internet", να σας πω πως χειρότερα είναι στο Internet.

Όλα τα site είναι 0. Είναι για το πεος. Όλη την ώρα κάνουν άρθρα του κώου για να απράζουν κλικς

Για πείτε μου εσείς που ασχολείστε με το Internet (και θεωρείτε την τηλεόραση γτπ), πριν λίγες μέρες δεν γινόταν της που**&@#ς με τον καιρό?

- "-20 θα φτάσει η θερμοκρασία"

- "the big one"

- "το χιόνι έφτασε 1 μέτρο" (πραγματικά 20-30 πόντους)

Προσωπικά προτιμώ να βλέπω τηλεόραση και να κρίνω από εκεί. Φιλτράρω τι λένε... στο διαδίκτυο όλο μλκιες έχει για να αρπάξουν το κλικ σου.

Για να δείτε ότι δεν υπάρχει ποιότητα στο διαδίκτυο, βγάζουν 1 άρθρο 20 φορές σε μια μέρα απλά αλλάζοντας τον τίτλο και ελαφρά το νόημα του περιεχομένου... για να γεμίσουν την Google.

Η αξία μας είναι ένα κλικ...

παιδιά τι λέει ο τόπικ στάρτερ δε γκαταλαβαίνω πού γίνονται αυτά

Είναι μια εκπομπή μαγειρικής στον ΑΝΤ1 και είναι 2 αδερφές που έχουν φτάσει σερί 11 νίκες. Αυτές οι κοπέλες που λες, πουλάνε αρκετά στον φακό. Είναι γλυκές, η φάτσα τους πουλάει, είναι άβγαλτες-αθώες κλπ.

Αν τις δεις 2-3 φορές λες "τι γλυκά κορίτσια"... μετά κοιτάς πόσο πονηρές είναι και πως πετάνε τις μπηχτές/ειρωνεία κάθε φορά που μιλάνε (που στην αρχή δεν το έβλεπες γιατί δεν σκεφτόσουν και εσύ πονηρά...)

Ποιο πολύ μου την έχει σπάσει αυτή η έπαρση που δείχνουν και πετάνε συνέχεια μπηχτές για τους αντιπάλους. 

Κρίμα ρε Γρηγόρη! τελικά και εσείς για το πεος είστε!

• Like 1
Δημοσ.

Η απορία βασικά είναι, υπάρχει έλληνας κάτω από 35 που βλέπει ακόμα tv και δεν έχει βγάλει τα μάτια του με σκουριασμένο πιρούνι;

Η καλύτερη λύση είναι να μην έχεις τηλεόραση στο σπίτι. Εγώ εδώ και 11 χρόνια δεν έχω και μπορώ να πω ότι έχω βρει την ησυχία μου. Μάλιστα πολλοί που έρχονται επίσκεψη στο σπίτι μου τους κάνει εντύπωση που δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι και με κοροϊδεύουν κιόλας, την ώρα που αυτοί αποβλακώνονται με τις ώρες βλέποντας ανούσια προγράμματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...