Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντάξει προφανώς τα έχεις μαζεμένα για άτομα που είναι fanboys όπως λές, και για άλλους που ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά για λάθος επιλογές.

Εδώ μπορούμε όμως όμορφα και ωραία να του δώσουμε να καταλάβει ότι δεν αξίζει η μετάβαση για τη χρήση που το θέλει, όπως προσπάθησαν να κάνουν άλλοι συμφορουμίτες.

Αν θέλει να ασχοληθεί με το OC ας αλλάξει μια μητρική μόνο και την γλιτώνει πολύ φθηνότερα. Αλλά αυτό πρέπει κάποιος να του το πει όμορφα να το καταλάβει και να το συζητήσει εφόσον θέλει.

Σε ευχαριστώ...λοιπόν το ξέρω ότι κάνεις δεν θα μου πει να πας η να μην πας αλλά αυτό που λέω πως θα κάνω είναι να πουλήσω όλο το σύστημα cpu Motherboard και ram και θα διάθεσω και λεφτά για να πάω. ...προσωπική μου γνώμη είναι το ότι είναι καινούργια η κατηγορία του επεξεργαστή και το λίγο που θα έχω παραπάνω θα το γουστάρω

Δημοσ.

οκ δεκτο αλλα δεν αλλαζει κατι το οτι θελεις να δωσεις τοσα λεφτα να πας σε ιντελ.

πουλα την μητρικη και βαλε αλλα λιγα και πας σε μια asus m5a99x evo r 2 η καποια gigabyte 8+2 φασεις εκτος απο την γνωστη 990χα ud3 γιατι ειναι αγγουροντοματες.

μπερδεύεσαι πολυ.εκτος το πρωτο ποστ που μπορει να ειναι ειρωνικο για εσας.τα αλλα ειναι απλα ποιο δυνατα για να ξυπνησουν μερικη που δεν ξερουν και μερικη που απλα ειναι φανμποισ (πραγμα που δεν αλλαζει κατι με αυτους)

Δεν θα το συζητήσουμε περαιτέρω σε δημόσιο χώρο γιατί δεν το προβλέπουν οι όροι χρήσης, αλλά αν επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά δεν θα μείνουμε στην απλή προειδοποίηση. Δεν είσαι στο σαλονάκι σου αλλά σε δημόσιο χώρο και οφείλεις να σεβαστείς τους άλλους, να σταματήσεις να τρολλάρεις και καλό θα είναι να αποφεύγεις και τους χαρακτηρισμούς.

Επιστροφή στο θέμα παρακαλώ.

Δημοσ.

με την καρτα γραφικων που εχεις οχι δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για αλλαγη cpu.αν εχεις στο προγραμμα να αγορασεις μια αρκετα πιο δυνατη καρτα γραφικων και δεν θες να τα σκασεις ολα μαζεμενα για καρτα,cpu,mobo κτλ ναι προχωρα στην αλλλαγη.

Δημοσ.

Για μενα αξίζει εαν το θες για καθαρά gaming μην τα ισοπεδώνουμε όλα σίγουρα θα πάρεις performance απο τον fx6300 σε 6600k.Ειδικότερα εαν δεις και τελευταία games παίρνουν αρκετά απο καλύτερα cpu

Δημοσ.

Αν θέλει καθαρά gaming και αν δεν ασχολείται με oc ας πάει σε i5 6500 καλύτερα με μια h170, διαφορετικά ας πάει σε i5 6600k και z170. Γνώμη μου με τέτοια motherboard που έχεις στον 6300 πήγαινε καλύτερα σε skylake, το να αλλάξεις απλά μητρική και να επενδύσεις λεφτά για έναν 6300 δεν αξίζει, μιας και δεν θα φτάσει τις επιδόσεις του skylake. Αν είχες εξαρχής καλύτερη μητρική, άνετα κότσαρες πάνω μια r9 390 και με ένα oc στα 4.5 με τον 6300 θα ήσουν κομπλέ, θα είχες μπουκάλι αλλά όχι τόσο σε σχέση με στοκ 6300.

Δημοσ.

δεν παιζι καλα το πακμαν ο 6300 και θελεις να ξοδέψεις λεφτα ετσι ?

