katarasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα σε ολους!!Εχω μια μικρη επιχειρηση και θελω να δημιουργησω μια εφαρμογη που δεν ειναι φανταζομαι κατι ιδιατερο απο πλευρας προγρεαμματισμου αλλα δυστυχως δεν κατεχω...σας παραθετω το pdf για να δειτε Λοιπον θελω να εχω το πινακακι στο excel στα πεδια φαρδοσ και υψος θα τα βαζω χειροκινητα τα μετρα του πελατη που θελω στο πεδιο υφασμα στην τιμη Ζ θελω να βγαζει ενα παραθυρω και να εφανιζει απο τον πινακα 1 την 1 στηλη με τισ ονμασιεσ των υφασματων -Στο πεδιο μηχανισμο με την τιμη κ θελω να βγαζει ενα παραυθο που να επιλεγω τισ ονομασιεσ των μηχανισμων -Στο πεδιο τιμη θελω η τιμη Μ να παιρνει το γινομενο του φαρδους επι την τιμη απο την δευτερη στηλη του πινακα 2 -Στο πεδιο τιμη τεμαχιου (L) θελω να βγαζει τα τετραγωνικα απο το φαρδοσ κ υψοσ και να τα πολλαπλασιαζει με την εκαστοτε τιμη υφασματοσ που χεω επιλεξει -Στην τιμη ΣΥΝΟΛΟ (Ν) ειμαι το αθροισμα (Μ) + (L) -Στην τιμη ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ φπα ειναι το γινομενονπου προκυπτει απο το παραπανω συνολο Χ 23% Μπορειτε να με βοηθησετε....ευχαριστω ολους εκ των προτερων 2016_02_03_14_41_33.pdf 2016_02_03_14_41_35.pdf
gvarth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα , Μια πρώτη προσέγγιση του θέματος αλλά χωρίς δυναμικές περιοχές δεδομένων μπορείς να βρείς στο συνημμένο αρχείο το οποίο είναι συμπιεσμένο, περιέχει και μακροεντολές . Συνημμένα υπάρχουν και δύο εικόνες κατά τη διάρκεια εισαγωγής των δεδομένων. 1. Επιλογή τύπου υφάσματος 2. Επιλογή τύπου μηχανισμού Αν και απλοϊκή λύση , πιστεύω να σε διευκολύνει. ΠΙΝΑΚΑΣ_ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.zip
katarasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα , Μια πρώτη προσέγγιση του θέματος αλλά χωρίς δυναμικές περιοχές δεδομένων μπορείς να βρείς στο συνημμένο αρχείο το οποίο είναι συμπιεσμένο, περιέχει και μακροεντολές . Συνημμένα υπάρχουν και δύο εικόνες κατά τη διάρκεια εισαγωγής των δεδομένων. 1. Επιλογή τύπου υφάσματος pic1.png 2. Επιλογή τύπου μηχανισμού pic2.png Αν και απλοϊκή λύση , πιστεύω να σε διευκολύνει. Φιλε Γιωργο δουλευει απο τα μεχρι τωρα τεστ που εχω κανει αψογα!!!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Τωρα ειναι το θεμα στουσ πινακες οπως ελεγες να μπορουν κ οι 2 πινακες να ενσωματονουν καινουρια δεδομενα!Ηδη αυτην την στιγμη τα υφασματα ειναι περιπου 300 και οι μηχανισμοι περιπου 15 !!Κ συνεχως αυξανεται η λιστα!!
gvarth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλώ ! Χάρηκα αν μπόρεσα να βοηθήσω έστω και λίγο . Σχετικά με την ενσωμάτωση νέων δεδομένων στους πίνακες , κάτι έχω κατά νου , αφορά δυναμικές περιοχές αλλά θα πρέπει να θυμηθώ κάποια πράγματα και μετά να το δοκιμάσω.
katarasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλώ ! Χάρηκα αν μπόρεσα να βοηθήσω έστω και λίγο . Σχετικά με την ενσωμάτωση νέων δεδομένων στους πίνακες , κάτι έχω κατά νου , αφορά δυναμικές περιοχές αλλά θα πρέπει να θυμηθώ κάποια πράγματα και μετά να το δοκιμάσω. Και παλι ευχαριστω....αν το καταφερεις θα ειμαι ευγνωμων!!Εδω και 2 μερες εχω μπει στην διαδικασια να κανω μια αρχη ωστε να μαθω το Excel Τι θα με συμβουλευες υπρχει καποιο βιβλιο που να ξεκιναει απο το μηδεν και να εμβαθυνει?
gvarth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τι θα με συμβουλευες υπρχει καποιο βιβλιο που να ξεκιναει απο το μηδεν και να εμβαθυνει? Πόσο να εμβαθύνει ; Ελληνικό ή ξενόγλωσσο ; Σαν πρώτο βήμα , ανάλογα με την έκδοση του Excel που χρησιμοποιείς , δες εδώ μήπως και γλυτώσεις κάποια χρήματα "κατεβάζοντας" κάποιον οδηγό για τα βασικά.
katarasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο να εμβαθύνει ; Ελληνικό ή ξενόγλωσσο ; Σαν πρώτο βήμα , ανάλογα με την έκδοση του Excel που χρησιμοποιείς , δες εδώ μήπως και γλυτώσεις κάποια χρήματα "κατεβάζοντας" κάποιον οδηγό για τα βασικά. Ελληνικο κατα προτιμηση αλλα και ξενογλωσο σιγα σιγα θα βγαλω ακρη!!
k33theod Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά τα προγράμματα έχουν και πολύ καλή ενσωματωμένη βοήθεια. Μπορείς να ψάχνεις και εκεί για ότι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα