Προς το περιεχόμενο

T862 Rework Station

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχει αγοράσει κανείς το μηχάνημα T862 REWORK STATION;

Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing.

Ευχαριστώ

σίγουρα κάνει για επισκευές καρτών γραφικών , ότι ακριβός κάνει ένας σταθμός κόλλησης άπλα πρέπει να υπάρχει και η απαιτούμενη εμπειρία για να μπορέσει να είναι επιτυχημένη η επισκευή βάζοντας το μοντέλο sto google μπορείς να δεις βιντεάκια με σχετικές επισκευές π.χ reballing

Δημοσ.

Σίγουρα σε όλα χρειάζονται εμπειρία. Απλά δεν ξέρω αν κάνει όντως δουλειά. Είναι καλύτερα αυτό ή ένας προθερμαντήρας και σταθμός θερμού αέρα για παράδειγμα. Επίσης κάνει και για επισκευές βυσμάτων τροφοδοσίας όπως ο προθερμαντήρα?

σίγουρα κάνει για επισκευές καρτών γραφικών , ότι ακριβός κάνει ένας σταθμός κόλλησης άπλα πρέπει να υπάρχει και η απαιτούμενη εμπειρία για να μπορέσει να είναι επιτυχημένη η επισκευή βάζοντας το μοντέλο sto google μπορείς να δεις βιντεάκια με σχετικές επισκευές π.χ reballing

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γιατί είδους επισκευές κάνει; Έχω διαβάσει διάφορα όπως για επισκευές κάρτας γραφικών bga reflow ή reballing.t-870

εχω το Τ870,πολυ αδυναμο το 862 για bga πανω απο 30mm

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω το Τ870,πολυ αδυναμο το 862 για bga πανω απο 30mm

Mε το T870 κάνεις δουλειά άνετα; είσαι ευχαριστημένος;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα χρόνια πολλά ,

για εμένα 1000 φορές να αγορασεις εναν oven t 8280 και ενα  aoyue 852 a +  και θα εισαι μια χαρα  με κόστος  250 e 

και εισαι καλυμενος για  πολλες επισκευες !  

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για τον ACHI IR-PRO-SC BGA Reball / Rework Station?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...