Σου χρωσταει τιποτα λεφτα η εισαι ο πατερας του και σου ζητησε pc εκτος οτι εισαι αγενης και κανεις υποδειξεις μαθε οτι εισαι σε φορουμ υπολογιστων ΟΠΟΤΕ τραβα σε κανενα αλλο φορουμ ειτε να κλαψεις για την αφραγκια σου ειτε να εκτονωθεις αναλογως και οχι να ποσταρεις βλακειες
Δημοσ.

Από εμένα δυο επιλογές,

Πούλησε την μητρική και πάρε μια καινούργια με USB 3.1 και M2 slot σαν την ASUS  970 Pro Gaming Aura.

Η περίμενε τις καινούργιες μητρικές FM4 και τους ZEN προς το τέλος του χρόνου.

Προσωπικά το να δώσεις τόσα λεφτά μόνο και μόνο για τον Core i5 από την στιγμή που έχεις μικρή GPU δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Cpu:amd fx6300

Hydrocooler:h100i gtx

Motherboard: msi 970a g46

Ram:2x4 g.skill ripjawsx

Gpu:gtx960

Psu:corsair cx600

Πουλας υδροψυξη μητρικη και Cpu και πας σε i5 6500 +H170 μητρικη και βγαινεις σχεδον στα ιδια χρηματα αντε λιγα παραπανω. Δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια σε Intel για παιχνιδια. Επισης υπαρχουν και H170 μητρικες με Ddr3 υποστηριξη για να κρατησεις τις μνημες αν θες.

• Like 2
Δημοσ.

+1 . Ακριβως αυτο δεν χρεαιζεσαι υδροψυξη την πουλας πας σε κλειδωμενο i5 και τον κρατας για πολλα χρονια αλλαζοντας οποτε θες μονο vga

Δημοσ.

Λοιπόν θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν αξίζει να φύγω από amd να πάω σε intel

Λοιπόν η αναβάθμιση που θέλω να κάνω είναι να πάω σε intel core i5 6600k

Αυτήν την στιγμή εχώ τον amd fx6300 με μητρική την msi 970a g46 αξίζει τι λέτε?

Αξιζει και με το παραπανω δεδομενου του επεξεργαστη σου αρκει να μην δωσεις μια περιουσια.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ddr3 πρέπει να είναι 1.35v όμως fulgore, διαφορετικά αν είναι 1.5v χαλάνε τον memory controller των skylake. Έτσι έχω διαβάσει, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος μιας και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ;).

• Like 1
Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά. Μια χαρά είναι ο Η/Υ σου. Περίμενε μέχρι να βγούν οι Zen και πράττεις ανάλογα.

Ναι δεν διαφωνω με το παραπανω αλλα γνωριζεις ημερομηνια που θα κυκλοφορησουν οι Zen,ποσο θα κοστιζουν στις πρωτες μερες και τι επιδοσεις θα εχουν σε σχεση με I5 ???? Αναμονη για να βγει κατι καινουργιο σε 1-2μηνες το καταλαβαινω.Αναμονη για κατι που μπορει να βγει τελη του 2016 και αναγκαστικα παλι θα πρεπει να αλλαξει πλατφορμα δεν το καταλαβαινω.

Οι ddr3 πρέπει να είναι 1.35v όμως fulgore, διαφορετικά αν είναι 1.5v χαλάνε τον memory controller των skylake. Έτσι έχω διαβάσει, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος μιας και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ;).

Αν οντως υπαρχει τετοιο θεμα τοτε καλυτερα σε Ddr4 μητρικες ή στο δοκιμασμενο h97 socket. Στην πρωτη περιπτωση θα ειναι σε νεες μητρικες πανω στην αλλη περιπτωση θα γλυτωσει απο το να δωσει τις μνημες που εχει τωρα. Οπως και να εχει ειμαι υπερ του να παει σε i5 απλα οχι σε ξεκλειδωτο δεδομενου οτι θα κοστιζει παραπανω απο οσο κανει η καρτα γραφικων του!

Επισης κατι εν μερη ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση που κανενας δεν σχολιασε την ψυκτρα που εχει αυτη την στιγμη ο ts σε σχεση με το υπολοιπο συστημα :P

Τι στο καλο μονο εγω το παρατηρησα? :D

Δημοσ.

Msi μητρικη + αυτο τον επεξεργαστη+αυτη την υδροψυξη σημαινει οτι απο overclock Δεν...Αρα καλυτερα σε ενα κλειδωμενο να εχει το κεφαλι του ησυχο και να του βγει και φθηνοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...