Προς το περιεχόμενο

Dell S2316H IPS Monitor 169 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-s2316h-ips-1172696.html

Ψάχνομαι για Monitor τις τελευταίες μέρες και έπεσα πάνω σε αυτο το Monitor Στο Mediamarkt.

Η τιμή είναι 30 ευρώ κάτω από το skroutz, Και δεν υπάρχει κανενα μονιτορ Dell σε αυτή την τιμή..

Υπόψη ότι ειναι Glossy με μια ελαφρια επιστρωση Antiglare της Dell , και υποτίθεται τα χρώματα είναι πιο ζωντανα..

Διαθέτει και ηχειάκια. Κατα τα αλλα 23αρα IPS , FULL HD με HDMI και μικρο Bezel

Μικρό review: https://forum.lowyat.net/topic/3679159/all

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά την τιμή τη βλέπω ακριβή (υπερτιμημένο για τα χαρακτηριστικά του).

Είχε ξαναπαίξει στο παρελθόν παρόμοια προσφορά και είχα γράψει για μια Iiyama 24άρα που ήταν ανώτερη σε SRGB Color Gamut και χαρακτηριστικά και έβγαινε στην ίδια τιμή σχεδόν.

Εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο.

EDIT: Η τιμή της Iiyama βλέπω ανέβηκε από 174 που είχε τότε, στα 189 σήμερα (μάλλον κάποιοι επωφελήθηκαν της τσάμπα διαφήμισης και αυξημένης ζήτησης και την ανέβασαν)...

• Like 1
Δημοσ.

Στην τιμή υπολόγισε τα τσαμπα μεταφορικά του Media, την αμεση διαθεσιμότητα, τα 3 έτη εγγυησης Dell και το IPS panel χωρις μεγάλα Bezel (ναι οκ το AMVA+ εχει ωραια μαυρα ,αλλά καποιοι θελουμε τις καλυτερες δυνατες γωνίες θέασης.)

Χωρις να τα πολυλογώ δεν είναι καμια τρομερή προσφορά ..αλλά είναι 20% από την επόμενη τιμή για οθόνη Dell με IPS panel στις 23+ ιντσες.

Ps: Σε σχεση με την παλιά προσφορά η 2316h ειναι καινουριο μοντελο και οχι Discontinued-2012 με κυρια διαφορά ελαφρια επιστρωση antiglare ωστε να μη γυαλιζει τόσο και ίσως και κάποιες αλλες που δε τις εχω ψάξει(μικρότερο bezel ισως κλπ)..

Δημοσ.

εγω που γλυκοκοιταγα την s2415h νομιζω οτι τωρα με την διαφορα στα 53 για μια ιντσα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την παραγγειλω !!

Δημοσ.

Αυτή από αντανακλάσεις πως πάει? Γιατί η 2340L λέγεται ότι δεν τα πάει καλά σε αυτό το τομέα. Η Dell ισχυρίζεται ότι η 2316H έχει anti-glare επιφάνεια. Τώρα πόσο ισχύει αυτό... Από διάφορα βίντεο πάντως δεν πείστηκα. 

Δημοσ.

Σειρά DELL που δεν ανήκει στις P και U προσωπικά δε θα ακουμπούσα.

Και LG υπάρχουν IPS πολλά και φτηνά, αλλά η ποιότητα κατασκευής και απεικόνισης είναι για πέταμα και τα χρώματα ξεπλυμένα στα φτηνά μοντέλα.

Ναι οκ για το της εγγύησης 3 χρόνια έχει και η μεν και η δε. Ναι η DELL μια U2414H που είχα κι έβγαλε πρόβλημα, μου την άλλαξε αμέσως σε 1-2 εργάσιμες.

Όσες Iiyama περασαν από τα χέρια μου όμως δε μου χάλασε ούτε μια (και δεν έχω δει και κάποια χαλασμένη κάπου).

Οπότε το ερώτημα που θα έθετα είναι να εχω όντως καλό κι άμεσο service ή να μή χρειαστώ ποτέ αν είναι δυνατόν το service (κοινώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής και quality control)?

Δημοσ.

Το θέμα ομως δεν ειναι για Ilyama που ειναι πανάκριβη , χωρίς διαθεσιμότητα από μαγαζιά που προσωπικά δεν εμπιστευομαι..(με εγγυηση 2 ετη να αναφερει το πρώτο..).

Η συγκεκριμένη κατά την άποψη μου είναι προσφορά και για αυτό την ανέβασα..

Όποιος ψάχνει για οθόνη αποφασίζει..με τους δικούς του κανόνες(πχ να εχει διαθεσιμότητα).

• Like 4
Δημοσ.

Έχω μια LG IPS237, αξίζει η μετάβαση σε αυτήν?

Ναι αξίζει, εφόσον ή s2316h είναι τουλάχιστον όσο καλή είναι ή s2415h, και δεν έχει λόγο να μην είναι.

Σαφώς και σε αντανακλάσεις δεν έχει σχέση με την s2340l, από τη στιγμή που ή μια έχει γυαλί και ή άλλη δεν έχει. Ούτε το ghosting πρόβλημα του προκατόχου θα υπάρχει.

Γενικά ή s2415h είναι από τις καλύτερες 24" 1080p, το panel είναι τυπικό IPS αλλά το glossy coating δίνει καθαρότερη εικόνα και ζωντανοτερα χρώματα. Και γλιτώνεις το gamma shift και την χρωματική ανομοιομορφία των tn και va monitors. Ελπίζω ότι και ή s2316h θα συμπεριφέρεται το ίδιο.

• Like 4
Δημοσ.

Παρέλαβα μια να δω πως είναι.. Η οθόνη είναι πολύ καλή..

Καμια σχεση με TN panel εννοειται, αλλά και καλύτερη από καινουριες LG με IPS panel των 150-160 ευρώ που έχω δουλεψει

Πολύ ζωντανά χρώματα, τέλειες γωνίες θέασης,

Όσον αφορά το Glossy, ναι είναι λίγο γυαλιστερή, αλλά η anti glare ελαφριά επιστρωση που έχει μειώνει λίγο τις αντανακλάσεις οπότε αν δεν έχετε τον ήλιο απευθείας πάνω στην οθόνη είναι ανετη..

Στιβαρή κατασκευή με σχετικά καλή βάση.

Καλος ήχος από τα ηχεία αν δε θέλετε κάτι ιδιαίτερα δυνατό..

Νομίζω θα παραγγειλω ακόμα μια καθώς με τα ελαχιστα bezel βολευει απίστευτα..

Δημοσ.

Πηγα απο εκει .. Ειχαν αρκετες διαθεσιμες(Περιστερι)..Μολις πηρα και την δευτερη..Βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα την φερουν..

Δημοσ.

Πριν 2 βδομαδες το Media market ειχε ακριβως την ιδια προσφορα. Την ειχα παρει τοτε, απο τις πιο καλες αγορες που εχω κανει. Οσους τους φοβιζει οτι ειναι glossy, ναι ισως σε πολυ σκουρα χρωματα να φαινεται μια μικρη αντανακλαση, χωρις ομως να κουραζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...