Uberalles_gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα στην κοινότητα, εχτές κατέβασα μια blu ray τανία να δω από το laptop μου μέσω hdmi στην tv αλλά όλη την ώρα κόλλαγε και δεν βλεπότανε η ταινία. Η ταινία γινότανε προβολή από BS player, VLC, Windows Media Player, PowerDVD αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά άκρη δεν βρήκα. Σκέφτηκα, εάν γίνεται να αντιγράφω τις ταινίες σε DVD και μετά μέσα από το PS4 να τις παίζω. Έχετε κάποια πρόταση ή ιδέα για το πως μπορώ να παίζω blu ray ταινίες που κατεβάζω στο laptop στην TV;;; Ευχαριστώ, Βασίλης.
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πες μας ποιο laptop έχεις/από τι αποτελείται. Πόσα Gb είναι το bluray, μπορεί απλά να μην μπορεί να διαβάζει τόσα Gb/sec ο δίσκος μπορεί και να μην αρκεί γενικά ο επεξεργαστής. Πρόσεξες αν δουλεύει η εξτρά κάρτα γραφικών; (αν έχει) Και το ps4 έχεις περιορισμούς που πρέπει να τους προσέχεις.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το laptop που έχω είναι αυτό και έχω βάλει μια ακόμα 4GB RAM και έχω αλλάξει σκληρό και έχω τον συγκεκριμένο. Οι ταινίες που προσπαθώ να δω (εάν θυμάμαι καλά) είναι στα 2.5 με 4 GB
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το laptop που έχω είναι αυτό και έχω βάλει μια ακόμα 4GB RAM και έχω αλλάξει σκληρό και έχω τον συγκεκριμένο. Οι ταινίες που προσπαθώ να δω (εάν θυμάμαι καλά) είναι στα 2.5 με 4 GB παίξω 1080p mkv με πάνω απο 12GB σε μέθεθος ανετα με την HD3000 του 2340Μ. Κάτι δεν πάει καλά με το λαπτοπ σου. Είναι σίγουρο οτι έχεις περάσει drivers και για τις 2 κάρτες γραφικών; ακόμα και ο επεξεργαστής είναι υπερ-αρκετός για να παίξει απροβλημάτιστα οποιαδηποτε ταινια.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από το Control Panel της Nvidia, μου βγάζει να κάνω update drivers αλλά όταν πατάω download μου πετάει error. Τι μπορώ να κάνω για κάνω update τους drivers της κάρτας μου;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από το Control Panel της Nvidia, μου βγάζει να κάνω update drivers αλλά όταν πατάω download μου πετάει error. Τι μπορώ να κάνω για κάνω update τους drivers της κάρτας μου; για τον driver της ιντελ μίλησα. Το λαπτοπ που παραθέτεις φοράει 2 καρτες γραφικών.Μια ενσωματωμένη στον επεξεργαστή και μια η nvidia Εαν η πρώτη δεν έχει drivers και παίζει με generic δεν μπορείς να την εκμεταλλευτεις. Εαν δεν το έχεις κάνει ηδη,πήγαινε στο site του κατασκευαστή του λαπτοπ και κατέβασε τον intel HD driver που δίνει για το συγκεκριμενο μοντέλο. Το πιθανότερο ειναι οτι μετά θα είσαι οκ.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αααα κατάλαβα Xristaras12. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω το απόγευμα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά!
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τα έκανα τα update και στην Intel Και στην nvidia αλλά καμία απολύτως διαφορά... Πάλι κολλάει στα ίδια σημεία της ταινίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα