Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Θέλω να "στριμάρω" ή μάλλον να παίζω από τον LG player της LG Smart TV μου, ταινίες που έχω σε δίσκους στο PC μου. Πήρα πρόσφατα κι έναν Android USB Stick PC (δεν ξέρω αν βοηθήσει) με HDMI & 4K ανάλυση...

...Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό, να παίζω ταινίες απ' τους δίσκους του PC μου (εξωτερικούς και μη) απ' ευθείας απ' τον LG media player, δίχως να φτιάξω ολόκληρο σύστημα media (με NAS κτλ);

Υπάρχει τρόπος; Μπορείτε να μου πείτε, διότι με αυτά έχω λίγο "μαύρα μεσάνυχτα";

Ευχαριστώ κάθε απάντηση-βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια

Η τβ σου λογικά έχει θύρα δικτύου. Θατη συνδέσεις με το μοντεμ σου απευθείας με καλώδιο η μέσω funk. Funk είναι τα δύο εξαρτήματα που μπαίνουν στη πρίζα και επεκτείνουν το δίκτυο. Αν πας μετά στη τβ και επιλέξεις την είσοδο αυτή θα σου δείξει μια είσοδο από το μοντεμ. Μετά πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις στα windows τις οποίες πρέπει να ξαναβρώ για να σου γράψω. Παίζει όμως μέσω του windows media player και πρέπει να έχεις τον υπολογιστή ανοιχτό. Δεν χρησιμοποιείς δηλαδή τον media player σου καθόλου.

Αν θες όμως μια συμβουλή πάρε ένα υσβ στικ φόρτωσε και βάλτο στην τβ απευθείας.

Αν έχεις εξωτερικό σκληρό είναι το ίδιο

Επεξ/σία από k33theod
Δημοσ.

Eίμαι συνδεδεμένος με Powerline εξαρτήματα (το μόντεμ-ρούτερ είναι πολύ μακριά για να 'ναι απ' ευθείας με το καλώδιο ως το PC).

Η συμβουλή σου είναι το πρώτο λογικό πράγμα που όλοι κάνουμε - και κάναμε! Έτσι βλέπω. Όμως... δεν γίνεται να σβήνω-γράφω στα στικάκια, θέλω να "βλέπει" η τηλεόραση ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΟΥ και απ' ευθείας από εκεί να "τρέχω" την εκάστοτε ταινία.

Μόνο με NAS γίνεται αυτό, πρέπει να πάρω NAS; (Με αυτό το Android USB-stick HDMI 4K που έχω, δεν μπορώ "κάπως" - δεν ξέρω - να βλέπω τις ταινίες απ' ευθείας απ' τους δίσκους μου; )

Δημοσ.

Εάν ανοίξεις έναν explorer στα windows σου δείχνει κάπου network, το ανοίγεις και έχει κάπου media devices κάνεις διπλό κλικ και σου ανοίγει τον windows media player πας στην επιλογή stream ---> more streaming options δείνεις ένα όνομα στην βιβλιοθήκη και κάνεις allow στο κουτάκι δίπλα στην τηλεόρασή σου και οκ. Πας μετά στον windows media player ->organize->manage libraries και προσθέτεις σε κάθε κατηγορία music video fotos klp αυτά που θες να βλέπεις στην τηλεόραση. Έτσι το έχω εγώ και δουλεύει, θα προσπαθήσω να σου στείλω και εικονες από τις ρυθμίσεις που γράφω. To NAS δεν ξέρω τι είναι. 

Αυτές είναι οι εικόνες

Δυστηχώς έχω πρόβλημα με τον uploader καλά που ανέβηκαν και αυτές οι δύο

Προυπόθεση για να βλέπεις είναι να τρέχεις πάντα με διπλο κλικ τον media device 

post-372633-840_thumb.jpg

post-372633-23019_thumb.jpg

Δημοσ.

Eυχαριστώ. Είναι μια λύση κι αυτό, αν και ΔΕΝ χρησιμοποιώ τον Win Media Player...

ούτε και εγώ :)θα βάλεις τους φακέλους με τις ταινίες κλπ μια φορά και τέλος

• Like 1
Δημοσ.

Bασικά, η LG "είδε" τον υπολογιστή (τελικώς), αλλά είδε του "Admin" τους φακέλους (φωτό, βίντεο κτλ), ΟΧΙ τους συνδεδεμένους (και shared) εξωτερικούς δίσκους...

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις διπλό κλικ στο εικονίδιο της εικόνας που έστειλα, ώστε να ανοίξει ο media player και μετά πας στην τηλεόραση και ψάχνεις. Δεν θα δεις δίσκο θα δεις μόνο τα αρχεία/φακέλους που έχεις κάνει add στον Windows media player με το orginize

Δημοσ.

Aν μπορείς να μου εξηγήσεις την διαδικασία με τον Win Media Player, θα το εκτιμούσα.

Έκανα κάμποσα steps αλλά ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ "βλέπω" τις ταινίες στην τηλεόραση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...