Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα παιδια..πηρα χθες εναν ανεμιστηρα 140mm της bitfenix και ειχε για συνδεση ενα καλωδιο 4pin και ενα εξτρα για το led του ανεμιστηρα 2 pin..το 2 pin μπορω να το βαλω σε υποδοχη φαν 3 pin που εχει η μητρικη...?η διαφορετικα που το βαζω...??
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν εβγαλα ακρη ρε φιλε..τι θελει να πει ο ποιητης??σκεψου το εβαλα σε μια υποδοχη 2 πιν που ειχε η μητρικη αλλα ηταν για audio και μου εκαψε την καρτα ηχου της μητρικης...πηρα και καρτα ηχου δηλαδη...
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ο ποιητής θέλει να πει πως κανονικά ο ανεμιστήρας δουλεύει και χωρίς αυτή τη τροφοδοσία αυτή είναι για να το ανοίγεις και να το κλείνεις το led. Αν απλά συνδέσεις το 4pin δε δουλεύει το led? Για την ακρίβεια αυτό το 2pin το έξτρα είναι μόνο για κουτία bitfenix που έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν εκεί και απλά ανοιγοκλείνεις το led.
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ρε φιλε μονο ο ανεμιστηρας...για αυτο μου κανει εντυπωση....παιζει να ηταν χαλασμενος..?
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι παίζει να έκαψες το led κάνοντας τις δοκιμές που είπες πιο πάνω. Μήπως ο ανεμιστήρας επάνω έχει κανένα jumperaki για να ανοίγει ή να κλείνει χωρίς να συνδέσεις το 2pin; Για ρίξε μια ματιά. Από την αρχή δούλεψε ή με το που το έβαλες δεν άναβε το led; Αν μπορείς δείξε και με ένα link ποιο είναι το φουρφούρι.
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειχε αυτο που λες και τωρα εκοψα ενα καλωδιο και το εβαλα μονος μου και δουλεψε...απλα δεν το ειχε απο τη μανα του για καποιο λογο....και ειχα και ενα δευτερο προβλημα..εβαλα το 4 πιν σε υποδοχη 3 πιν και μου την εκαψε...
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ποια μητρική έχεις ποιος είναι ο ανεμιστήρας και σε τι υποδχή το έβαλες;
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 εχω την GA-P67A-UD4 την εβαλα στην υποδοχη 3 πιν που λεει fan και ο ανεμιστηρας αυτος που σου ειπα....ειναι διπλα στην υποδοχη της μητρικης για το τροφοδοτικο... και ειναι και pwm o ανεμιστηρας...δεν ξερω αν παιζει ρολο..
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιοι από τους ανεμιστήρες σαν αυτούς έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να κλείνουν το led on the fly. Μάλλον και αυτός το ίδιο πρέπει να κάνει για αυτό και η έξτρα τροφοδοσία. Αυτή όμως είναι μια λειτουργία που πρέπει να υποστηρίζεται και από το κουτί άρα θα έπρεπε να είχε bitfenix κουτί, ή να κάνεις πατέντα στο 2pin και να βάλεις ένα διακόπτη. Όσο αναφορά για το 3pin που λες ότι κάηκε το δοκίμασες με άλλο ανεμιστήρα να δεις αν δουλεύει και δε δίνει καν ρεύμα; Τη κάρτα ήχου πως την έκαψε , προσπάθησες να βάλεις το 2pin στη θύρα που είναι μπροστά από τις πίσω υποδοχές της μητρικής για τον ήχο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Άμα κόβεις και ραβεις καλώδια δίνοντας ρεύμα πιθανών λογικό είναι να σου καίει θύρες καλό είναι αν δεν ξέρεις κάτι να ρωτάς, έχω δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχεις κάνει μετά από τόσα post βγάλε φωτογραφίες μήπως και καταλάβουμε ακριβώς τι έκανες, ένας κανονικός ανεμηστηρας είναι πολύ σπάνιο να τραβήξει τόσο ρεύμα για να κάψει header μητρικής, πιο πιθανό είναι όπως έκοψες τα καλώδια μα βραχυκυκλωσες κάτι και να κάηκε έτσι το header στη μητρική 1
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 πλεον το 3 pin για φαν δεν δινει καθολου ρευμα...αυτο που εκανα ειναι οτι εβαλα και εβγαλα το 4 pin εχωντας ανοιχτο pc...μηπως φταιει αυτο...οχι το 2 pin το εβαλα σε μια ποιο κατω απο εκει που λες που ειναι υποδοχη 2pin.. και δοκιμασα αλλον ανεμιστηρα και ειναι νεκρο...
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί τα κάνετε αυτά ρε παιδιά; Γιατί δε ρωτάτε πρώτα αν δε ξέρετε; Δε λυπάστε τα λεφτά σας που τα δίνετε για να αγοράσετε πράγματα; Ποτέ δε κάνουμε αλλαγές με ανοιχτό τροφοδοτικό. Αν θέλεις δείξε με μια φώτο σε παρακαλώ τι σύνδεσες και που να καταλάβουμε. Και βάλε σε παρακαλώ επίσης και ένα link του ανεμιστήρα σου.
Cotsos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/bitfenix-spectre-pwm-140mm-fan-white-led-black-p-PER.641146 ευτυχως εχω ακομα μια θυρα 4 πιν για φαν..θα παρω σπλιτερ για 4 πιν για να συνδεσω τους ανεμιστηρες...δεν θα εχει θεμα αν βαλω 4 ανεμιστηρες σε ενα 4 πιν ετσι??
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ""Παρουσιάζοντας το Spectre Series Fan LED από την BitFenix??. Σχεδιασμένο τόσο για αθόρυβη λειτουργία και μέγιστη ροή αέρα,η σειρά Spectre θα κρατήσει ολόκληρο το σύστημά σας καλά αεριζόμενο, χωρίς ωστόσο να ακούγεται σαν ένα υπόστεγο αεροπλάνων. Οι Spectre ανεμιστήρες LED έχουν σχεδιαστεί με ανεμιστήρα, που ενισχύουν την ροή του αέρα χωρίς να παράγει υπερβολικό θόρυβο.Η Spectre είναι επίσης η πρώτη LED σειρά ανεμιστήρα στην αγορά που υποστηρίζει on-the-fly LED μεταγωγής, όταν χρησιμοποιείται μαζί με το BitFenix ??Ύδρα Fan Controller ή BitFenix ??Survivor, επιτρέποντάς σας να κλείνουν τα φώτα και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού . Η σειρά Spectre μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό LED ανεμιστήρα με jumper-επιλογής on / off."" Αυτά τα σχόλια τα διάβασες; Σου λέει ότι οι αλλαγές onthefly του led υποστηρίζονται μόνο με ??Ύδρα Fan Controller ή BitFenix ??Survivor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα