DimAslan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Εδώ και λίγο καιρό βλέπω παντού, εντός και εκτός internet, θέματα για pc modding, power cooling, κλπ. Έψαξα στα forum του insomnia και δεν βρήκα κάποιο που να αναφέρεται στο θέμα αυτό... Έτσι θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το topic ρωτώντας αρχικά όσους φίλους έχουν κάνει ήδη modding στο PC τους για κάποιες συμβουλές, όσον αφορά πού αλλά πιο σημαντικό πόσο προμηθεύτικαν τα απαραίτητα (λάμπες, κλπ.). Επίσης, για όσους το έχετε ψάξει παραπάνω, άκουσα ότι τα cases από πλεξιγκλάς (διαφανή) έχουν πρόβλημα με το στατικό ηλεκτρισμό. Είναι αλήθεια; Έχω παρακολουθήσει διάφορες ενότητες και ξέρω ότι υπάρχουν inomniacs πολύ ψαγμένοι αλλά και σπουδαγμένοι... Τελευταία μου ερώτηση : Αν κάποιος θα έφτιαχνε εξ’ αρχής ένα totally custom pc (δεν χρησιμοποίησα τον όρο mod γιατί δεν θα είναι modification από normal PC), τί υλικό για το case θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει; Από θέμα αντοχής, ηχο/θερμομόνωσης, ventilation, δονήσεων, κλπ εννοώ... Ευχαριστώ και ελπίζω το topic να μην είναι άστοχο...
Spyrus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Πάντως με τον όρο PC Moding δεν εννοούμε μόνο το κουτί...αλλά και τα περιεχόμενά του... Εσύ θέλεις μόνο CASE MODDING; Γιατί εγώ μπορώ να πω για Fαn Modding ή Cable Modding που έχω κάνει.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Καλησπέρα, όσον αφορά το ηχο/θερμομόνωσης θέμα κοίτα στο παρακάτω post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.