Abudi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά έχω το εξής θέμα και δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση ή είναι όντως έτσι και διαφορετικά απ'ότι στα 7. Στο PC έχω δύο λογαριασμούς χρήστη. Έναν με κωδικό κι έναν guest χωρίς κωδικό (κανένας από τους δύο δεν είναι συγχρονισμένος με κάποιο Microsoft Account. Είναι κλασσικοί λογαριασμοί χρήστη όπως στα 7) -Ας πούμε ότι είσαι στον με κωδικό λογαριασμό. Κλείνεις το PC. Όταν ξανανοίξεις, σε βγάζει στο lock-screen όπου επιλέγεις σε ποιον χρήστη θες να μπεις. -Αν όμως είσαι στον άλλον, που δεν έχει κωδικό. Κλείνεις το PC και όταν ανοίξεις ξανά , σε βάζει κατευθείαν σε αυτόν που ήσουν πριν, παρακάμπτοντας το lock-screen και την επιλογή χρήση. Οπότε μετά πρέπει να κάνω sign-out ωστε να βρεθώ στην επιλογή χρήστη. Αυτό συμβαίνει επειδή έτσι είναι ο σχεδιασμός ή μου διαφευγει κάποια ρύθμιση;
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που λες ειναι παραμετρος που οριζεται στις επιλογες παροχης ενεργειας (πινακας ελεγχου > επιλογες παροχης ενεργειας) > απαιτηση κωδικου προσβασης κατα την επανενεργοποιηση > προστασια με κωδικο προσβασης κατα την επανενεργοποιηση και επιλεγεις αυτο που σε βολευει. Εννοειται πως ο χρηστης που δεν εχει κωδικο μπαινει απευθειας. Το παραπανω ειναι απο windows 8.1 γιατι αυτο εχω τωρα μπροστα μου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ειναι και στα 7 και στα 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα