Gravekeeper8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια πριν απο καμια βδομαδα περιπου αγρασα το s6.Εντουτις φοβαμαι μηπως εκανα λαθος κινηση η ηταν σωστη η επιλογη μου.Τωρα να μου πεις αφου το πειρες τελειωσε αλλα εχω αμφιβολιες .Εσεις τι εχετε να πειτε κινηθηκα σωστα η οχι?
master1992g Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μετά από 3 μέρες είμαι ικανοποιημένος από την αγορά. Το πήρα από αγγελία μέλους, αχρησιμοποίητο στα 380. Κάπου εκεί πιστεύω θα έπρεπε να είναι και η τιμή του καινούριο. Τώρα το αν έκανες σωστά εξαρτάται από την χρήση που το προορίζεις και την συσκευή που έκανες την μετάβαση. Για μένα η μετάβαση από το g3 αξίζει. Να γνωρίζεις ότι με την αναβάθμιση που θα έρθει μέχρι τέλος Μαρτίου η συσκευή θα αναβαθμιστεί σημαντικά, πολλοί με την beta MM αναφέρουν βελτίωση σε τομείς όπως το multitasking, στην διαχείριση της ram και της μπαταρίας, το κινητό ρολλάρει ακόμα καλύτερα ενώ όσα έχουν τον isocell αισθητήρα κάμερας βγάζουν εμφανώς πιο βελτιωμένες φωτογραφίες. Για μένα μόνο το timing της αγοράς μπορεί να χαρακτηριστεί ως λάθος, καθώς αν δείς και στο skroutz η τιμή του έχει πέσει 17 ευρώ σε μια βδομάδα και αναμένεται να είναι καθοδική από εδώ και στο εξής. Κατά τα άλλα πήρες μια high end συσκευή, σημαντικά αναβαθμισμένη σε σχέση με τις (προ)προηγούμενες ναυαρχίδες σε τομείς όπως η φωτογραφική, η ποιότητα κατασκευής, η οθόνη και η ram(futureproof).
Gravekeeper8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και εγω το ερωτημα απο θεμα timing το εκανα οχι για κατι αλλο γιατι η συσκευη πεταει απλα λεω μηπως βιαστηκα διοτι σε ενα μηνα θα βγουν οι καινουργιες galaxy συσκευες.Κατα τα αλλα πληρως ικανοποιημενος την στιγμη που και εγω το πηρα μεταχειρισμενο αλλα ολοκαινουργιο 390.Η συσκευη μου ειναι το απλο s6 και οχι το edge γιατι το θεωρο λιγο worthless το edge σε σχεση με την διαφορα τιμης του απο το απλο
master1992g Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από την στιγμή που το αγόρασες φθηνότερο από ότι πωλείται και είναι σαν καινούριο, προφανώς και έκανες καλή αγορά αφού γλίτωσες χρήματα, Η τιμή του αν βασιστούμε στην τιμή του s5 όταν κυκλοφόρησε το s6 ήταν στα 350, αλλά αυτό είναι πολύ γενικό καθώς τα cc μπορεί να επηρεάσουν ποικιλοτρόπως την εξέλιξη της τιμής μεσοπρόθεσμα. Έκανες καλή αγορά, μην το σκέφτεσαι, απόλαυσε το κινητό σου. Η μόνη ουσιαστική διαφορά που έχει το edge είναι η εμφάνιση, κατά τα άλλα μέχρι στιγμής η samsung παρουσιάστηκε απαράδεκτη στην υποστήριξη των edge. Πιθανών στο event να παρουσιάσει και καινούρια features για τα edge, πάντως και εγώ θεωρώ την επιλογή του αν δεν σε ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι ανώφελη.
Gravekeeper8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρομαι που βρησκω supporters και ναι ειναι καταπληκτικη συσκευη προκατοχος κινητων κατω του 100ρικου....Παρ΄ ολα αυτα πιστευεις οτι δεν επηρεαζεται η αγορα μου απο το γεγονος οτι τον μαρτιου θα βγουν τα νεα κινητα το οποιο σημαινει οτι το s6 ειναι προηγουμενης season
BACK12345 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρομαι που βρησκω supporters και ναι ειναι καταπληκτικη συσκευη προκατοχος κινητων κατω του 100ρικου....Παρ΄ ολα αυτα πιστευεις οτι δεν επηρεαζεται η αγορα μου απο το γεγονος οτι τον μαρτιου θα βγουν τα νεα κινητα το οποιο σημαινει οτι το s6 ειναι προηγουμενης season Oταν βγουν οι νεες ναυαρχιδες λογικα θα πεσει η τιμη, λογικα παντα... Αλλα κι ας ειναι προηγουμενης γενιας, θα ειναι ακομη πολυ καλο
Zapee995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το μόνο ίσως αρνητικό είναι αν πήρες την έκδοση με τα 32gb. Αν και ακούγονται αρκετά για ορισμένους χρήστες, σε βάθος χρόνου θα σου φανούν οριακά αφού αν κολλήσεις με τις φωτογραφίες /βίντεο και παιχνίδια θα σου μένει πάντα λίγος χώρος. Επίσης η διαφορά με την 64gb έκδοση είναι μικρή και αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να το δώσεις θα το πουλήσεις ευκολότερα από ένα 32gb. Όπως και να έχει πάντως μέχρι σήμερα είναι τηλεφωναρα οπότε καλορίζικο.
Gravekeeper8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Να σαι καλα.Δηλαδη ειμαι πολυ καλα και ας βγει το καινουργιο galaxy ετσι.Γινομαι κουραστικος αλλα ειναι το πρωτο μου ακριβο κινητο οποτε.... 1
Belisarius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά επιλογή έκανες, απόλαυσε το. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα