Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας,Έχει αγοράσει κανείς το μηχάνημα T862 REWORK STATION; Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing. Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, Έχει αγοράσει κανείς το μηχάνημα T862 REWORK STATION; Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing. Ευχαριστώ σίγουρα κάνει για επισκευές καρτών γραφικών , ότι ακριβός κάνει ένας σταθμός κόλλησης άπλα πρέπει να υπάρχει και η απαιτούμενη εμπειρία για να μπορέσει να είναι επιτυχημένη η επισκευή βάζοντας το μοντέλο sto google μπορείς να δεις βιντεάκια με σχετικές επισκευές π.χ reballing
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα σε όλα χρειάζονται εμπειρία. Απλά δεν ξέρω αν κάνει όντως δουλειά. Είναι καλύτερα αυτό ή ένας προθερμαντήρας και σταθμός θερμού αέρα για παράδειγμα. Επίσης κάνει και για επισκευές βυσμάτων τροφοδοσίας όπως ο προθερμαντήρα? σίγουρα κάνει για επισκευές καρτών γραφικών , ότι ακριβός κάνει ένας σταθμός κόλλησης άπλα πρέπει να υπάρχει και η απαιτούμενη εμπειρία για να μπορέσει να είναι επιτυχημένη η επισκευή βάζοντας το μοντέλο sto google μπορείς να δεις βιντεάκια με σχετικές επισκευές π.χ reballing
dj kats Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, Έχει αγοράσει κανείς το μηχάνημα T862 REWORK STATION; Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing.t-870 εχω το Τ870,πολυ αδυναμο το 862 για bga πανω απο 30mm
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 εχω το Τ870,πολυ αδυναμο το 862 για bga πανω απο 30mm Mε το T870 κάνεις δουλειά άνετα; είσαι ευχαριστημένος;
kwstas800 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Με καποιες ρυθμισεις και μικρό επεμβάσεις το t862++ γινεται σουπερ...p.m. οποιος το εχει και θελει βοηθεια
george_gpu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα χρόνια πολλά , για εμένα 1000 φορές να αγορασεις εναν oven t 8280 και ενα aoyue 852 a + και θα εισαι μια χαρα με κόστος 250 e και εισαι καλυμενος για πολλες επισκευες !
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γνώμη έχετε για τον ACHI IR-PRO-SC BGA Reball / Rework Station?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα