Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω έναν νέο υπολογιστή για gaming.

Η ερώτηση μου είναι να φτιάξω έναν σταθερό για καλύτερη απόδοση που μπορώ να κάνω και αναβαθμίσεις στο hardware του ή να πάρω ένα πολύ καλό laptop της MSI πχ τα gaming laptops ειναι κορυφή (γνώμη μου) που θα μου προσφέρει και το mobility και θα το έχω παντού?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το θα το εχεις παντου ειναι πολυ γενικο και αοριστο. Δεν προκειται να υπαρξει ενας ανθρωπος σε ολο τον κοσμο αν ρωτησεις που να σου προτεινει laptop πανω απο Desktop,ακομα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες να το πω πιο απλα. ΤΟ laptop αξιζει μονο αν ακριβως αυτο που λες''μετακινησεις'' το χρειαζεσαι κυριως σε ταξιδια βεβαια ή σχολη(εκτως σπιτιου) ή εξοχικο κλπ.

Δεν μιλαμε σαν μεταφορα το να παρεις το laptop και να πας να παιξεις στην καφετερια :)

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε Fulgore. Και εγώ πάντα desktop ειχα και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλα πλέον βλέπω ότι τα laptops δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά απο άποψη gaming τουλάχιστον. Έχουν βγεί πολύ καλά μοντέλα (και πανακριβα βεβαια :P) το θέμα μου εμένα ειναι οτι με ένα σταθερό υπολογιστή θα εχω τις κορυφαιες επιδόσεις που θέλω αλλα όχι το mobility, και με ένα laptop θα είμαι ευχαριστημένος γιατι θα μπορώ να εχω τα games,αρχεία κτλ παντού και για το ταξίδι θα περνάει ευχαριστα η ώρα αλλα μετά απο λίγο καιρο θα "πέσει" η απόδοση του και δεν θα μπορώ να κάνω και πολλες hardware αλλαγες! Οπότε ειμαι διχασμένος :P !!!

Δημοσ.

Ναι και παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις εισαι διχασμενος.

Καλημέρα φίλε Fulgore. Και εγώ πάντα desktop ειχα και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλα πλέον βλέπω ότι τα laptops δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά απο άποψη gaming τουλάχιστον. Έχουν βγεί πολύ καλά μοντέλα (και πανακριβα βεβαια :P) το θέμα μου εμένα ειναι οτι με ένα σταθερό υπολογιστή θα εχω τις κορυφαιες επιδόσεις που θέλω αλλα όχι το mobility, και με ένα laptop θα είμαι ευχαριστημένος γιατι θα μπορώ να εχω τα games,αρχεία κτλ παντού και για το ταξίδι θα περνάει ευχαριστα η ώρα αλλα μετά απο λίγο καιρο θα "πέσει" η απόδοση του και δεν θα μπορώ να κάνω και πολλες hardware αλλαγες! Οπότε ειμαι διχασμένος :P !!!

Το παραπανω ειναι αυτο που σε ενδιαφερει.Αν πχ στο ταξιδι που λες δεν παιζεις βαρια παιχνιδια μπορεις να παρεις ενα μετριο laptop πχ των 600ευρω για αυτα(Hearthstone,diablo,pro κλπ)και τα πολλα λεφτα να τα δωσεις στο desktop. Το ξαναλεω για να προλαβω και τα αλλα παιδια,αν κανεις συχνα ταξιδια κλπ τοτε ναι το laptop ειναι μονοδρομος.

Α και διορθωση αλλα τα Laptop εχουν ακομα πολλα να ζηλεψουν απο τα Desktop.Μονο και μονο οι αναβαθμισεις,το κοστος και η ψυξη ειναι η μερα με την νυχτα.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτο λεω και εγώ οτι απο άποψη αναβαθμίσεων ο σταθερός ειναι καλύτερος αλλα για καποιον που ταξιδευει συχνά ειναι καλυτερο ενα gaming laptop.. Αλλα και πάλι εγω ειμαι στη μέση γιατι δεν ταξιδευω αρκετα συχνα αλλα ουτε και σπιτι ειμαι τόσο ετσι ώστε να έχω σταθερο. Και επισης το laptop αξιζει τα τόσα χρήματα? Παιζω αρκετα βαρυα παιχνιδια οπως πχ Assassins Creed, Watch Dogs, Shadow of Mordor κτλ.. Λογικά σε σταθέρο ειμαι κατα 60%...

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω έναν νέο υπολογιστή για gaming.

Η ερώτηση μου είναι να φτιάξω έναν σταθερό για καλύτερη απόδοση που μπορώ να κάνω και αναβαθμίσεις στο hardware του ή να πάρω ένα πολύ καλό laptop της MSI πχ τα gaming laptops ειναι κορυφή (γνώμη μου) που θα μου προσφέρει και το mobility και θα το έχω παντού?

Ευχαριστώ!

Εως 600 ευρω θεωρω ειναι καλα..

Μας τρολλαρεις????Gaming Laptop εως 600ευρω???Και τοτε γιατι μου αναφερεις της Msi παραπανω που ειναι laptop των 1000+ευρω???

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ξέρω αυτο λεω και εγώ οτι απο άποψη αναβαθμίσεων ο σταθερός ειναι καλύτερος αλλα για καποιον που ταξιδευει συχνά ειναι καλυτερο ενα gaming laptop.. Αλλα και πάλι εγω ειμαι στη μέση γιατι δεν ταξιδευω αρκετα συχνα αλλα ουτε και σπιτι ειμαι τόσο ετσι ώστε να έχω σταθερο. Και επισης το laptop αξιζει τα τόσα χρήματα? Παιζω αρκετα βαρυα παιχνιδια οπως πχ Assassins Creed, Watch Dogs, Shadow of Mordor κτλ.. Λογικά σε σταθέρο ειμαι κατα 60%...

Αρα αφού δεν ταξιδεύεις συχνά, πάρε ένα desktop να κάνεις τη δουλειά σου, για gaming desktop που να πλησιάζει επιδόσεις σταθερού σε γραφικά θες πολλά περισσότερα χρήματα και δεν αξίζει. Οταν λες δεν εισαι σπίτι τι εννοείς; Υπάρχει και η λύση να φτιάξεις mini itx pc κάτι σαν το παρακάτω ώστε να το κουβαλάς μαζί σου. Εξήγησε μας λίγο καλύτερα πάντως. 

g6ksvh96rty3gk6lbu9x.jpg

( ή κάνα prodigy - corsair 240 κλπ )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

ρε σεις gaming -laptop + λιγοτερα απο 1000 ευρω δεν πολυπαιζουν στην ιδια προταση.

ΜΟΝΟ αν θες να μετακινεισαι και να κανεις υποχωρησεις στην ποιοτητα να παρεις λαπτοπ . αλλιως σταθερο και τελος. Αν εχεις και περα δωθε με το χωριο μια οθονη εκει μια εδω και ενα μικρο κουτι

• Like 1
Δημοσ.

Μας τρολλαρεις????Gaming Laptop εως 600ευρω???Και τοτε γιατι μου αναφερεις της Msi παραπανω που ειναι laptop των 1000+ευρω???

Όχι φίλε δεν τρολάρω απλα απφασισα να κανω αυτο που μου είπες "Λιγα λεφτα για το λαπτοπ και τα πολλα να τα ριξω στο σταθερο.."

Ετσι ωστε να παιζω casual games οταν ειμαι σε ταξιδι και οταν ειμαι σπιτι να λιωνω.. Και πιστευω για ενα μετριο λαπτοπ τα 600 ευρω ειναι υπεραρκετα. Και μετα σταθερο με κανα 1200 να να γινει ΤΕΡΑΣ!

• Like 1
Δημοσ.

Αρα αφού δεν ταξιδεύεις συχνά, πάρε ένα desktop να κάνεις τη δουλειά σου, για gaming desktop που να πλησιάζει επιδόσεις σταθερού σε γραφικά θες πολλά περισσότερα χρήματα και δεν αξίζει. Οταν λες δεν εισαι σπίτι τι εννοείς; Υπάρχει και η λύση να φτιάξεις mini itx pc κάτι σαν το παρακάτω ώστε να το κουβαλάς μαζί σου. Εξήγησε μας λίγο καλύτερα πάντως. 

( ή κάνα prodigy - corsair 240 κλπ )

Αυτο που θελω να πω ειναι πως ειμαι 2 με 3 μηνες σπιτι και μετα κανα μηνα εκτος.Και για ενα μηνα παιζω μονο Hearthstone και λυσαω!Οποτε η λυση του Fulgore ειναι η καλυτερη!Δινω λιγα για ενα λαπτοπ να παιζω και Diablo σε φουλ ας πουμε και τα πολλα στο σταθερο ετσι ωστε οταν ειμαι σπιτι να λιωνω!

τι desktop εχεις τωραq;

Τωρα εχω ένα λαπτοπ DELL inspiron 3537 του διαολου ομως γιατι δεν παει ποντο με τον intel core duo στα 1,4 που εχει και παιζω μονο diablo 3 ros σε χαλια γραφικα και αντε κανα lite game τυπου LoL,Hearthstone etc. Φυσικα για να του δωσω λίγο boost του εβαλα SSD 850 EVO Samsung και εξτρα 4gb RAM για να παει στα 6gb γιατι με τα 64bit windows 10 δεν τραβαγε :P

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν τρολάρω απλα απφασισα να κανω αυτο που μου είπες "Λιγα λεφτα για το λαπτοπ και τα πολλα να τα ριξω στο σταθερο.."

Ετσι ωστε να παιζω casual games οταν ειμαι σε ταξιδι και οταν ειμαι σπιτι να λιωνω.. Και πιστευω για ενα μετριο λαπτοπ τα 600 ευρω ειναι υπεραρκετα. Και μετα σταθερο με κανα 1200 να να γινει ΤΕΡΑΣ!

Ναι αλλα γραψτο ρε ανθρωπε μου μην καθομαστε και βγαζουμε εμεις διαφορα απο το κεφαλι μας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...