Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μαλακια εκανα....αλλα για το led ηταν αλλο το προβλημα...ελειπε ενα καλωδιο...οποτε αυτο οκ...τωρα τις θυρες γτ μου εκαψε??

πως ανεβαζω φωτο??

το επισυναψα...

post-380733-0-23947700-1454493680_thumb.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν πατάς να απαντήσεις κάτω δεξιά έχει ένα κουμπί που λέει περισσότερες επιλογές. Το πατάς και ανεβάζεις τη φωτογραφία σου.

• Moderators
Δημοσ.

Αν βάλεις 4 ανεμηστηρες με splitter σε μια θύρα μητρικής τότε είναι σίγουρο ότι θα καψεις το header

Βγάλε φωτογραφίες να δούμε τι έκανες, το καλώδιο που λες ότι έλειπε είδες κάποιο review η το Αποφάσισες μόνος ότι λείπει?

Δημοσ.

αυτο που δειχνω καηκε...οταν εβαλα το 4 πιν δουλεψε και μολις το εβγαλα (με ανοιχτο pc) και εβαλα τον παλιο ανεμιστηρα παλι με 3pin δεν δουλευε..

Δημοσ.

αν βαλω 2 εχει προβλημα???και για το καλωδιο ειδα ενα video στο  youtube με unboxing και install και το ειχε...ενω εμενα οχι...ουσιαστικα αυτο που εκανα και δουλεψε το led ειναι οτι πηρα ενα μονο καλωδιο και στην υποδοχη 2 pin του ανεμιστηρα το συνδεσα με τον εαυτο του και δουλεψε...αυτο στον αλλον στο youtube το ειχε ετοιμο απο τη μανα του..εμενα ελειπε...

Δημοσ.

οκ ποτε ξανα ανοιχτο pc..με 2 ανεμιστηρες με σπλιττερ και 2 σε υποδοχη που εχει το τροφοδοτικο για μολεχ θα εχω προβλημα???

• Moderators
Δημοσ.

οκ ποτε ξανα ανοιχτο pc..με 2 ανεμιστηρες με σπλιττερ και 2 σε υποδοχη που εχει το τροφοδοτικο για μολεχ θα εχω προβλημα???

Αν δώσεις από molex δεν θα έχεις θέμα από μητρική μην βάζεις παραπάνω ανεμηστηρες στα header
Δημοσ.

αυτο ελειπε ..το εχω βαλει με μονοτικη...

οκ ρε φιλε...θα σε ακουσω και θα βαλω εναν στην μητρικη και τα αλλα με μολεχ....

post-380733-0-42395700-1454494275_thumb.jpg

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα fan controller και να κάνεις τη δουλειά σου αλλά θα πρέπει να αγοράσεις κάτι εξτρα.

Αν θέλεις ανέβασε και μια φωτογραφία να δείξεις που συνέδεσες το 2pin και σταμάτησε να σου δουλεύει η κάρτα ήχου;

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να έχει κάνει ζημιά. Αν θέλεις δείξε μας και που έγινε. Τράβα μια πιο μακρινή φώτο να δούμε μήπως έχει αρπάξει και τίποτα τριγύρω.

• Moderators
Δημοσ.

αυτο ελειπε ..το εχω βαλει με μονοτικη...

οκ ρε φιλε...θα σε ακουσω και θα βαλω εναν στην μητρικη και τα αλλα με μολεχ....

Άρα δεν έλειπε είχε με κάποια συγκεκριμένη σύνδεση για τα κουτιά η το controller της και έπρεπε να τι βραχυκλωσεις για να δουλέψει το Led λογικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...